Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Stie cineva cum se face admiterea anul asta? Eu nu am dat testele in clasa a VII-A si anul asta le dau chiar la sf clasei.Toti profesori zic ca va fi foarte greu, ca nu se va mai putea copia, ca vom fi...? (mai mult)
Maine este ultima zi de scoala pentru clasele I-IV. Cei care sunt intruna din aceste clase, va urez o vacanta frumoasa! Distractie placuta!
Tot incerc de o luna sa cumpar online un palton nissa roz si nu gasesc un link valabil de unde sa il pot cumpara, stie cineva un link bun de unde pot cumpara acest produs?
Cum se numeste melodia de la inceputul telenovei Focul Oprit? :x. e misto :x. dau FunditSSa!
Care a fost cel mai bun film pe care l-ati vazut pana acum?
Cine credeti ca va castiga dansez pentru tine sezonul 10?
Care credeti ca este cea mai reusita relatie? Cea intre o fata si un baiat, cea intre 2 baieti sau cea intre 2 fete? :P
Hey, ce faceti de Halloween?:> eu merg la un film horror la cinema, Saw 3D. voi?
Ce parete aveti? om fi noi saraci da stim sa ne distram http://www.youtube.com/watch?v=feksbL840Go http://www.youtube.com/watch?v=924nfz7E-Tc si cate altele ^_^Dayanascumpik^_^
azi merg sa imi iau multifuncionala Canon Mp250 si intrebarea mea este? Cartusele le primesti in cutie cu imprimanta cum este si normal? sau trebuie sa le cumpar separat?! Va multumesc! funda:X...? (mai mult)
O intrebare mai mult pentru baieti, dar si pentru fete e buna. Cum ati reactiona si ce ati face daca ati afla ca cel mai bun prieten al vostru este gay? ( in cazul fetelor cea mai buna prietena este lesbi...? (mai mult)
Ce faceti de halloween?
imi trebui mai multi in lista fete, de 12 ani un id ceva?:D
Cum as putea sa pacalesc un medic. adica cand se uita in gura mea sa vada daca sunt racit. cum sa fac asta?
Am si eu o intrebare:d Ce personaj este din poza asta? http://img405.imageshack.us/i/imogen.gif/
Ce inseamna "Kelvin has received a pile of begginig letters from strangers and charities plus dozens of letters and phone calls from wannabe' girlfriends. funda:*
Cine stie si se joaca dinamik si are sa imi dea un cont? Si dinamik e deschis 24/24? Ca la mine nu merge dimineata! Cate stie si are si cont? Dau funda! Add: David_me1996
Cat de mult se schimba o persoana de la 10-11 ani la 17, 18? sau depinde de ea
Halloweenul este pe 31 octombrie?!
Salut :D, cum vi se pare nokia 6300?;;)
Astazi 28-10-2010.am vazut la protv ca e greva la toti profesorii! vin la ore dar nu preda, si nici nu ne da teme!? voi ce credeti? si cica si maine fundoii! ca e o problema mare:))
Daca sar bate Miley cyrus si Selen gomez?:)) voi pe cine ati paria! eu nu pe miley pentru ca a devenit o bich.si cred ca selena! voi. funda
Cine este cea mai bogata companie din lume? Afla raspunsul pe http://hautezaki.blogspot.com/
Daca baietzelul vostru ar vrea sa faca balet, l-ati incuraja? avand din vedere ca de obicei mai mult fetitzele fac asa ceva...
Ce joc din copilarie va mai amintiti[5-12ani] si de ce vi s-a parut interesant.Ati putea povesti tot despre acesta? cum il vedeati atunci si cum il vedeti acum. dau si fundita
Ma gandesc tot timpul cum ar fi daca in lumea asta nu ar mai exista banii nici monezi nici hartii absolut deloc si sa o luam de la capat asa cum se facea pe vremea cand se traia din schimb pe schimb (animale,...? (mai mult)
Salut, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine fiindca am mare nevoie de ajutorul vostru, am o unitate la care i-am instalat xp-ul ieri si acum imi trebuie drivere pentru placa de baza, sunet si video,...? (mai mult)
Ziceti-mi niste scrisuri mai misto ofer fundita
Buna TPU. Stiti cumva si alte solutii gen albastru de metilen si violet digential mai stiti pentru suvite pe par? : D
Buna TPU. Am si eu o problema cu laptopul meu. Este laptop hp pavilion Cand intru pe el si nu misc mouse-ul de loc se blocheaza. Adica de exemplu l'am lasat deschis cat m-am dus la masa apoi cand am...? (mai mult)
Pareri :| Intr’o zi ei vorbeau pe internet… [fata] Pot sa t intreb ceva? [baiatul] Da [fata] Ma placi? [baiatul] Da, esti prietena mea cea mai buna [fata] Ma iubesti? [baiatul] …nu stiu [fata]...? (mai mult)
Care este cel mai "crazy" lucru pe care l-ai facut vreodata?;))
Fundoii! Help me :( Verbul a fi trebuie sa aiba sensul de * a conlinda. *a se implini si trebuie sa fie PV.
Noaptea trecuta mi s-a intamplat ceva foarte ciudat, va rog sa nu va bateti joc, m-am pus sa ma culc si nu stiu cred ca am visat ceva si dintr'o data m-am trezit si am inceput sa spun Tatal Nostru:| Nici...? (mai mult)
Traiesc o viata incredibila o sa va povestesc pe scurt depre ce este vorba am intanlit un barbt insurat cu care nu aveam de gand sa am cine stie ce relatie sa pun suflet (intelegeti voi ) dar nu a fost...? (mai mult)
M-am instalat acum vreo saptamana Real Desktop.In primele ore a mers super, am instalat si Real Parck(care imi dadea eroare)dar pana seara a inceput sa faca fite, adica atunci cand am deschis calculatorul,...? (mai mult)
Stiu ca suna prostesc dar cine stie povesti de groaza.(funda la cele mai tari)pot sa fie si reale.
Buna TPU mi-amfacut cont pe site-ul acela party karaoke sau ceva in genul dar nu stiu cum se foloseste va og dati-mi si mie detalii fundita?
{ Buna TPU } Stiti cumva. cum miroase parfumul de la AVON cel a lui Fergie? Eu am crema de corp si sun foarte multumita de ea, dar nu stiu parfumul, adica tine mult mirosul? Si cum miroase? :D PACE!;...? (mai mult)
Cum pot sterge o intrebare publicata aici pe TPU? plss. dau fundita:X:x
Care sunt animalele de companie pe care le-ati avut pana in prezent?:)
Nu mai poot sa intru pe mess oare dc?:((:((...vaaa roog ajutatsima:((
Cine vine cu mine la colindat? De Halloween
Niste status? va rog,,, pentru cele mai frumoase funda:*:*:*
Am vopsit deja 2 parti sasiu si tapiterie de la un mercedes 190 E acum mai am de facut caroseria, daca ghiciti culoarea dau funda;) :)
In cat timp pot sa fac un abdomen plat? muschii dp burta nu se vad deoarece sunt acoperiti cu piele
Cine imi zice si mie niste nume pentru hi5. dau funda:d:-*
Franceza sau Germana? ce alegeti? motivativati raspunsu :P funda :)
Nu stiu ce sa fac:intru pe empiremt2 imi intra si cand imi aleg caracterul imi iese din jo... ce sa fac?:((
Ziceti-mi si mie de unde pot sa scot Farmerama Coins Hack v2.6 gratis si fara logare sau plata pe site va roooog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia