Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Deci uite cum sta treaba:anul asta m-am mutat la o scoala noua. M-am integrat fff repede(din a2a zi deja eram prietena cu toata lumea:)) ). De la un timp a inceput sa imi placa de un tip de la o alta cls.Ideea...? (mai mult)
Am 18 ani si pana acum nu am avut nici o relatie mai lunga de 1 luna, decat aventuri de o seara. M-am saturat, vreau sa imi gasesc si eu o persoana care sa imi fie alaturi. Sper sa nu fiu penibila, ...? (mai mult)
Cum as putea sa ma angajez ca bookmaker la o casa de pariuri? Sau cum as putea sa ma angajez la o casa de pariuri online gen bwin gamebookers interwetten? Are cineva idee lucreaza careva in acest domeniu?...? (mai mult)
Cati dintre voi ati experimentat cu chestii din alea etnobotanice? Cum a fost? V-a placut?
Cum era chestia aia cu regula de 5 sau 3 secunde?
Unde se fabrica produsele hello kitty?
Uneori imi vine sa le dau naibii pe toate.Mancare, scoala, griji pentru altii, mess, hi5, TPU, bani, invatat si sa stau asa.Ma enervez uneori atat de tare incat incepe sa ma doara capul intr-un mod...? (mai mult)
Transmit pe aceasta cale ca sa faca ceva administratia TPU ca sa nu se mai poata da raspunsuri anonime pentru ca intre ele exista si multe jigniri. Daca cineva jigneste macar sa dea si numele la ea.Rog...? (mai mult)
Hei! Am un Hi5 mai vechi la care am uitat si emailul pe care l-am facut, si parola. Cum pot face sa-l sterg? :(
Care sunteti din Neamt hai sa facem schimb de id-uri ce ziceti?! astept pm-urile voastre cu id-uri (doar cei din Neamt va rog). :D
Stiu ca e o conversatie cam banala sa spun asa... Dar, la ce vasrsta credeti ca este cel mai bine sa va gasiti un prieten/prietena? Am colege in clasa care din clasa a II-a isi luau limbile-n gura:)) Scarbos(dupa? (mai mult)
Ce inseamna get a life?
O mica conversatie... Voi credeti ca daca un baiat e rautacios cu o fata o place? Sau depinde? De curiozitate.
Am o mare problema cu niste iritatii care ma enerveaza foarte tare...stiti cum as putea sa scap de ele? vreun remediu antural? sau o crema? ceva? va rog mult. vreau sa dispara repede crizez cand ma gandesc? (mai mult)
Am ramas in,, pana" de idei...Nu stiu ce avatar sa-mi mai pun pe messenger. Voi aveti o idee? Ms, Funda pentru. cea mai buna idee. Ceva pentru. fete daca se poate :D. Funda
Vreau sa creez un site gen Lady Popular, Stardoll, IMVU, etc... Dar nu stiu pasii... Daca-i stiti mi puteti arata si mie si sa-mi spuneti ce-mi trebuie? Ms, Funda.
Cine stie cum se numeste noul album Ryu si de unde as putea sa-l descarc?
PRIETENIA.Cati prietenii aveti, adevarati? Eu doar unul, ne cunoastem de la gradinita si suntem ca surorile desi intre noi exista o diferenta de 2 ani.Anul acesta am observat, odata cu intrarea la liceu...? (mai mult)
In limbajul Pascal, de unde stiu cand o variabila e de tip integer, word, longint, etc? Proful ne-a dat niste explicatii ff aiurea din care nu am inteles nimic! Va multumesc!
Ce ziceti de Vidoclipul asta? :http://www.youtube.com/watch?v=BEd_Y6yrLZM?
Am vazut pe MTV o melodie care avea videoclipul cu 2 femei, una era imbracata in alb iar cealalta in negru, iar cea imbracata in alb trebuia sa fie ingropata de vie, insa a iesit din sicriu si s`a dus...? (mai mult)
va place melodia, mie ff mul thttp://www.youtube.com/watch?v=QtovqcYKW2Y
Deci ma gandeam sa fac un banchet de Craciun la scoala. Ma gandam ca fiecare copil sa dea 5 lei dar mi se pare cam mult pentru ca suntem 32 in clasa (nu cred ca o sa dea toti dar macar 25 cred ca...? (mai mult)
raspundeti urgent! plz am mare nevoieee d voi! dau fundita! se poate face buletinul mai devreme? adica eu fac 14 ani p 26 noiembrie si pot s merg acum p 15 noiembrie sa imi fac buletin? plzzz raspunde...? (mai mult)
Care este cel mai performant PC disponibl pe piata romana, dedicat jocurilor video?
Am de citit o lectura fantastica de Mircea Eliade si unele colege au citit Domnisoara Christina si am inteles ca ea e varcolac(stafie, ceva de genu). Eu as vrea sa citesc altceva fantastic fara stafii...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste numaratori cum ar fi:O bobica mazarica trom pom pica sau Tom si Jerry cheama pompierii, pompierii nau venit Tom si Jerry au murit". FUNDITA
De ceva timp nu-mi mai merge sa vad filme pe youtube...are cineva idee ce ar putea fi? Daca da, cum credeti ca as putea rezolva problema asta?
Spuneti-mi si mie niste chestii ca astea:Capra Crapa Piatra-n Patru, Crapaias capul caprei cum a crapat piatra-n patru. sau,, Cupa Cu Capac" sau,, Un vultur sta pe pisc cu un pix in plisc". FUNDITA
Ce sa fac sa mi creasca parul mai repede?
Cine stie o caracterizare a lui popa tanda simpla?
Din ce tara e Alejandro de la Mandinga?
Cine are programu asta http://www.youtube.com/watch?v=bp6TIxl-y7k pentru barn buddy... daca cineva e dispus sa mi-l dea gratis sa lase id aici sau pe privat. dau si funda!
Ce s-a intamplat cu trupa Blaxy Girls? { nu sunt fana } dar sunt curioasa... nu am mai auzit nimic de ele.
Care test de sarcina este cel mai bun? ala mai scump sau ala mai ieftin? si are ceva daca il faci dupa perioada"rosie"? rog multa seriozitate
Care stie vreun program de facut video, asemanator cu movie maker?
Salut cine are versurile de la melodia prima verba ft drei ros-adio hai pa? va rog ajutati-ma
De ce ne ma lasa logata? intru si nu pot sa stau...ma lasa doua minute si apoi ma delogheaza? Ce se intampla?:|
as avea si eu nevoie de niste sfaturi...cum as poate sa-mi confectionez pantofi de spiridusi deoarece sunt destul de scumpii si as avea nevoie de mai multe exemplare.as fi foarte recunoscatoare pentru? (mai mult)
De undee sunteti?
Vreau si eu sa stiu la fermerama cum poti vedea ferma vecinilor? pls help funa :*
Stie cineva daca anul asta o sa ninga de Craciun in Bucuresti?
Stie cineva daca anul asta, de Craciun, o sa fie zapada pe la Bucuresti?
Si-a facut o fata(12a) cred ca o impresie super proasta despre mine. am barfit-o, m-a intrebat si apoi nu am recunoscut.(desi era adevarat) Si tot asa, am facut ceva si nu am recunoscut de rusine. Cum...? (mai mult)
cum pot sa-mi fac canarul sa cante. Are sase luni. Ms anticipat
Credeti in reincarnare? Eu Nu.Eu cred in Dumnezeu dar am niste vise cu o fetita cam de varsta mea blonda cu ochi verzi ca mine care este inchisa intr-un loc inchis ca un fel de inchisoare dar nu cu gratii...? (mai mult)
Am tema la romana...:D care este varianta corecta "pamblica" sau "panglica" raspuns urgent! dau Fundoi:X
Intrebare din informatica! In limbajul Pascal, de unde stiu cand o variabila e de tip integer, word, longint, etc? Proful ne-a dat niste explicatii ff aiurea din care nu am inteles nimic! Va multumesc!...? (mai mult)
Cum faci emoticoane pe TPU? dau funda
Cum fac bani pe imvu? in afara de aia cu catelu. :-? aia cu myyfackbook sau cum se num :]]. Cum fac pe imvu mafia :|?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!