Cum pot descarca de pe youtube un videoclip? dau fundita...
Buna copii, as vrea si eu sa stiu cum sa-ti ingrijesti bine bretonul, nu stiu niste tratamente de volum pentru breton si ca sa faca firul mai gros, poate sa fie si de familie si de la magazin, va rog...? (mai mult)
Dc nu mi se salveaza poza la profilul de pe TPU?
Cati ani aveti? Sa vad cine e sincer:D.
Referitor la intrebarea anterioara pusa de mine... m`am uitat la raspunsuri si eu ma gandeam sa ma tund asa : http://www.divahair.ro/images/speciale/2.poze_2009/poze_26012009/coafuri2_diva.jpg sau? (mai mult)
Societatea acorda vedetelor o serie de privilegii extraodrinare. Credeti ca acest statut, de a fi privilegiat ca esti vedeta si sa beneifciezi de anumite lucruri doar pentru asta, este meritat?
Exista cineva cu cont pe gaiaonline.com pe aici? :d
Cum iti poti face poze cu camera de la calculator? Am nevoie de un program anume? Daca nu, cum? dau fundita:*
Unde pot sa gasesc poze cool(de genul celei de la profilul meu). pls help. dau fundita:*
Spuneti-mi si mie un program pentru modificarea sunetelor! dau funda!
Am facut un concurs cu niste colegi. Fiecare trebuie sa, , macheze, , o vedeta pe photoshop. Aceasta vedeta trebuie sa fie bine macheata ca nimeni sa nu isi dea seama cine este. Eu am facut o imagine...? (mai mult)
Stie cineva unde in pitesti se pune aparat dentar si cam cat costa? si cat trebuie sa il tin? e prea tarziu la 19 ani? oarae o sa se uite baietii ciudat la me?:))
Am si eu o rugaminte la voi, terminati cu intrebarile gen "Care e culoarea ta preferata", "Care s-a nascut pe aceeasi data cu mine ii dau funda" etc. A, si sa nu mai cereti sa va faca altii temele...? (mai mult)
Am de facut un comentariu al unei poezii si nu stiu ce ar trebui sa scriu in el`:| Ma puteti ajuta?
Deci, eu o sa plec in Franta peste cateva zile. Imi puteti spune cum e sistemul educational acolo? a mai plecat cineva in Franta? A mai invatat cineva acolo? Cum sunt oamenii? (sa prezicez ca ii vad pe...? (mai mult)
Unde gasesc poze cu echipamentele romaniei (totate vechii si noi din anii 30 pana in 2010 )? poze ma intereseaza dau funda!
Care era optiunea aia in PhotoScape in care combinai doua poze, una pe fundalul alteia?
Ce trebuie sa fac sa ma transfer la alta scoala? cu cine sa vorbesc? funda:x
Funda... ast rasp rapid -> Daca sterg pe cineva din lista (fara sa ii dau ignore) el ma mai vede online?
De ce cand usnt la biserica, mi se face rau, dintr-o data, ametesc, vad negru si numai aud nimica.
Cate kg are Miley Cyrus?
Vreau sa ma schimb! :( sunt genul de baiat bun si mereu ascultator :( nu supar pe nimeni! si vreau sa devin rau adica sa nu mai fiu asa sa... Ma ajutati cu ceva sfaturi cum sa ma comporth casa nu mai fiu? (mai mult)
Cate drepte trec prin 50 de puncte distincte? Funda raspunsu corect, sa vedem care sunt matematicienii de pe TPU.
Cum imi modific numele de la yahoo messenger?
Cum face sa aiba emoticoanele astea pe mess? :D http://www.youtube.com/watch?v=C2FRzfEkGf8&feature=related
Sa va spun povestea mea. Am ajuns sa ma urasc pentru ceea ce sunt, doar din cauza altora care au bani pentru haine si toate poftele. Eu trebuie sa ma multumesc cu o singura pereche de tenesi, ca asa zice...? (mai mult)
Cine are cont pe http://hattrick.org si are Hatrrick Supporter? Cum ati achizitionat pachetul? Eu ma gandeam prin cont bancar dar as vrea sa vad si alte pareri. [Funda]
Ajutati`ma va rog la acest exercitiu:1 pe 2 tot la 5 x 4 pe 2 tot la 4 va rog explicati`mi cum ati facut ca am lipsit vreo 2 zile si nu prea am inteles:) mersi:X
Imi trebuie un driver usb pentru telefonul meu mobil. din care am inteles pc-ul nu pate citi usb`u daca nu este inslalat driverul, problema este ca eu nu stiu cum sa instalez si de unde sa il downloadez....? (mai mult)
Azi dimineata vroiam sa merg pana la magazin.Iesind de pe poarta am mers un colt, iar acolo erau cativa baieti cu skate-board-urile.Am trecut linistita pe langa ei, iar in urma mea doi m-au urmarit.Cand...? (mai mult)
Dau funda! stie cineva un job part-time in Botosani?
Cine ma ajuta si pe mine cu o melodie care sa nu aiba versuri si sa fie trista... ceva emotionat? dau funda
Care este cel mai bun program de modificat poze?
Cum pot vota covergirl pe stardoll? va rog, spuneti. mi toti pasii.multumesc:*
Care este cea mai inutila / stupida intrebare de pe TPU? ( Fara asta :)) )
Va spun sincer, cu lacrimi in ochi... chiar nu stiu ce sa ma mai fac.:(( acum cateva zile am incercat sa ma sinucid din cauza unui baiat, pe care chiar il iubesc. El știe chestia asta, dar nu face? (mai mult)
Care sunt cele mai populare jocuri de societate din Romania?
Am nevoie de un photoshop! dar nu de cel din Google((
Cum pot trimite sms gratuit cu "Suna-ma" la cosmote? Funda;;)
Http://www.youtube.com/watch?v=rtZNZK-Q-r0&feature=player_embedded stie cineva cum se numeste melodia?
Cum se comporta o fata fitoasa?
Sal care te bagi pe noul rox?:>la travian
Care credeti ca este cea mai buna echipa de fotbal din liga 1?
Sambata urmeaza sa merg la o nunta si nu stiu ce rochie si ce pantofi sa-mi i-au imi da-ti niste idei? Fundita pentru cele mai frumoase
Uitati ce am gasit cautand un calculator matematic online: http://www.stiueu.ro/ un site copiat in mare parte dupa TPU fundita=medalie etc.
M-am saturat. ce naiba s-a ales de acest site? dau la categoria dragoste si sex. ce sa vad? intrebari de genu': cum traiau oamenii acum 'nspe mii de ani fara tv, de unde fac rost de statusuri misto, cum...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia de la minutul 3? http://www.animekage.com/watch-online/naruto-shippuuden-episode-59.html funda
Ce materii faci la profilul uman?
Cine stie niste cuvinte in japoneza? :(
Am o problema. De obicei, cand e ziua cuiva din familie, merg eu cu parintii la un restaurant ales de sarbatorit. Problema este urmatoarea: Parintii mei mananca ca niste porci, ca si cum n-ar mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!