Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Salut vreau si eu sa imi iau un update la un joc si imi trebuie card de credit /sau/ card de debit. DAR nu am card de nici un fel si vreau pe cineva care locuieste in PLOIESTI sa facem asa : eu si el...? (mai mult)
A economisi inseamna. evitand. de resurse, valorificarea la maximum a...
Da-ti statusuri de genul : ^^. ºAzi ´ open your`º eyes;;] ´, ºexact ca`nº filme :x ´. Caº daca ´ nu te vedeº nimeni ´ >; d
Buna! pentru cei care s-au uitat la dansez pentru tine! cum vi s-a parut prima seara? care e perechea voastra preferata? ce parere ati avut despre dansuri?
Da-ti va rog statusuri de genu` ♥.´Stii ca nu stau ´ =; Dupa n0r0k;;] ´. Si daca vreau ´ :*! sa iaSa ´ fum :>. Stiu unde sa dau foc :d ´.`♥
Vreau si eu peisaje de toamna frumoase:)ofer fundita
Buna vreau si eu niste site-uri cu coafuri simple dar totusi sa iasa in evidenta...am parul pana la umeri cu tendinta de incretire! :D:D funda mare cele care-mi plac 2 chiar scrieti raspunsul si la Beauty? (mai mult)
Sall! ce faceti? daca va plictisiti asa tare va rog intrati pe chatul meu:)nu e o porcarie km zic unii:p http://xat.com/yoanna thx:)liber la orice discutii...? (mai mult)
Buna cum poti sa dowloadezi simis 3?
Cum descarc o melodie de pe ne? funda
La care intrebare ati primit raspunsurile cele mai funny?:))=)) Eu la asta:http://www.tpu.ro/conversatii/http-www-tpu-ro-conversatii-daca-as-pleca-de-pe-tpu-mi-ar-duce-cineva-de-aici-dorul-stati-linistiti-ca-nu-ati-scapat-de/ Am...? (mai mult)
Cum este traseul pe munte de la Durau la Cabana Fantanele? Cam cate ore dureaza, care e gradul de dificultate si cam cum ar trebui sa fiu imbracata pentru un traseu de genu:).(la sfarsitul acestei luni)...? (mai mult)
Buna imi puteti spune notele concurentilor la sansez pentru tine editia de aseara? Cine a fost pe primul loc? Va rogg:((. La dansul in ploaie!
Eu tin cu echipa care a fost prezentata a doua la Dansez pentru tine. Cea in care sunt Horhe ( nu cred ca asa se scrie ) si fata din Constanta. Voi?
Cat de rau doare sa iti faci un tatuaj permanent? Dar pe gat?
Salut am si eu de la upc digital tv si am pierdut acel cod care trebuie bagat ca sa mearga cum pot sa il aflu?
Ritualul chemării lui Bloody Mary Ritualul chemării lui Bloody Mary este, în general, cam acelaşi: într-o cameră întunecată (baie, cămară), în faţa unei oglinzi mărginite de lumânări...? (mai mult)
La miss bimbo pot trimite la o alta persoana bani? Cum?
Nu pot sa imi fac cont pe IMVU dar ziceti-mi intai cum se joaca ca sa nu imi fac cont degeaba
Cine ma ajuta si pe mine cu cateva coregrafii pentru muzica usoara? plzzz
FUNDA! Am Google Chrome si pe orice pagina intru imi traduce din romana in engleza si nu stiu cum sa fac sa nu`mi mai traduca.help!
Hey. VreaU si Eu niste statusturi foarte triste melancolice daca se poatee! :x :((
-`Ce zodie este pe data de 26 ianuarie:d -`Fundita pentru primul raspuns:*
Buna TPU :-*... Deseara merg la ziua unei prietene ( majorat ) si nu stiu ce sa ii cupar :-s. Ajutati-ma cu niste ideii de cadouriii :D :*:*:*
Vreau un site cu exercitii la franceza pentru clasele 10, 11-a.
Somnambulismul se manifesta si altfel decat mancatul sau mersul in somn? Pentru ca ma uit la televizor sau aprind lumini si nu mai imi amintesc dimineata, uneori si vorbesc si am ochii deschisi. Sunt somnambula?...? (mai mult)
Cum poti fura pe barn buddy daca o persoana are caine :> Dau funda :X
As putea sterge o intrebare cu tot cu raspunsuri? cum?
As vrea sa stiu daca exsista coduri de gems la ourworld. Dar nu alea pe care le stie toata lumea. Exsista?
Cine a castigat la dansez pentru tine? 1 2 3 4 5 6.:D
am si eu o intrebare legata de web'ul pe messenger. mi-am cumparat azi un webcam de marca Canyon Si l-am instalat am facut toate chestiile, dar nu merge. Adica daca dau la fisierul lui imi...? (mai mult)
Stie cineva hi5-ul sau facebook-ul lui Cristi Manea, baiatul injunghiat la Craiova? Sau id-ul?
Stiu ca nu are rost intrebarea. straight face dar pe ce data era nascut Andrei Eduard Goreci. Imi pare rau ca intreb, stiu ca e ciudat dar vreau sa stiu.
Ia spuneti'mi si mie care stiti daca este posibila spargea unui hi5 si dupa parerea voastra daca nu mai am hi5 sa imi fac altul nou? spuneti-mi cateva pareri.:*
De unde pot face rost de un Windows XP SP3 sau Windows 7... gratis... id meu angel.bloody_icec0ld nevoie urgenta
Vreau si eu idei de id-uri, ma numesc catalin(Katalynn) cu nick-urile blwe, angelous, spyk, sau altele daca gasiti voi as fi foarte bucuros... astept raspunsuri :>.
Imi spuneti si mie de unde sa downloadez skymetin2?
Care sunt diferentele dintre mit si legenda?
Sarbatoriti Halloween? Daca nu, de ce? Daca da, de ce si cum sarbatoriti?
Mi-am facut cont paypal premier dar nu-mi valideaza cardul. Adica imi apare intr-o fereastra "confirm your card to raise your accunt limits " dau continue, bag cele 16 cifre de pe fata cardului si ultimele...? (mai mult)
Alege : Somnul sau atunci cand esti treaz/treaza. De ce?!:D
Cum sterg contul de pe acest site? va rog frumos sa ma ajutati.ca nu ma descurc. hai experti TPU ma bazez pe voi. dau ultima mea funda cui o vrea.
E la moda chestia asta cu chef/petrecere de burlacie?
Era o emisiune pentru copii "Tot ma mir si tot ma-ntreb!", asa am ajuns si eu in mintea copiilor, intrebandu-va, ce vrea, sa insemne "TELETEU TANASE"?
E neaparat ca mirele si mireasa sa danseze mult la nunta? daca unu din ei nu stiu sa danseze sau detesta efectiv dansul?
Hello! Cand incepe French Kiss? Am auzit ca nu o sa mai fie! E adevarat? De ce?
Imi trebuie la halloween pe langa costum si ceva versuri sa rimeze daca ma puteti ajuta ma fac cersetoare
Am o imprimanta HP Photosmart C5200.Problema este ca nu stiu cum de s-a dezinstalat.Adica nu mai copiaza, nu mai imprima si zice "Cartus instalat incorect. Exista vreun tutorial pe net care sa ma ajute?...? (mai mult)
Hey! Deci am un cont pe Animezup si trebuie sa scriu ceva la " Your Signature " Si nu prea am idei :(( Pentru cei care au cont plizz suneti-mi :X Aaa. si inca ceva, ce trebuie sa copii ca sa pun o imagine...? (mai mult)
De multe ori ii trimit sms-uri prietenei mele cele mai bune si ea intarzie foarte mult cu raspunsul chiar foarte multe ore, cateodata nici macar nu imi raspunde. Uneori raspunde repede ca are telu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!