Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cine are cont pe desenatori.ro?
Alcoolismul se mosteneste? sau inclinatia spre lucru asta... nu vreau raspunsuri de pe net...am citit si eu :) daca sunteti in cunostinta de cauza si puteti da un raspuns competent, multumesc.
Ce faci in momentu de fata? ce gandesti?:)
Deci va rog mult.pls ajutati-ma...am doua probleme la fizica care nu stiu sa le fac.1.De ce o picatura de apa turnata pe un fier inrosit ramane un timp suspendata in aer? 2.Eterul tinut in palma incepe? (mai mult)
Hey buna! azi a fost cea mai frum zi:Xstiti de ce? baiatul care ma place si il plac mi-a dat un porumbel ci cica e simbolul dragostei:X:X ce credeti despre asta! vi se pare dragut:X:X? fundita si va pup...? (mai mult)
Cum pot sa sterg toate melodiile de pe un iPod. la calculator nu imi apar toate icoanele cu muzica de pe iPod si nu le pot astfel sterge.am dat la iPod si Reset all setings dar nu a sters melodie.HELP...? (mai mult)
Dau Funda! Stie cineva cand o sa inceapa "Romanii au Talent" si pe ce program va fi difuzat?
Meow TPU! In seara asta vorbim despre saluturi 1. Ce spuneti de noul meu salut? 2. Voi cum incepeti o conversatie? 3.Cu ce incheiati o conversatie? 5.Va place noul meu avatar? E mult mai frumos decat...? (mai mult)
La Lg cookie fresh pot pune parola de ex la sms. uri? Sau la contacte? Daca pot imi spuneti va rog?:-* Dau fundita 8-|
Cine vrea sa fie veciunul meu pe farmerama sa imi lase aici un nume. PUPICI :*:*:*:*
Am şi eu o întrebare, pe ce tastă sau unde să umblu la setări la jocul brothers in arms hells highway să se deruleze videoclipurile acelea până să incepi misiunile, am apăsat eu pe toate tastele...? (mai mult)
Imi puteti zice si mie va rog, cum pot afla cine ma suna cu nr. ascuns?
Cine este din Brasov? as vrea sa cunosc cat mai multe persoane din oras :D
Http://lavinicamitu.wordpress.com/2009/10/20/de-ce-urasc-copii/ ce nebuna... nu tot trei sa cititi doar 5 randuri o nebuna
Care este cea mai stupida intrebare in afara de asta?
Hey:*. cine a fost la concertul de la Carrefour Brasov va rog da'ti'mi si mie id'ul pe privat ca vreau si eu poze.Mersi:*
Cum pot sa faC vip pe imvu? ma poate ajuta cineva? va rog
Exista pe net widgets`uri pentru lg gt405? daca da, de unde le pot lua pentru ca il tel nu am nici unul.:| mersi
Dati-mi si mie va rog un site care sa cuprinda informatii despre Formarea Romei, si unul care sa cuprinda informatii despre Clasificarea Combustibililor
Stie cineva cum pot sa iau haine pe club Pinguin?
Haelou...vineri, sau sambata, inca nu stiu:D ma duc la ziua de nastere a cleei mai bune prietene. Face 13 ani...nu am nici cea mai vaga ideece sa-i iau. As vrea ceva dragut si de efect, nu foarte scump? (mai mult)
Unde pot vedea episoade complete cu eminsiunea "Faci fata faci bani"? funda mare mare:D
Anul asta trebuie sa dau la liceu.Eu in clasa a 5 am avut media 9.67 a 6 9.73 a 7 9.32 si a 8 nu stiu cum o fi dar cred ca va fi intre 9-9.50. Eu pana in clasa a 7 la mate am avut numai 10 9 8 7 dar a...? (mai mult)
Pe voi nu va deranjeaza userii care cand raspund pun la sfarsit "Fundita?" Sau "Te rog da-mi fundita ca am nevoie" Adica, daca cel ce a pus intrebarea, daca i-a fost de folos raspunsul nu da fundita...? (mai mult)
Of am mai trimis intrebarea o data si am spus sa dau teste pentru prieteni nu de alte feluri pe care sa le fac eu ca de astea stiu la greu! Teste pe care sa le procur eu si sa le trimit la un prieten iar...? (mai mult)
Imi plac mult jocurile asemanatoare cu emtin2 daca puteti dati-mi si mie mai multe nume de jocuri sau daca se gasesc greu dati-mi si siteurile de unde s ale downloadez va roooooog:D
Cum sa imi fac cont pe last chaos? pentru c anul merge nicio parola
..as vrea si eu un top 10 cu cele mai bune melodii vechi atat romanesti cat si internationale (combinate). Rasplatesc munca cu o fundita pentru cel mai bun top.
In ce zi v-ati nascut? Cel care aceeasi zi ca a mea primeste funda:X:X!
Hey.Am auzit ca este patch pentru fifa 07, 2011 de unde pot sa il iau.Si in ce fisier sa il pun.Pls.FUNDA
Exista vreun program de modificat poze online?
Care a fost cel mai haios cuvant care l-ati auzit? La mine omi de la oameni... o porcarie!
Ce te face sa zambesti? Ce te face sa suferi?
Ma poate ajuta cineva si pe mine? [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak) [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (URL: http://92.81.187.137:8000) from the...? (mai mult)
Va rog imi puteti da si mie contul vostru de pe facebook? Funda, datele contului prin mesaj privat.
Buna ati auzit despre doctorul Nicolae Bacalibasa care iese la observator nu va face sa radeti? :)) De fiecare data zice cate o gluma si e amuzant
FUNDITAcum imi pun player pe hi5?
Am inteles ca dog-ul german este la fel cu marele danez.Pana la urma unde a aparut rasa? In Germania sau in Danemarca?
Heeey! Ce costume dragootze de halloween imi propuneti?
Cum pun poze la o intrebare?
Care a fost cea mai stupida gluma (deloc amuzanta) care vi s-a facut vreodata?
De pe ce site pot sa descarc jocuri fara timp de joc(adica sa nu te lase doar o ora sa te joci )? va rog altele in afara de myplaycity.com funda
Sunt de relegie ortodoxa, dar nu pot sa spun ca am crezut vreodata in "biserica". cred in Dumnezeu, dar nu in cel creat de biserica pentru a putea fura, omori si umili atatea oameni. macelele facute...? (mai mult)
Haideti va rog sa ne intelegem cu totii.Vad ca unii useri vor porecle si se trezesc altii sa dea porecle dar cu nume tot de oameni, inlocuitoare numelui lor.Asta nu mai este porecla ci substituire. Porecla...? (mai mult)
Cum se scrie de ajuns: legat s-au despartit? In sensul de gata, ajunge.Mersi, dau funda :)
Voi la ce ora incepetzi temele de obicei>? Nu ii intrebare cretina doar ca vreau sa stiu sa apreciez si eu cand sa ma apuk sa nu gaat la 7 :((
sf dumitru chiar este o sarbatoare asa de mare?
Voi ce credeti despre mine? :D Astept cele mai sincere raspunsuri :) funda celor mai sincere raspunsuri :)
Cum sa fac sa treaca timpul mai repede?
Cum te cheama si cand te-ai nascut?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!