Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Cine stie sete'uri cu wallpape're faine?
Cum ma pot inscrie la acest concurs? http://www.primatv.ro/concursuri/concurs-camp-rock.html
Daca'ati putea sa dati timpul inapoi ce'ati "repara"?
Nu pot să înţeleg.De trei nopţi visez într-una că fumez.Chiar am visat şi un joint. Şi nu visez numai că fumez, ci şi ţigări în diferite locuri. Le fumez mereu până la filtru şi câteodata...? (mai mult)
Când este Halloweenul?
Http://www.youtube.com/watch?v=QEYf81VCXjE va place videoul mai bine zis piesa?
Cum modific setarile la fifa 2011? adica butoanele de la tastatura si rezolutia?
Dati-mi va rog exemple de un id si de nume pe YM! (in engleza pls) Trebuie sa mentionez ca sunt fata, 13 ani Ar putea avea legatura cu cuvintele 'dreams' / 'dreaming' / 'lonely' / 'yours' / 'just me'...? (mai mult)
Cat de prosti sunteti? funda
Se pare ca nu mai aveti chef de TPU! ca dupa cat mi-ati raspuns si mie la intrebari... 1 rasp maxim 2 rasp 8-| (astept minin 5 raspunsuri!) Vreau sa ma ajutati cu ceva, mi-am luat ieri un cercel de piercing? (mai mult)
Fetelor, v-ati batut vreodata cu o fata? daca da, din ce motiv?
Cum pot sa imi scot banul de pe un xat? astept raspuns va rog
Care este fOrta care il arunca pe saritOrul cu prajina peste stacheta la O anumita inaltime?
Votati candidatii rundei finale pe blogul meu http://lolakissthegirl-blogawards.blogspot.com/
Imi dati si mie un link de unde sa iau dialoguri despre ecologie sau trotineta?
Cum pot baga melodii in programul UltraStar?
Dati-mi si mie mai multe detalii despre lady popular
Hey! Legat de barn buddy de unde pot schimba replicile acelea cu, , I saw you!", Hey that's naughty in fine replicile alea cand pui gandaci si buruieni. Unde sunt setarile alea? pls help dau fundita...? (mai mult)
Cum fac ca sa ma pot juca pe the sims 3 fara cd? pls!
FunditSSa! Cum sa fac hack pentru bani la barn buddy? Poate sa imi explice cineva?!:D:)
Ce programe online de genul PhotoFunia stiti?
Cu ce program a fost facuta aceast videoclip? funda http://www.youtube.com/watch?v=2AjPRdMxAtc
Care imi zice cel mai tare banc:)primeste funda
Pentru cei de la liceu: Ce profil v-ati ales si cum e?
Am o intrebare caraghioasa : daca cineva isi pune la status "555" ce inseamna? adica pentru ce ii acel nr?:))) pentru casuta vocala?:))
De ce nu pot vorbi pe ShoutBox?(Chat)...Sunt logat.
Doresc sa imi editez profilul de TPU, dar cand dau editare profil, schimb numele si imaginea si dau click pe editeaza profilul, nu se schimba nimic. Cum sa procedez astfel inct sa imi pot schimba atat...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de pe fundal? http://www.youtube.com/watch?v=2H1zjRU8hBo&feature=player_embedded#!
Buna TPU.Va rog sa-mi dati niste idei pentru o sceneta hallwoeen.Sunt in echipa cu inca 3 fete si un baiat si ne trebuie o sceneta care sa nu fie prea greu de realizat... avem la dispozitie 5-10 min.Va? (mai mult)
mai devreme am pus o intrebare legata de "ignoranta e cea mai dureroasa arma". am primit raspunsuri pe masura, insa acum vreau sa va intreb. daca pe cel pe care vrei sa-l faci sa "sufere" nu-l intereseaza...? (mai mult)
Idul lui demilovato? Careva?
Unei prietene foarte bune ii place de un baiat si vrea sa ii marturiseasca sentimentele. I-am spus de la bun inceput ca nu o consider o idee prea buna. Vreau sa o ajut. M-am gandit ca i-ar prinde...? (mai mult)
Cum se conjuga la prezent verbele de grupa a 3-a in limba franceza? Ce terminatii au?
Sall! Care credeti ca este varsta potrivita pentru a avea un prieten?
"Indiferenta e cea mai dureroasa arma"...sunteti de acord? functioneaza?
Ce imi puteti spune despre balul bobocilor? vreau cat mai multe raspunsuri plizz:-*
Sal.cum sa-mi imbunatatesc pronuntia in spaniola. m-ati putea ajuta cu niste exercii de pronuntie ceva nu stiu... orice care sa imi fie de folos. cel mai bun raspuns fundita.multumesc
Astept cat mai multe raspunsuri si pareri! Care ati folosit produse pentru sportivi sau suplimente alimentare (gen GAIN FAST, NUTRI FORT-R, RAPID MASS) pentru a lua in greutate? V-au folosit...? (mai mult)
Stiti cumva daca se poate sterge vre'o intrebare pusa?
E cineva de aici la UNATC?
Cum pot sapun un scris colorat sau o poza pe hi5 cand dau comm? Dau funditsza la cel mai bun rasp ca sa inteleg :)) :P
Imi spuneti si mie ce licee sunt in Timisoara, si ce profiluri. Fundita
Pentru cei care se pricep in PSP imi puteti spune daca un display de 3000, 3001, 3002 merge la un 3003
Mai sunt la moda blugii cu tur?:x
Cine stie cum se cheama site-ul ala cand intrai pe el si nu te mai lasa sa-l parasesti? iti apareau tot mesaje sub forma de eroare. deci vorbea site-ul cu tine de ce ai intrat pe el cand scrie clar ca nu...? (mai mult)
Unde imi pot face gauri in urechi in Timisoara?
Ce parere aveti despre melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&ob=av2e
Am un telefon samsung f4800 nu pot sa pun jocuri pe el am dat si pe jar si pe jad si zice file no found. Ce pot face ca sa mearga?
Exista The Sims 3 Multiplayer? De unde il pot descarca? Dau Fundita
Am 17 ani si vreau sa mai cresc in ianltime. Acum am 1, 75 iar de un timp simt ca am mai crescut(am si pofta de mancare mai mare desi numai pot face sport ca am ore dupa-masa). Vreau sa mai cresc5-10 cm...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?