Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Urgent! Unde pot vedea episodul acela din magicienii din waverly place cand justin isi ia un caine? PS : episodul se numea "Curb your Dragon" Va rog ajutati-ma!
Va rog ma ajutati? De exemplu sa zicem ca m-i s-a blocat calculatorul si dau Log Off, uneori m-i se mai intampla sa nu mai am sonor.De ce?
Cei care aveti nokia 5800, cum este? cum se misca? vreau plusurile si minusurile urmeaza sa-mi cumpar si eu in 2 saptamana sa stiu daca dau banii de geaba pe el sau pentru ca merita fundaaaaaa
Niste statusu-ri va rog: m-am certat cu prietena mea si nu am facut decat sa-i deschid ochii si sa-i arat cat de slaba de minte este si ea mi-a adresat niste cuvinte murdare, ce statusu-ri stiti care sa...? (mai mult)
Cine invata la Colegiul Negruzzi din Iasi?;;)
Nu se pot da doua funda la un raspuns?
nu as avea o intrebare si un anunt catre unii intresati eu cu niste prieteni am facut o echipa:un site, un forum, un blog, un radio net, un server de counter si am avea nevoie de :un uploader,...? (mai mult)
Care este citatul vostru preferat? sau ce citate va plac? mersi mult daca se poate sa fie despre viata, enjoing life. dau funda! :)
Punctele negre dispar de la sine? Nu imi ziceti sa ma duc la cosmetica ca n-am chef.
Stie cineva coduri pentru bonusuri la jocul : Farmerama?
Se poate sterge o intrebare pusa pe acest site? daca da! Cum?
Cei care aveti nevoie de ajutor am eu id unei persoane ce se pricepe chiar bine in a va ajuta la diferite probleme(de reletie de prietenie, familie etc) ID: emy. voinea are 22 ani.
Cum pot sa imi aflu codul de siguranta al telefonulu? (12345 nu merge) p. s : nokia 2680[funda
Hi! Azi e finala la Miss fata de la tara.Cine vreti sa castige premiul cel mare? Dar cine vreti sa iasa din concurs Raveicuta sau Maria? Eu tin cu Maria fiindca e ca e din Ieud.Si eu sunt tot din MM. E...? (mai mult)
Ce face Craciunul atat de frumos?
Gesturile pe care la fac sunt multe prea expresive.Cum le indrept? in fata olginzii am incercat dar nu prea da rezultate pentru ca ma bufneste rasu
Vreau sa stiu si eu daca pot pune parola la mesaje sau poze:-? la nokia 6131 si unde trebuie sa dau, sa pun [toate detaliile daca se poate:))] mersiiii:x FUNDITSAAA:X
MA plicty... Explica expresia,, clipe dulci`` e un ex din tema :)) Mss:*:*
Cum pot sterge o melodie dupa un CD? Ps: Am folosit Nero ca sa bag melodia... Funda
Vreau si eu, daca se poate, cat mai multe link-uri pentru a deveni vecini pe Barn Buddy. Link-ul se obtine astfel : 1. Dupa ce ai intrat in Barn Buddy dai la "Adauga mai multi vecini" 2.Alegi...? (mai mult)
Ce parere aveti despre melodia asta? Mie sincer imi dau lacrimile daca ascult atent versurile:|. http://www.youtube.com/watch?v=IhMm5BfYKIM
E momentul sa imi aleg un liceu. pana acum am vrut la Racovita la profilul stiinte ale naturii. Dar am renuntat pentru ca se face f multa chime. Oricum am ales sa merg pe teologie.Credeti...? (mai mult)
cine stie sa foloseasca photobrush? am si eu o problema.am o poza de la o nunta si vreau sa intorc trandafirul din piept care e invers.va rog sa'mi spuneti si mie exact pasii p care trebuie sa'i urmez....? (mai mult)
Ce cadouri v-ati dori de craciun?
Cine mai stie metine private faine fara hamachi cu mc. txt sa fie daca stiti si lasati si linkul acord fundita la cel mai bun server!
Sarea chiar e buna pentru albirea dintilor? Daca da cam in cat timp isi face efectul?
Cine se uita la turneul mondial al dramei totale cine credeti ca castiga? eu cred ca Heather castiga si imi place de ea e frumoasa da nu-mi place ca nu mai are parul asa lungggg ca abia ea crescut...? (mai mult)
Carui gen muzical apartine melodia" You're beautiful"?
Cum fac sex cocosu' si gaina? Adica stiu ca celelalte animale fac pui prin contopirea spermatozoizilor cu ovulul. Dar la ei?
Bun deci sa incepem cu inceputu' Eu vreau un caine coker. Mami stie cat de inteligenti si frumosi si jucausi sunt.Sincera sa fiu eu cred ca ea ar vrea sa imi ia unul dar nu sunt sigura. Aici ma ajutati...? (mai mult)
Este ceva anormal sa asculti BC13 sau Black Veil Brides la 12 ani? Adica mie nu mi se pare nimic in neregula, mdar unora li se pare aiurea, voi ce ziceti?
Cine vreti sa castige duelul?(dansez pentru tine) funda:x
Cum pot sa devin expert TPU? Imi doresc sa devin din tot sufletul. Daca ati putea sa ma ajutati...Va dau si eu funda la toti.
De ce inainte cand va raspundeam la intrebarile voastre nu imi aparea ca trebuie sa intru pe mail si sa confirm linkul pentru publicarea raspunsului? Atunci nu imi aparea asa, dar de ce a inceput sa-mi...? (mai mult)
Cine imi da cele mai multe informatii(data de nastere, poze, cantece ecc)cu George Papagheorghe ii
Da-ti ceva clipuri cu parodi justin bieber facute de romani
Salut, mi-am facut un cont pe youtube si nu stiu cum sa pun un video de al meu, ma ajuta cineva? mersi m0olt [funditZoaiKa}
Niste filme gen ( 8 mile ) cu raperi :) va rog :o3! cica funda!
De la ultima petrecere de halloween unde niste prosti s-au imbatat si au fumat, mama nu ma lasa la ziua celei mai bune prietene care este maine. EU CE MA FAC? AJUTOOOOR!
Deci imi dati si mie toate linkurile filmelor TPU facute de Cretaker, pana in prezent?
Buna am o problema foarte grava...am sters ceva din calculator si acum nu mai pot intra pe google deoarece atunci cand dau click imi zice"couldn't read aplication"sau imi da eroare ...nu stiu ce sa fac? (mai mult)
Are cineva cont pe imvu si nu ii mai trebuie?(si poate sa mi`l dea mie :D)?
Daca ma dau cu placa imi afecteaza cresterea parului? Eu inainte aveam breton si eu cum aveam parul ondulat imi trebuia placa.Cand ma dadeam cu placa nu imi cadea de loc parul imi crestea si nu parea deteriorat....? (mai mult)
Hei cie vrea sa fie prieten cu mine puteti sa ma contactati si pe mess va rog ca eu sunt noua pe TPU. id-ul meu este andreeaiulia44@yahoo.com
Cine stie jocuri asemanatoare lui star doll, dar care sa nu platesti ca sa te faci membru
Am profilu de la liceu. tehnician operator tehnica de calcul si mai am ultimu an.as vrea sa ma angajez si eu pe aici pe undeva... unde as putea? avand in vedere studiile de pana acum.mersi...sau cineva? (mai mult)
Parul ca sa creasca mai repede trebuie strans in coada sau lasat liber? Unii imi zic ca strans iar altii liber :(( Cum sa il las? Bretonul am decis sa mi-l las pe o parte. El creste foarte repede si...? (mai mult)
Cei care aveti nokia 5800, cum este? cum se misca? vreau plusurile si minusurile :D urmeaza sa-mi cumpar si eu in 2 saptamana :) sa stiu daca dau banii de geaba pe el sau pentru ca merita fundaaaaaa
Ziceti-mi un program de modificat poze bunn
Unde stai? La bloc sau La casa? Ai animale? Daca da spune! Eu stau la bloc si am 6 animale! Nu sunt o ciudata Am 5 pesti si un hamster! :x
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)