Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Buna tuturor. cum sa fac sa transfer o poza dintr`un album, in alt album? La facebook? Dau fundita (:|
La domo/carrefour gasesc imprimanta, sau laptop?
Niste exercitii fizice de facut acasa... vreau sa ma ingras:X sa am si eu picioare ceva mai groase...si mainile la fel. sani si fund am ce si ce. sper sa ma ajutati. multumesc frumos>:D< dau funda!
Daca ai citi o carte ce fel fe carte ai citi? idei vreau multe idei
Pe ce site pot viziona tv online? am cautat dar nu merge fundita!:X
Salut.asi dori sa stiu daca doreste cineva sa jucam un generals zero hour in retea.cu hamachi desigur.care vrea add extr3amboy in yahoo messinger.
Am o tema(precizez ca nu voi vrea sa o faceti voi). Si nu stiu ce anume ar trebui sa scriu, La ce ar trebui sa ma refer... Cerinta e asa :, , Redactati o compunere de maximum doua pagini, in? (mai mult)
Ce ati facut azi?
FUNDA.cum as putea sa fac rost de mai multi bani d-aia rosii la barn buddy?:D
Ce status Sa`mi Pun la Hi5?;;) [ care`Mi Place cel mai mult Fundaa;) ]
Buna all.Cum pot face parte dintr-o breasla pe Metin?
Voi ca inaltime aveti?;;) Daca s pte precizati s varsta; d
Hay TPU! Cum credeti ca pot sa imi fac singura un costum de mime? M-am gandit eventual la niste ciorapei draguti cu dungi albe si negre si la machiaj.Ma puteti ajuta cu restul? Sincer aceasta idee ma fascineaza...? (mai mult)
Care telefon e mai bun, Nokia N97 Mini sau Nokia N97? Si cat costa? Mersi pentru raspunsuri:*
Ce credeti exista,, Atractie Dincolo De Mormant?"
Aveti Twitter? :)
De unde comandati voi online laptop, imprimanta, placa de baza etc?
In decembrie fac 2 ani de cand am un abonament de la cosmote.Si as vrea sa imi schimb in decembrie telefonul.am vreo reducere ca am deja abonament sau exista niste puncte cum sunt la orange? mersi si...? (mai mult)
Cum imi fac un nou id?
Am juat mai demult un joc incare trebuia sa colorezi niste momente din viata unei tipe, pana la urma se si casatoreste. ma rog, stiu sigur ca era un joc in care trebuia sa colorezi diferite...? (mai mult)
Sall! Intrebarea mea este urmatorea : Daca am un webkinz si imi cumpar si un zumbuddy ( zambady ) lui unde ii fac cont sau mai bine zis unde il activez...am de gand sa-mi iau un zumbuddy ( zambady )? (mai mult)
Nu stiu ce sa mai fac...ma simt trista de la o perioadaaa :( ce sfaturi imi dati?:-
Care dintre telefoanele Nokia N97 si Nokia N97 Mini e mai bun? Ce imi place la Nokia N97 e ca are protectia aceea la camera si mai e si butonul acela la tastatura. Ce imi place la Nokia N97 Mini...? (mai mult)
Pentru fiecare vot stupid, cate puncte primesc? :)) Intrebare existentiala. Nu dati cu parul, intreb si eu.
Hey de unde pot lua poezii de Nichita Stanescu audio?:X
Daca vi sar indeplini 3 dorinte? Care ar fi acelea fundita
La cat incepe meciu` :-?
intr-o seara am facut niste versuri si as vrea sa vad daca va place.astea sunt: Intr-o zi, i-am dat un biletel In care scria, ce simt pentru el, Am primit acelasi raspuns Iar apoi ne-am dus! Nu...? (mai mult)
Funda! Urgen cine stie vreun site de unde pot vedea Dinamo vs Steaua LIVE fara bani va rog mersi mult funda daca merge urgent repede!
Care credeti ca va fi scorul la dinamo -steaua? primul care da raspunsul corect primeste funda...
E adevarat ca daca ai pisica nu mai faci boli la inima?
Hi TPU! am 14 ani si vreau sa stiu si eu ce imi trebuie ca sa pot circula cu un scuter?
Cum fac sa vad tv la calculator
Este buna imprimanta aceasta http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://tonerdirect.bg/images/hpd1460.jpg& imgrefurl=http://tonerdirect.bg/index.php%3FcPath%3D109_228%26language%3Den%26osCsid%3D66e76938a1e29fd3dfa6bb3bd511d4e6&...? (mai mult)
Sal stie cineva un program care merge sa transferi itemele la mt de pe un mt pe alt mt? plss dau fundita
Cui ii plac anime`urile? :X... Mie imi plac.:* P. S:Va rog fara jigniri;)
Buna cine ma ajuta si pe mine sa folosesc windous movie maker. Dau fundtita:X.Problema e ca mereu cand salvez clipu imi dispare movie maker si apoi cand il deschid iar ii la ca la inceput adica sa fac...? (mai mult)
Este buna imprimanta HP Deskjet D1460?
Ce jocuri asemanatoare cu barn buddy cunoasteti(sa fie cu mai multi vecini) si sa fie an romana
Vreau niste site-uri cu concursuri si pisici cum ar fi pui o poza trebuie sa o dai la prtn so voteze si daca ai noroc castigi ca de exemplu www.whiskas.ro sau www.magicat.ro cine da cele mai multe dau funda!>:P...? (mai mult)
Ss-a gasit vreo metoda de a fura la barn buddy? vreau rasp serioase! funda
Hei.lamuriti-ma si pe mine.deci la orange daca iei telefon online la un anumit platesti si sbonament sau este la liber? lamuriti-ma ca nu mai intele nimic. app funda
Buna am si eu o problema de cele mai multe ori cand vreau sa intru pe id meu nu merge si imi spune asa: there was a problem singning you in to yahoo messenger.Please click "try again" to re'enter your...? (mai mult)
Credeti ca e buna d ceva imprimanta HP Deskjet D1460? cine o are sa imi sp daca printeaza bine. funda celui care sp adevarul
Stiti si voi niste denumiri de grupuri pentru yahoo de:familie, colegi, priteni si profesori?
Dupa parerea voastra care e cea mai grea clasa? Funda; x
Cum fac cal armat in metin2? joc pe privat asa ca im ziceti daca ma duc la cineva ce casuta sa apas 1 2 3 e las ca intelegeti voi
Voua ce va place sa faceti cel mai mult cadn sunteti fericiti, visatori. Mie imi place sa ma gandesc, iar cand ploua sa ies afara in ploaie sa cant si sa dansez in ploaie.Suna cam ciudat dar asa imi exprim...? (mai mult)
Daca vi s'ar indeplini 3 dorinte, care ar fi acelea?
Hey! Cateodata stau si imi pun tot felul de intrebari de genul: de ce exist? De ce sunt aici? De ce eu nu pot sa zbor? De ce am parul saten? De ce mor? Niciodata nu am gasit raspuns la aceste intrebari....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a