Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Care sunteti din galati si vreti sa va faceti cat mai multi prieteni...:-* dati-mi idul vostru in pm
Ce inseamna Slim Shady sau The Real Slim Shady?
Exista un program in Microsoft Office word 2003 care corecteaza da sunt greseli atunci cand scriem in limba engleza. Care e acel program?
Cum scap de cosuriiiiiiiiiiii?! funda!
Pot afla id`ul daca ii stiu hi5`ul?[:x] funDaa:P
Ochii albastri sau caprui?
Sall all TPU! Stiti cat costa un rib +8 +9 sau fms +8 + 9? Metin 2 :D
Spuneti-mi niste nume =P~ nu cu semne de hi5
E adevarata chestia asta? http://www.youtube.com/watch?v=BLIfkilT1J4 e legat de Justin Bieber.:D si stiu ca sunt multi pe site'ul asta care nu il plac de aia tin sa specific ca fimuletul e ceva de rau despre...? (mai mult)
Plzz ajutor.st ca nu cam am voie sa pun aici dar ajutati-ma putin la tema...; ; )deci am asa scrieti augmentative cuvintelor date.subliniati sufixele augmentative si am piatra, cana, lung, baiat, lada,? (mai mult)
Exista un chat ceva pe care se vorbeste despre papagali?
Spuneti-mi si mie un sport pe care sa-l practic ca sa-mi fac muschi si sa-mi creasca increderea in sine,
Ce credeti despre poluarea Terrei? Unde vom ajunge daca continuam in ritmul asta?
Cum se fura acum la Burb Buddy la Hi5? Cu caine*
De ce pe acest site este isteria asta cu fundele?
Salut stie cineva ceva jocuri asemanatoare lui metin2 in romana?
Baieti, care ati fost la masaj erotic? cum a fost - detaliat: ce s-a intamplat concret si pe ce durata de timp? [funda]
Ce parere aveti voi despre Halloween?
Spuneti-mi, va rog niste argumente prin care il pot convinge pe directorul scolii noastre sa organizeze petrecere de Halloween.
I-a dat la engleza la sora mea sa scrie despre familia regala Britain, UK. ii bine daca scrie despre regina elisabeth I a Angliei si despre regina victoria? multumesc:)
Care stie sa-mi zica si mie daca sunt alte coduri care le pot folosi playeri pe ro chiar daca nu sunt gm in afara de comenziele set_w si set_r ca astea le stiu
Care este diferenta de fus orar dintre Romania si Sidney (capitala Noii Galii de Sud)? Dar dintre Buenos Ares si Romania? Va rog mult nu am gasit pe google :).
La tikifarm pe facebook poti trimite numai un singur,, Gift,,?
Heyy. vreau si eu niste pareri. ca sunt in dubii si nu sti ce sa aleg :)). intre sony ericsson T715 sau Samsung B5722... astept pareri! :"> Va pup!
Spuneti-mi o intamplare amuzanta din viata voartra cea mai haioasa primeste fundita
sunt cls a 8 a, ploiesti si nu stiu la ce liceu sa ma duc...am media peste 9.60 as vrea pe profilul:bio-chimie dar nu stiu ce licee sa trec p obt. fundita
Ciocolata de casa retete! Funda
Imi spune si mie cineva cum poti sa fi membru la club pinguin plz ca vreau sa fiu si eu plzzz
Cum fac ca Randy orton sau oriece alt superstar sa poata sa poarte centura wwe sau alta cand intra intr-un meci pe wwe raw utlimate impact?
eu sunt mai noua pe aici si as vrea sa am prieteni. mi-ar placea sa va cunos si sa stiu cum se vb pe TPU.va rog! mersi!
Ce bloguri tari stiti?(nu conteaza categoria)
Cum invat mai usor capitalele Europei? Am maine test, Help Funda :)
Dupa voi care este cel/cea mai frumos/a actor/actrita?
Sper sa ma ajutati cu un sfat...Nu stiu de ce, dar in anotimpurile reci nu am chef de nimic, ma simt plictisita, trista si am tot felul de ganduri negative :( In schimb vara parca sunt alta persoana:vesela,? (mai mult)
am si eu o problema.azi am inceput orele de violoncel. Fac ora cu inca o colega, impreuna si cu profu', bineinteles.Am o, nelamuririe, ca sa-i spun asa.Deci azi, la prima ora, profesoru' ne-a...? (mai mult)
daca mi-a venit scurgerea vaginala peste cat timp imi va veni ciclu? si daca o sa-mi spuneti fiecare se dezvolta in ritmul lui nu mai raspundeti ok? deci care imi da un raspuns concret ii dau? (mai mult)
dau faunda t rog rasp : CREMA DE CALCAIE SI ULEIUL FULL PLEASURE --HEMEL la ce farmacie o pot gasi?-cum s numeste farmacia; )? si cat costa? va rog ajutati-ma! mentionez ca locuiesk in bucuresti :x...? (mai mult)
Ati avut vreodata sentimentul de deja vu?
Ati avut vreodata un moment in viata cand ati spus,, gata, pana aici,,? ce va determinat?
Pareri sincere: Tu cand ai o nelamurire si incerci sa aflii raspunsul aici, pe TPU te lamuresti in legatura cu ce ai nevoie sa aflii sau de obicei nu te recunosti satisfacut/a de raspunsurile primite?...? (mai mult)
Buna am multe multe multe cosuri pe frunte imi este plina fruntea vreo idee? dau cea mai mare funda
Ce credeti ca se va intampla in 11.11.2010?
Cum vi se pare femeile gravida? Pt. barbati: vi se par mai urate pentru ca se ingrasa sau au loc anumite schimbari in corpul lor?;;)
As vrea niste texte in engleza pentru clasa a VII-a si traducerea lor. Am tot cautat si pe internet si nu am gasit nimic. Multumesc mult! P. S : Nu este o tema, vreau doar sa fac ceva suplimentar acasa....? (mai mult)
Nu-i asa ca, canta minunat? http://www.youtube.com/watch?v=tLsT86nbAVQ
Cum a reusit sa faca pozele de pe fundal si cu ce program a folosit acest videoclip? Funda http://www.youtube.com/user/TheBrandScene#p/u/4/ftOpwVbQBVs
Ce program a fost folosit pentru a face acest videoclip? Funda http://www.youtube.com/watch?v=_-i911tpeko&feature=related
Funda! masuri pentru protectia solului. 3-4 idei. mersi
Http://webplay.forumcreativ.ro/forum.htm Intrati pe acest forum e super! in afara ca e nou si nu prea e activitate de aceea doresc sa fie cat mai multi activi pentru a ne distra impreuna! Este forumul...? (mai mult)
Am o intrebare : Stiti la ce magazin din Pitesti gasesc un detector de soareci :D Mai exact un aparat care detecteaza soareci :D. Daca sti va rog spuneti'mi la ce magazin si daca sti si pretul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!