Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cate fundite sau cate puncte iti trebuie ca sa devii expert TPU?
Trebuie sa termin un desen pe care l-am inceput pentru azi. E alb-negru, cu o floare si un fluture, si habar n-am ce sa mai fac ca sa arate bine. :) am incercat sa mai fac cateva flori pe acolo da nu...? (mai mult)
De ce tinde oare omul s-a avanseze asa mult technologic? ca pana la urma tehnologia se va intoarce impotriva lui.in razboaie de exemplu.nu zic ca tehnologia nu e buna are un mare plus in medicina si transport....? (mai mult)
Multora le plac fundele, sunt unul dintre ei, nu neg.Ca sa mai aveti una spuneti-mi ce zodie sunteti sau in ce clasa sunteti.Cine e ca mine primeste o funda. Oricum, mi-am facut ieri contul dar am vrut...? (mai mult)
Buna cine ma ajuta si pe mine cu o tunsoare sa pot sa ma fac cu placa:) ceva la moda daca se poate sa imi aratati in poze va rog!
Dati-mi si mie id-uri de baieti fete din Germania! 1
Ce credeti despre acest site www.oltenita9.ro? Astept sugestii/pareri.
Am si eu o problema mare! am uitat parola de la hi5 si hi5'ul este facut pe un id vechi si nu mai stiu parola de la id'ul meu vechi... ce pot face? ma puteti ajuta? multumesc:*
Vreau si eu o lista de bagaje pentru o excursie cu scoala 2 zile la munte! va rog help! funda ^^
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o mik problema. sunt inscrisa la jocul somdaje.ro si nu stiu de ca la sondajele private pe care le-am completat de cand m-am inscris nu mile schimba ca sa imi pot continua...? (mai mult)
Am pe strada niste rromi.Eu de fel urasc acesti oameni.Si mereu unu din ei incearca sa se ia de mine, cu pretextu sa ii fac servicii, sageata mai pe scurt.Eu mereu refuz si imi zice ca ne suparam, ca...? (mai mult)
Dacia a lansat un concurs (joc) in care trebuie sa iti construiesti masini! Fiecare masina este o sansa in plus la extragerea finala (o DACIA DUSTER)... In plus saptamanal poti castiga, ipod-uri, telefoane? (mai mult)
imi puteti spune va rog unde sa gasesc driver pentru sony ericsson V630i?
Cine imi spune cum treci nivelele la ourworld plz dau funda :D
Ziceti-mi si mie niste programe de modificat poze:] in afara de photoshop so paint:-j si sa fie usor de utilizat:]
Ma ajuta cineva sa rezolv o problema in C++? pls. E de clasa a 11-a, cu subprograme.Id meu este: kilnse.
Cine imi traduce si mie versurile in romana la melodia asta The Pussycat Dolls - Bottle Pop! uita-ti si un link http://www.youtube.com/watch?v=73z_CI1Ic9U dau fundita! pup
E posibil sa visez cumva o persoana care merge trista prin ploaie? E o intrebare aiurea dar mi-ar placea sa visez asta
am si eu o problema enorm de mare! va rog sa ma ajuti daca se poate.am un hi5 la care i'am uitat parola si hi5'ul este facut pe mail'ul meu vechi si nu mai stiu parola nici de la id meu vechi. ce as...? (mai mult)
Ce meserie ati vrea sa practicati... cel care este in domeniu cu mine o funtita :D:D:D
In ce program pot sa fac melodii (Soundtrack original, nu sa dau vocea jos de la o melodie si sa ramana soundtrack-ul super ridicol de naspa!)?
Are cineva cont pe foopets si s-a saturat de el dar sa aiba animal va rog mult sau macar o forma cum sa adopt unu! Dar pe foopets ca sunt unii care o iau pe real Foopets oameni buni!
Salut care stie un mmorpg de care sa ma apuc preferabil servere private rate 1000 in sus astept raspunsuri dau fundita xD
Caut persoane nascute pe 3 iunie 1962 sau pe 3 octombrie 1971.
Buna :) stau pe langa Liceul Xenopol si ma vad cu cineva la Unirii ( pe langa Zarra ) si dupa mergem in parcul carol :-? nu am mai fost de mult pe acolo :-? Cum ajung :)in parcul carol? cum ma intorc...? (mai mult)
Cum poti ajuta o persoana indoctrinata religios sa inteleaga ca toate religiile existente cu toti zeii si toate dogemele lor sunt inventate de catre oameni?
De ce la categoria "Cauze nobile" nu se mai pot pune intrebari?:)
Ce parere aveti despre Biserica?
sunt clasa a 10 si deja ma gandesc la facultate. tot ce imi doresc e sa fiu arhitect. dar din pacate nu am o stare financiara prea buna ca sa pot plati atat. sa intru la fara taxa nu prea am sanse....? (mai mult)
Daca tot e toti pentru unu (TPU) care se plictiseste cu mine? ca eu ma plictisesc rau... ym:alekzuu:)
De ce noi romanii suntem din ce in ce mai rai?
Cine a citit Alchimstul? v-a placut?
Pentru fete: la cate zile va spalati la cap?:D
Daca ma puteti ajuta cu un sfat am o prietena sunt cu ea de 1 luna si jumate ne iubim amin 2 mult vorbim pe mess mereu ne am cunoscut pe net. numai ca problema este ca ea e in ro in bucuresti si eu aic...? (mai mult)
Sunt zodie berbec si in anul chinezesc dragon ce credeti ca se va intampla maine! Funda pe maine azi repede raspuns.
Cum se trimite un email?
Buna! Nu am puroi ci cred ca este o infectie, este o chestie unflata pe amigdala mea si nu ma doare, nu ma simt rau si nu am febra. Parca ar fi un puroi, dar nu este. Am o gaura in care se reface alta...? (mai mult)
Dati-mi va rog niste mixuri noi!
Funda! Era un site unde daca ai stiu eu cate vizualizari primesti un premiu care ti-l poti alege :D
Am o curiozitate:| cand au aparut animalele acum multi ani in urma care a fost primul oul(de gaina) sau gaina?:|:-?
Care este materia ta preferata?
Am vrut sa pun o intrebare si in schimb m-a dus la pagina de login, si la editare profil! e numai la mine? sau s-a mai intamplat si la altii?
Poate cineva daca vrea sa imi trimita bani pe miss bimbo? Daca da cum?
Cu ce program as putea decupa pozele?
Nu pot sa imi fac cont pe IMVU cum sa fac sa imi mearga dar mai intai spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac ca sa nu fac cont degeaba
M-am saturat sa ma faceti analfabeta uiitati ca stiu sa scriu corect stati sa im gasesc caietul de clasa ca am 3 unu de clasa unu de gramatica si unul de teme la romana. am facut un portret eu singura ...? (mai mult)
la burn buddy a aparut o noua metoda de a fura:| in afara de cel cu "tab" si schimbarea zilei. va rog cand raspundeti sa fiti cat mai expliciti dau funda si mai multe:X mersi anticipat:*
Pe care il preferi Guess Who sau Spike?
Nu credeti ca lumea asta nu are nici un ideal.suntem aproape toti sclavi banilor si celor care au bani. orice alta vietate excluzand omul ne-a luat-o inainte privind calitatea vieti traita pe acesta planeta.:(...? (mai mult)
Iar reclama aceea de la Orange la televizor :x oare cum se numeste melodia aceea cand fata se urca in tren si o ajuta doi baieti cu bagajele? Va rog;;).
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a