Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Asa.deci, am nevoie de un site de hack...adica sa aiba numai scripturi. vbs. bat java etc. deci care ma poate ajuta? :)
Ce meserie ati vrea sa practicati in viitor si de ce?
:D Imi puteti da si mie 10 exemple de cuvinte provenite din limba latina?;;)
Cum sterg aplicatii de pe Iphone? PS:Iphone 4 :D
Cat costa o estensie de par?
Aveti vreo idee de costum de halloween ceva simplu de realizat
Datzi-mi add pe hi5 http://red-nblack.hi5.com :))) i need friends.:)):D
Ce meserie poti practica daca mergi la un profil de filologie sau stiinte sociale? Te poti duce la orice facultate?
Buna TPU. Stiti vreun film romanesc de groaza :D :)) Sunt foarte interesata de ce pot face romanii in filmele astea fata de Americani. PS : Dau FUNDOAIE
Cum se sterg intrebarile de pe TPU?
Buna:) Sa incep cu inceputul...Azi am avut la scoala ultima ora biologia.Profa statea la calculatorul ei, si noi stateam degeaba.La jumatatea orei eu si colega mea ne-am cerut voie pana la baie dar? (mai mult)
Cum se face serviciul la poarta? Adica se ia in ordine alfabetica sau cum? Trebuie sa-l faca doar un elev sau pot sa-l faca si doi?
Hei, ma poate ajuta cineva cu o idee? Este o compunere cu titlul"Capsuna si elasticul". tema e libera, putem vorbi despre orice, dar sa fie inedit.scuze ca deranjez lumea. probabil majoritatea sunt saturati...? (mai mult)
Cursuri de DnB exista prin Bucuresti?
Cat de mult va place Halloweenul?:-? De ce? :-?
Trebuie cat de curand sa iau un interviu unui direcor la o firma IT, ce intrebari as putea sa ii pun?
Buna! Stie cineva anul si locul aparitiei, colectia, editura a poeziei Cuvant de T.Arghezi? Ofer fundita.
Importanta istorica a marilor imperii in dezvoltarea civilizatiilor antice.
Cate odata, mai mereu nu prea pot vedea raspunsurile ce le primesc la-ntrebarile mele. De ce? Funda
Ajutati-ma sa fac un comentariu la titlul...corabia beata.de arthur rimbaud,,, dau funda, mersi mult
Cum se sterg intrebarile care le postezi pe TPU? scuzati de categorie da nu stiu unde s-o pun...
am un tel nokia.6500.cablu de date dar nu am programul, deci nu pot trans muzicaa, poze, etc.stie cineva un program sau ceva sa ma ajute.va rog frum.multumesc::*::*
ro! Deşi normal, nu prefer să adaug întrebări care normal ar avea un răspuns uşor, de data asta am întâmpinat o mică probleme. Am pus această întrebare la secţia "Conversaţii",...? (mai mult)
Română sau Matematică? Informatică sau Biologie? Istorie sau Geografie? Sport sau Muzică? Franceză sau Germană? Cine este la fel ca mine primeşte Fundiţă!
Am gasit intr-o carte de mate propozitia "4 | 21379 " ce inseamna? vreau raspuns repede primul raspuns dau funda :P:P
as dori niste ochelarii, de genul acesta http://www.radossu.com/shutter-glasses.html/comment-page-1 carei-i din Zalau imi spuneti si mie unde pot gasi asa ceva? Sau de pe net de pe ce siteu...? (mai mult)
Sunt fecioara...si am de multe ori deja-vu`uri ce naiba inseamna? BlackPrincessBitch*
Cunosc un baiat care mi-a spus ca ma place si la inceput nu am reactionat nicicum, dar pe parcurs, dupa ce l-am mai cunoscut, mi-am dat seama ca si mie imi place de el, insa el nu face absolut nimic....? (mai mult)
De pe ce site de incredere as putea comanda dictionar francez roman? BlackPrincessBitch*
Cele mai frumoase versuri care va inspira sunt...
Cum ii dai de inteles unui baiat ca il placi? :) Vreau cat mai multe raspunsuri dar nu de genul"Spune-i fata!" E ceva mai complicata treaba :) Funda! Merci anticipat! :**
Care este numele tau? Dau fundita pentru cel mai frumos nume. spuneti-va si voi parerea despre cel mai frumos nume postat
Care vi se pare cel mai frumos nume?
Va rog frumos. vreau si eu un cont de IMVU. am incercat sa imi fac si imi da mereu o eroare(mai exact imi scrie IMVU was unable to process your request.) va rog frumos spuneti-mi cum sa imi fac cont astfel...? (mai mult)
Buna TPU... ce intrebari cool pentru oracol stiti. vreau sa fie cel mai tare oracol:P
Se plateste daca vb pe TPU? Raspunde-ti repede!
De vreo doua zile incoace ma doare foarte tare vaginul. Ultimul contact sexual l-am avut in urma cu o luna deci nu cred ca ar fi din aceasta cauza. Va rog frumos cei care ati mai trecut prin asta, sau...? (mai mult)
Cum aflu cate sms-uri mai am in cosmote?
Cum vi se pare zodia Fecioarei (la femei)? din propria experienta?
Imi puteti spune si mie cum dau fundita?
Daca sa zicem ca pic bacul la mate si nu il iau nici a doua oara pot sa ma inscriu la o facultate cu taxa avand in vedere ca am un atestat de specializare dupa terminare sau trebuie sa astept cativa ani...? (mai mult)
Cum poti sa treci nivelele pe smallworlds?
La barn buddy pe hi5 ce anumal da cea mai multa EXP?
imi puteti da si mie bloguri cu statusuri?;;) va rog;;) :o3 daca e nevoie dau si fundita:P
Cum poti face un filmulet celebru pe youtube?
Vreau si eu cateva alinturi pentru claudia, andreea si daniela va rog mult!
Am vazut aseara "Povestiri de noapte" cu manechinele care au avut o sedinta photo impotriva cancerului la san.Stie cineva cum o cheama pe cea bruneta cu parul scurt?
VOT va implaor votatii :) :P http://s1.molehillempire.ro/garden/index.php?mode=view&user=15716440
Ati avut vreodata o experienta paranormala?
Aseara am visat o pisica (alba cu negru parca sau doar neagra) Si a cazut in apa.ciudat era ca pisica inota, am sarit in apa sa o scot dar cand am pus-o pe mal a cauzt si s-a inecat. Deci ce poate sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!