Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Salut all! :-h, vreau sa va intreb carei chestia cu toti EMO ...am vazut multe fete care aratau emo dar nu pareau a fi reale EMO... vreau sa spun. oamenii fac asta din placere(ca nu e o placere sa fii? (mai mult)
Clasele V-VIII au vacanta de toamna?
Am auzit o melodia azi cred ca era cantata de guess who.stiu ca zicea ceva de genul "delirez" sau "delireaza" de mai multe ori. o stie cineva? mersi mult. dau funda
Daca in facultate inveti bine si esti printre cei mai buni, cand te trm cu bursa intr-o alta tara ce trebuie sa faci in tara respectiva?
Vreau sa vad parerea fanilor despre: Adam Lambert, Avril Lavigne si Linkin parca. Cui ii plac?
Daca ati fi la un spectacol pe scena, ati canta si ati uita versurile ce ati face?
Hei, buna.in decembrie imi iau un husky, spune'ti'mi si mie obiceiurile lui.as vrea sa stiu cat mai multe ca'mi place sa citesc;))mersi!
in jocul metin2 negustorul de arme zice sa ii duc Esenta de Mosc. De unde sa iau asa ceva? Funda
Vreau si eu niste melodii mai :X. ceva cu love, dar sa fie si tari;) gen : secret love, private love, Something 'Bout Love genu' asta :X fundita :X
Ce inseamna xD? funda :)))
Imi spuneti si mie niste jocuri pentru o reuniune la scoala? Va rog! Foarte rapid.
RO! Sunt baiat si am 16 ani si vreau peste o saptamana sa-mi cumpar telefonul nokia X6 16 gb. El este de doua tipuri de culori 1)white on blue(albastru cu alb) / 2)red on black(rosu cu negru)....? (mai mult)
Vreau si eu un cont de farmerama la lv 40 Please
Buna am o intrebare pentru voi: cine stie cati km patrati are tara noastra?
Ce jocuri online cu premi stiti?
Sunteti de acord cu felul asta de "yoga"de la misa? intreb de aia ca multi il considera pe gregorian bivolaru un om extraordinar si eu cred ca nu e decat un alt muritor de rand la fel ca noi.si pana la...? (mai mult)
Voi ce ati prefera... - sa fiti, intr-un fel, marginalizati sau exclusi din anumite grupuri sau - sa aveti 1-2 prieteni buni dar care sa va fie prieteni doar din mila sa nu fiti singuri? Chiar? (mai mult)
Olla! Ma numesc Marina si am 12 ani Sunt din Dr Tr Severin:d As vrea sa corespondezi cu cineva din alt oras :D Fata sau baiat nu cont :> Pt cei care sunt interesati id meu este many.color...? (mai mult)
La barn buddy am 20 vecini si tot nu mi pot lua caine. si el care cere 20 vecini nu 10 sau 60. imi cere doar 20 Funda
Am si eu o nelamurire:am fost cu un baiat de la mine din clasa acum 4-5 luni si acum din nou sta pe langa mine ma mangaie etc.Am avut o discutie in care mi-a spus ca ii place de mine si i-am zis si eu ca...? (mai mult)
Sa ma scuzati ca nu este o intrebare dar as vrea sa va multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebare:D Chiar mi-au fost de folos raspunsurile.
Vreau si eu niste versuri gen : i wanna be your secret love, a day without you is like a yer without rain[nu stiu daca am scris bine :-j]etc. din astea din melodii :X cele mai multe, funda :X
Tot navigand asa pe net am observat ca sunt multe fete care's topite dupa david bisbal. da e dragut.infine.ce leo fi placut la el? voua va place de el? spuneti-va parerea.chiar conteaza...? (mai mult)
Buna! Vreau sa va aflu parerea. La religie am discutat despre "Iubirea crestina". Imi puteti argumenta urmatoarele: comparativ cu vechiul testament "legea dreptatii talionului" si noul testament "legea...? (mai mult)
in ce cantitate de saramura de concentratie 2% se gasesc dizolvat 12 g.sare de bucatarie?
Ce parere aveti despre Hannah Montana? Vi se pare artificiala? Credeti ca acest personaj a fost o idee buna? Argumentati-va raspunsul :)
Care are nevoie de vecini pe farmerama sa isi lase aici numele.si eu am nevoie de vecini asa ca.astept numele voastre
Cum ti se pare un baiat de 1, 90 m sa stea cu o fata de 1, 65? Stiu ca daca se plac nu conteaza diferenta asta. Vreau sa stiu cum ii vedeti voi din exterior. E diferenta prea mare?:)
Cum ii cu forta de frecare? Deci daca scapam un creion ce se intampla? Care ii forta de frecare? Intre cine?
De une as putea gasi jocul Halo 3 pentru PC, dar sa fie de pe torrrent si sa mearga. Funda
am o probleema urgenta! Vineri am la scoala o petrecere de halloween si nu stiu cu ce sa ma imbrac. Nu vreau sa inchiriez costum pentru ca vreau sa fie ceva original, adica as prefera sa improvizez...? (mai mult)
Ofer funda.Buna.Sa va spun problema mea.Cu cateva zile in urama la iesirea din scoala s-a intamplat un accident, peste o colega din clasa mea a dat o masina, baiatul ce a dat cu masina fiind iubitul celeilalte...? (mai mult)
Care este dizolvantul untului si al osanzei? (dau funda). Imi trebuie pentru tema la chimie. Va rog ajutati-ma cat mai repede!
Am un modem mt 882 de la romtelecom si are caderi de net cand ploua afara si cateodata il mai apuca ca nebunul. Mentionez : il am de 1 an Eu stau la tara, tensiunea nu e stabila, CEi de la romtelecom...? (mai mult)
Hi TPU zilele trecute am bagat la incarcat un telefon samsung eu am tot samsung doar ca este la reparat si o prietena m-a rugat sa ii incarc si ei telefonul daca tot am incarcator si se nimereste si l-am...? (mai mult)
Cine este Perez Hilton si cu ce se ocupa?
Am ciuperca de chefir de vanzare.Este cineva interesat? aAdresa mea este silvia68.badea@gmail.com.Telefon 0762180560
Unde sunt cele 17 voturi? la boc in buzunar
Care este pluralul substantivului Telecomanda?
Ce ii mai usor sa te ingrasii sau sa slabestii? Argumentatii
De ce nu merge jocul Pandanda? Adica voua va merge
Ok.Majoritatea ati raspund la o intrebare de-a mea sa uit un baiat.Am facut cum ati spus. Dar acum imi place de altul. Ii dragut vorbeste frumos nu ma jigneste nicio data ce ziceti ce sa fac?
Cum imi pot schimba numele pe Facebook?
Idei de Halloween are cineva? Cum sa ddecorez casa?
Cu ce sa ma imbrac de Halloween? Vineri este si nu stiu de loc cu ce costum Va rog frumos cu ce cotum credeti? Ceva cat mai simplu si usor Help me! Acord fundaaaaa
Sunt noua la TPU si am si eu o intrebare.As dori sa dau la stiinte sociale si nu prea stiu cum este. Ce materii se fac? Se face gramatica la lb. romana?
In numarul 7 al revistei Comorile Pamantului ce piatra apare?
Parul creste mai repede, sanatos daca: a) il tin in coc b) il tin impletit c) il tin in spic d) il tin in coada de cal Parul creste mai redepe daca ma spal mai des pe cap?
Cand se schimba ora anul asta. vreau data si cum va fi...adica ora d 8 va fi cat...:D
Cine imi spune si mie niste filme interesante cu un mesaj bun? sau cine poate sa-mi zic un film indian bun?(fara sa va uitati pe google ca si eu pot sa ma uit) multumesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia