Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Daca am pe cineva la messenger la offline tot timpul, daca imi schimb poza el vede? statusu stiu ca nu are cum sa-l vada. dar daca e la ignore, e acelasi lucru?
Cu ce program este facut acest videoclip? Inafara de Windows Movie Maker. http://www.youtube.com/watch?v=vY8rbmz2928 sau macar acest videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=x4ApcRW0wwo& feature=related...? (mai mult)
As vrea si eu statusuri in engleza de preferat funny sau love.
Daca ai gasi un portofel cu acte cu tot si 10.000 de euro in el, ce ai face? Mentionez:erai singur(a) si nu te-a vazut nimeni!
Cum o cheama pe Inna, de unde este si cati ani are?
Cum este sa incepi o noua viata in alta tara? Ma gandesc si eu sa incep o noua viata in alta tara, am aceasta posibilitate. :)
Cum sa schimb numele de la yahoo messenger cu numele acesta: ™ •☺°C®eaTsSa Tha DoLsSshe •☺°™ ca am incercat :((dar nu pot:((
A citit cineva cartea "Fiinta raului" de William Diehl?
Ma joc si eu in GTA San Adreas, dar tinta nu fuge dupa victima, cand ma jucam in playstation2 tinta automat fugea dupa victima. Va rog cine imi poate spune ce sa fac ca tinta sa fuga dupa victima?
Am si eu o mica intrebare.Cum scriu si eu mai sofisticat me mess.sau cum se scriu emoticoanele alea ascunse sau cum reusesc sa fac chestii de genu' inimioare sau note muzicale? Stiti voi, le folositi...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste jocuri ca triburile plsss
Cum se poate schimba numele de la yahoo cu acest nume:Иu mά Cuηη0šTi Иµ c0mεИtα ca am incercat dar nu stiu de ce imi da erroare:((
Cum pot audia melodii si video pe TRILULILU, va rog?
I-am spus lui Vlad ca ce se va intampla de la anul cu noi? Iar el a spus vom vedea.Ma intreb oare nu ma mai place sau sta cu mine asa la scoala ca am auzit inainte sa stea cu mine ca rad baietii de el ca...? (mai mult)
Cum pot sa-i aflu unei persoane adresa de e-mail de pe tpu.ro?
BUna TPU stiti vreo modalitatate de a imi afla trecutul cu generatii in urma? cum sa imi fac arborele genealogic/? dar cu vreo 4-5 generatii in urma? sunt foarte interesata de unde provin de fapt va rog...? (mai mult)
Bun deci legat de barn buddy ( hi5 ) am si eu niste intrebari. Prima intrebare ar fi daca stiti cum sa furati ( exceptand faza cand ii ascunzi cainele sau cand dai data cu o zi inainte pentru ca sau dus...? (mai mult)
Ce fel de petreceri exista in Romania?
Buna TPU am o profesora mai ciudata este foarte ciudata nu vorbeste prea multe nu zice de fapt mai nimic este mereu foarte stressata nici nu ridica privirea nu raspunde adesea la anumite intrebari cere...? (mai mult)
as vrea sa stiu daca trebuie sa faci vreo facultate ca sa devii stilist de haine?
Pentru voi un simplu status pus de un ex. ceva in genul, , ai uitat ca iti place de mine" v-ar face sa credeti ca vi se adreseaza?:))tinand cont de faptul ca el nu mai vrea o rel si stie ca inca il plac.:))rog...? (mai mult)
Pot sa imi fac un folder si sa-mi pun parola? daca da, cum se face?
ziceti-m si mie un site bun cu imagini de dragoste tip desen?
Unde pot gasi subiecte la Euclid din anii trecuti pentru cls a7-a
Credeti ca satenele au mai multe sanse la baieti ca blondele? Sincer acum.
Stie cineva cand apare liga 1 pentru fifa 2011? Multumesc :x
Buna am 2 prietene de la care mi-au spus ca plac un baiat pentru-ca, stiu ca eu nu rad de obicei de probleme si le-am spus, de cine im place, dar o prietena ca am spus doar uneia (mie mai apropiata)...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu mai multe informatii despre numerologie(ceva mai complex si complet )?
Care e cheia unei petreceri in pijamale perfecte? Ce puteam face? Vom fi vreo 5! Muuulte idei si voi da muuulte voturi folositor si cel mai bun rasp. va primi fundoi! Daca vreti detalii mesaj pe privat! ...? (mai mult)
Vreau si eu jocuri cu mistere de dezlegat gen misterul crimei(1-8). Multumesc
Cum pot face rost de clopotei pe clopotel.ro fara a cumpara?
Buna TPU vroiam sa va intreb ce parere aveti despre persoanele precum elasexygagica, justlikearound si LittleTweety? Am citit mai multe intrebari de ale lor si sincer mi-am facut cruce l-a ce intrebari...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie un cont pe empiremt2 va rog frumos nu cont lvl poate fi chiar lvl 1 va multumesc contact:rares_barosan@yahoo.com Multumesc
Cum as putea vedea la ce intrebare am primit un anumit vot(stupid, folositor, etc)? In afara de faptul ca pot vedea la punctaj cate voturi de fiecare fel am, as vrea sa vad concret la ce intrebare:D. Dau...? (mai mult)
Stie cineva cand apare liga 1 pentru fifa 2011? Multumesc;)
Buna TPU:) Vreau sa stiu ce credeti voi in legatura cu inaltimea si greutatea mea. Deci inaltimea mea ii 1, 32 si greutatea 30 kg. Voi ce credeti sunt cam scunda si slaba? Acum nu ma deranjeaza....? (mai mult)
Nu stiu ce sa pun la sectiunea "Despre mine" din hi5;;) Si nu vreau raspunsuri ceva de genuasta:"spune despre tine si cine esti tu cu adevarat"Prostii! Vreau idei:D Funda>:P
Cum pot sa imi creiez un aspect la hi5?
Http://magicat.ro/pisica.php?id=33 Va rog frumos sa dati si voi vot.asta daca va place cum arata pisica . V-am pupat! Multumesc!
Stiti unde as putea gasi un sait pentru traducere in japoneza dar cu litere? sau daca stiti niste expresii frumoase, cuvinte etc... (cu litere bineinteles) Multumesc TPU^^.
Buna sunt din bacau si am 11 ani.Sunt la scoala Mihai Dragan daca sunt fete de varsta mea care sa vrea sa ne imprietenim sa vorbim intr-o pauza va rog mult.
Cataloagele metropolitan-lady's apar lunar?
Provenienta numelui de familie Botica
Hey! Fac un proiect despre mediul acvatic si imi trebuiesc niste idei trasnite, originale, haioase despre ce as putea face. Dau funda pentru cele mai bune idei :D.
Care imi lasa Comment?:)) dau back:D http://beast-girl2008.hi5.com
Stie cineva cum se numeste melodia din filmulet? http://fisierulmeu.ro/521YWET5WAEX/fotbalist-gz.html
Adio.eu va las:-h
Care sunt cele mai necompatibile zodii pentru un scorpion? ati avut vreo data legaturi" cu vreun scorpion?
Ce faceti acum? [ in momentu` asta :)) ]
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
Laura022 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!