Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
va rog! cine stie un site cu emisiunea aia de pe national tv de la copii contra parinti.:X:Xdeci acel episod care il da acum pe 30.10.2010 reluare. pls am nevoie urgent multumesc
Cum pun parola pe un fisier scris in Word? help! :o3
Prietena mea mo intrebat azi daca: sa ne apucam si noi de fumat? Ce credeti?
Imi poate face cineva vip pe imvu? va rogg:*:*
Mi-a povestit o fata cum intr-o zi era singura acasa, si s-a dat jos la primul etaj sa-si ia un ceai, si cind s-a ridicat sus, in baie era usa deschisa, lumina aprinsa si oglinda stricata, desi ea...? (mai mult)
Decurand mi-am facut un blog aici:http://tazmaniaofvice.blogspot.com As vrea sa stiu ce parere aveti de spre el?
Unde as putea eu gasi in Bucuresti un dovlecel pentru Halloween (gata prelucrat...sculptat, gaurit. orice)?
De ce tot timpu cand iubim trebuie sa suferim?
Ce reviste de cosmetice cunoasteti in afara de Oriflame, Avon, Lady's - Metropolitan si Infinity?
Am vazut la unii utilizatori la avatar un fel de filmulete care tot se repeta (de exemplu la utilizatorul alexutzu99). Poate cineva sa-i dea un site de unde iau asa ceva?
Vreti sa va scriu in oracolul meu? Daca da raspundei la urmatoarele intrebari: 1. Un cuvant de inceput... 2.Cu cine am onoarea? Porecla ta este... 3.Cati ani ai? 4.Imi dai id tau? Dar numarul de? (mai mult)
Pot sterge o intrebare pe care am pus-o anterior?:) Parca doar experti TPU putea sa steraga nu? Va rog mult de tot:)
Ce a fost mai inainte OUL sau Gaina?
Daca a-ti avea ocazia sa va intoarceti in trecut, ce a-ti modifica in trecutul vostru pentru ca in prezent si viitor sa aveti viata pe care vi-o doriti?
Ce prere aveti despre francmasonerie si care credeti ca este rolul acesteia? atentie! Aceasta intrebare se adreseaza cunoscatorilor
Http://www.youtube.com/watch?v=ZSM3w1v-A_Y nu este interesant?
Tocmai ce a decedat bunica mea, astazi la pranz, . si ma intrebam ce am voie sa fac in timpul asta si ce nu. De ascultat am voie sa ascult muzica? Dar sa dansez? Nu la baruri sau mai stiu eu...? (mai mult)
Cum sa fac sa ma despart de un baiat cu care sunt de o saptamana fara sa-l fac sa sufere? si mie imi place ffoarte mult de varul lui si lui de mine credeti ca daca as sta cu varasu. va suferi el?
O prietena de-a mea s`a desp acum 2 saptamana de fostul' si. cica se gandeste la el etc. si nu sh ce sa ii mai spun ca sa o consolez...se vede ca sufera :|. Fundaaa! [scuze dar acum nu m`a lovit inspiratia;? (mai mult)
Salut, Dau funda pentru linkuri cu teme pentru Samsung va rog!
Cum sa fac rost de credite la jocul de pe hi5 Barn Buddy? nu am monede hi5... funda:)
Vreau sa fa zic o porcarie ce m-i s-a intamplat acum o ora. M-am taiat cu coaja de la paine, este ridicol, dar adevarat. Mi-a dat sangele.Cum v-i se pare?
Funda! ...Azi am instalat un joc dar imediat dupa ce l-am instalat mi-a aparut o chestie de aia ca o eroare si imi zicea ceva cu "please deconect first " si mi-a aparut fereastra de unde ma conectez la? (mai mult)
Sunt noua pe aici ...cum se dau fundite? :)
Sallz. Stiti cum se sterge un cont p TPU? Asa din curiozitate
Vreau sa imi schimb telefonul.sunt pe orange si am 109 puncte si vreau sa imi iau un telefon cat de cat performant dar sa nu dau foarte mult in plus. ce telefon as putea sa imi iau? dau funda :)
Fetelor cam ce ati vrea de la baieti sau cum ati vrea sa fie baieti in general?
Daca ramai corigent ce se intampla doar la 1 materie am inteles ca daca ramai la 3 materi ramai repetent si la o materie?
Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca nu vreti sa mai traiti? Unii poate da, si acum veti spune, , altu care e Emo" si poate si asa este, DAR motivul meu este, daca pot spune, serios.Problema mea...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune bancuri auzite vreodata de voi?
Ce faceti de ziua mortii?
Am si eu o MARE problema :)) Mi-am luat Sims 7 in 1 ( este The Sims) si este in limba chineza sau japoneza... ma rog cu semnele alea ciudate, si acum nu stiu cum sa il fac sa fie in engleza pentru ca mi-e? (mai mult)
Fundita pentru cel mai interesant si explicit raspuns. nu vreau s credeti ca sunt ironica cu intrebarea asta:)) exista fantome?! - adevar sau doar falsuri? exprima-ti parerea :) - http://www.tion.ro/stiri/IM:ALL:news-romania/articol/o-fantoma-din-baile-herculane,...? (mai mult)
Oare cu ce program modifica pozele vedetelor sa arate impecabile pe coperta unei reviste sau poze de pe site`uri?
Unde se termina primul plan narativ al operei iapa lui Voda de M.Sadoveanu? Deci incepe de la :"Intr-o toamna aurie am auzit multe povesti..." dar unde se termina? Insertia unde intervine? Ms! Ofer? (mai mult)
Buna TPU. ma ajuta cineva si pe mine cu o poezie scurta de Halloween in engleza? dau fundita (:)
Dati-mi si mie pls niste videoclipuri in care iti explica cum sa mergi pe skateboard. Am nevoie :)
Hey xD!(FUNDA) Care stie cum gasesc punctajele de la concursul evaluare in educatie? Etapa I 30.10.2010 L. Romana
Cum pot sa ma angajez ca promoter la cora carrefour... si cam care este programul si salarul. dau fundita!
Ce ton de apel (house) sa-mi pun?
De unde pot face rost de aplicatii pentru nokia n73? dau funda;)
Care sunt problemele de fonetica ce apar in Planeta celor doi sori de Horia Arama?
Spuneti-mi si mie cateva melodii hip/hop (rap).
Cineva ii falsifica numele lui DisneyIsDaTheBest. Priviti: http://www.tpu.ro/utilizator/agyts (cea falsa) http://www.tpu.ro/utilizator/ylxg-1 (cea adevarata) Oare de ce unii oameni sunt asa de prosti?...? (mai mult)
Hei buna! Pai mie imi place sa fac poze, dar aparatul de fotografiat s-a stricat [nu stiu sigur de ce] si mi.as dori sa-mi iau unul care sa fie bun pentru asa cev...eu pozez orice de ex: peisaje, persoane? (mai mult)
Cum pot da un copil spre adoptie imediat dupa nastere? Timisoara
Ce ati face daca ati gasi un pestisor de aur? care ar fi cele 3 dorinte?
programe noi de editare poze. plss :o3. funda;;).
Stie cineva unde gasesc homeland the stone of night full rpg?
Hey salut la toata lumea, vreau sa va spun ca ma simt prost. Am o stare generala destul de proasta, nu prea am prieteni. Ma simt gol, ma uit in gol si vad tot felul de fete care vor sa-mi faca rau,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?