Are cineva manual de M1 cls a 9a de Nastasescu? sunt din bz
De ce lucrurile frumoase trec repede?:(
Cine a fost la concertul lui Ozzy Osbourne de aseara?:X:X:X
Mi-a spus tata ca de la o anumita data din octombrie daca vrei sa download-ezi de pe net trebuie sa platesti sau sa te duci la compania de la care esti tu(de exemplu eu sunt de la RDS) va trebuii sa vorbesti...? (mai mult)
Cum explicaţi voi -"În limbă, cuvintele nu stau izolate; dicţionarul le dă ordine şi explicare.Comunicarea ideilor începe cu alegerea cuvintelor, împrejurări deosebite cer cuvinte pe măsura...? (mai mult)
Help! Cand dau pe plug-ins [jos] la messenger si dau la Add plug-ins, apas pe "Start" unde zice Yahoo! Musica, iar dupa imi zice " An error occurred while trying to access the " Yahoo! Music...? (mai mult)
Vreau comentariu la basmul toamnei de ionel teodoreanu pana pe 3 octombrie.Altfel nu dau funda.Pe google nu gasesc 8-|. Thaanx >:D
Vreau si eu versurile de la melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=4cIHVVdWwSU&feature=player_embedded#! dar in araba nu in engleza.
Ce inseamna pentru voi a fi autonom? astept cat mai multe pareri.
Heey:x AS vrea si eu niste propuneri de telefoane. Nu foarte scumpe. Dar moderne De preferinta cu Touch Screen:) Mersii>:D...? (mai mult)
Cine este boboc la cantemir. fac de Lb si lit straine. eng/span din buc? :D
Ma puteti ajuta si pe mine sa gasesc varianta online, a povestii vorbii de Anton Pann?
Care e culoarea ochilor vostri? v-ati pune lentile de contact de alta culoare? care e culoarea parului vostru? v-ati vopsi in alta culoare? care e culoarea pielii voastre? v-ati face transplant...? (mai mult)
Bun găsit tuturor vă place cum cîntă Yoko Ono?
Fac un sondaj! Ce culoare au ochii tai?
Este adevarat ca la barn buddy primesti 260 EXP la gaina?
Buna :*! Ma gandeam sa ma tund ...si vreau si eu niste idei. Cum sa ma tund? Vreau sa fie ceva la moda, ceva frumos...
Credeti in fantome? Detaliati!
Mă întrebam dacă e pe aici cineva care face psihologia (la facultate, specializare) sau care o practică drept meserie. Este domeniul spre care aspir şi sunt curioasă de anumite aspecte...? (mai mult)
Deci acum am nevoie de ceva ajutor.Deci, am nevoie de o poza la Oscare 2010 cu Kristen, dar sa fie numai ea in poza, ok?
Buna va rog dati-mi niste site-uri interesante ca m-am plictysyt de cand ma tot uit pe aceleasi site-uri. DAU FUNDA
Ce jocuri browser de fotbal stiti in afara de power soccer si goalunited? fundita
Buna dau FUNDA! am vrut sa-mi schimb profilul si nu merge imi arata poza care o aveam si numele cand vad o intrebare pusa de mine imi arata poza pe care am pus-o dar la profil imi arata alta poza dc?
Ce jocuri gen Burger Shop si Burger Shop 2 stiti?
Va rog frumos ajutati-ma! Mi-am bagat jocul Sims 3, dar nu stiu ce are de nu merge.Cand vreau sa ma joc pe el, trebuie sa dau pe o sagetica adica sa dau Play. Iar dupa aia imi scrie asa: No game disc...? (mai mult)
As vrea si eu niste idei pentru mic dejun si pranz, dar usoare si cu ingrediente simple care se pot prepara repede de catre oricine, de preferat fara folosirea aragazului, cuptorului, etc.
Fetelor, cand imi ondulez parul, cu ce ar trebui sa ma dau pe par ca sa nu mi se strice buclele? spuma sau fixativ? ce spuma sau fixativ imi recomandati?
Spuneti-mi si mie cateva expresii idiomatice romanesti, va rog (eu am nevoie de 10, dar spuneti cate stiti)
CUM fac sa-mi mearga si mie F1 2010
Pe 5 nu facem ore? asa am auzit ca e ziua educatiei se fac ore?
Cum pot sa sterg unele din intrebarile mele?:):)
Stie cineva cine va canta anul acesta la festivalul vinului?:D:D
A fost cineva la festivalul toamnei la Urlati duminica asta?
ieri noaptea am vb prin statie la firma dand detalii despre traiectul pe care il realizez si dupa ce am terminat conversatia s-a stins statia am incercat sa-i dau drumul si nimic ce pot sa-i zic...? (mai mult)
Cum pot sa fac litera ă ca asta ca pe asta a facut-o acum fratimiu
De unde pot lua sims 2? multumesc anticipat
Agonia unui singur om apartine in totalitate lui sau si cunoscutilor omului respectiv?
Sall all cine poate sa imi faca si mie un cont pe metin 2 gx plss ca la mine imi da eroare
Http://vladz-fotbal.blogspot.com Va place? DA/NU DE CE?
Cine a fost la festivalul toamnei de la sinaia? eu am fost si mi. a placut la nebunie, mai ales cum a cantat andra si holograf:X:X:X.si de unde ati venit pentru a vedea festivalul?
Mi-am bagat de curand jocul Capitan Claw. si de fiecare data cand intru in el e ok...ma joc si am ajuns cel mai departe la sfarsitul lui level 8. dar daca ies din joc ma da de la inceput... si asta? (mai mult)
va rog puteti sa-mi dati cont de metin2ro peste lv 25 dau fundita
Imi poate spune cine a baut vreodata suc de rosii ce gust are? Este bun, adica are un gust dulce sau nu este cine stie ce?
Vreau si eu id-uri:D...de baieti, fete nu mai conteaza... da sa ziceti varstaa :) Cine imi lasa si mie?:D
Sondaj: Sibiu sau Iasi? eu una locuiesc in sibiu dar imi place mult mai mult iasul...:X voua?
.. Mi-am pus cateva intrebari despre moarte.Cred ca cel mai bine mi-ar raspunde un preot. Ce sa fac, cum ajung la el si cum il intreb, in ce zi, la ce ora? Sunt foarte derutata, iar parintii? (mai mult)
Vreau mai multi prieteni...lasati-mi id-uri P. S:de preferat fete. Funda
Un "experiment" de curiozitate... as dori sa-mi spuneti la ce va ganditi cand spun niste cuvinte. Inainte de a scrie la ce v-ati gandit prima data scrieti ce sex aveti/sunteti Cuvantul 1: Clatite Cuvantul? (mai mult)
Heiii lume care joaca fotbal superstar online, am si conturi pe acest joc pe cine intereseaza MY:onoreltupitza.ast sa ma contactati sallutari
Aveti un cod webkinz nefolosit? Va rog imi dati un cod webkinz? Nu am bani sa imi cumpar va rog imi dati? Parinti cred ca e o prostie dar eu va rog daca puteti sa imi dati un cod.Va pot rasplati cu medalie....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!