Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Salut am un coleg care sia incarcat telefonul cu 26 de ore si nu stie sa le cheltuiasca :D si deci am decis sa facem farse cu ele :D am eu o inregistrare tare dar vreau mau multe cine ma poate ajuta buzz...? (mai mult)
Nu stiu ce manager de fotbal sa joc spuneti-mi si mie cateva multumesc anticipat dau funda
Ce spuneti de mesajul acesta? Secretul pentru a fi fericit Acum mulţi ani, a trăit în India un înţelept care se spune că păzea într-un cufăr încântător un mare secret care l-a făcut...? (mai mult)
Am o problema.Joc de ceva timp Barn Buddy si astazi nu s-a mai deschis.Am incercat de mai multe ori, dar nu a mers:|. pls help.
Ce stiti sa faceti mai bine decat ceilalti?
Ma numesc cipriana. Poate cineva sa imi spuna si mie de ce nu merge Burn Buddy si Sorority?
Cate serii are filmul Razboiul Stelelor?
Dupa parerea voastra, cum se comporta un elev tocilar? Cum ii determina pe ceilalti sa creada ca este tocilar?
Da`ti`mi niste idei de agatat un coleg :)) [ de 16 ani;))] :D funda... cele mai bune si cele mai bune
voi ce credeti va mai incepe inca un sezon hannah montana forever...ca am intles ca e ultimul:((
Cum po sa scot un vecin de la barn buddy? stie cineva?:(
Buna!:) imi puteti spune unde pot gasi melodia aceea de la simplu istoria dansului?
Sunt din Pitesti si as dori sa-mi spuneti cei care sunteti din Pitesti ce liceu sa aleg intre Zinca si Bratianu.
Ce sa fac ca sa nu mi se mai indoaie parul dupa ce il indrept. Dimineata, cand plec la scoala, umiditate e mai mare
Helllo:*Deci.Inca este valabila intrebarea anterioara.Cine imi poate oferi 1/2 conturi stardoll...Care sa fie mobilate, sa detina haine si sa fii fost cel putin odata superstar.:)Cum am spus si data trecuta? (mai mult)
Am un Samsung C3050 si nu imi suporta unele muzici:|... ce trebuie sa fac?
Are cineva un cont pe Lady popular nivelul 10 (sau mai mult), care nu il mai foloseste si vrea sa mi-l dea mie?;;) Fundita:-*:-*:-*
Tokio Hotel sau Lady Gaga?:D
Spuneti-mi si mie un joc de genul talisman, adica un joc mmorpg care sa aiba assassini sau unjucator cu Dagere sau mau sunt la unele jocuri ceva gheare ca arma daca stiti vreun joc care sa aiba arma, ...? (mai mult)
Imi puteti da linkuri cu librarii online?
Cine vrea sa intre anul asta in benjamin franklin din bucuresti sa lase id
Vreau si eu o compunere cu titlu "toamna " dau funda:x mersi:*
Hey! Cand se pune THE la engleza deci am water si the water cand se pune simplu si cand se pune cu the? funda!
Decii :>:>. Imi citeste vreunul blogul? :) http://sadtodaysadtomorrow.blogspot.com/
Am un proiect la istorie despre holocaust si am nevoie de o melodie trista pentru fundal. Va rog am nevoie urgent!
Buna all! urgenta nevoie d ajutoor...cum se pun id'urile pe categorii? de exemplu baieti, fete etc! pls! dau funda:((
Oare cat sta pe net un TPU expert? sau cei din top 20? oare e bine sa fii printre primii la jocuri si concursuri din astea online in loc sa traiesti mai mult in lumea reala? astept opinia celor de pe...? (mai mult)
Urmareste cineva Zaara pe national tv? Imi puteti spune ce s-a intamplat in zilele trecute? eu nu am avut timp sa urmaresc si vad ca s-au intamplat multe.
Cat de mult va influenteaza sentimentele felul de a lua decizii in viata?
Cum imi colorez messul de acela mai vechi sau cum sa fac sa imi instalezunul de acela cu imaginea mare
Imi poate spune cineva niste modalitati de a slabi foarte repede nu vreau diete sau chestii grele, plz am nevoie urgent?
Cum ar fi sa auziti la bordul unui avion: ,, Stimati pasageri, pregatiti-va pentru impact"?
Se fac angajari la lidl craiova va rog este urgent dati-mi link
Ce ati urat cel mai mult in anii de liceu la orele de matematica? Sau ce nu puteati sa intelegeti la algebra sau la geometrie? Dar la Romana? Ce roman nu v-a placut?;))
Daca va uitati la profilul meu de TPU, cam cat credeti ca mai am pana sa ajung expert TPU? imi puteti spune in mare cam cate funda/puncte am nevoie? dau funda!
Care e diferenta dintre suflet si spirit?
Stie cineva niste romani care locuiesc in Hamburg?
Era o melodie...nu am fost atenta la radio in care era o fata si vorbea nu stiu ce indiana si am auzit cumva muhalahalaha...imi poate spune si cineva care era melodia?
Hey! HELP! Funda! As vrea sa stiu de ce nu ma lasa sa imi pun acest nume : :×÷•.•´¯`•)»ღ Đ€ยťรą ღ«(•´¯`•.•÷× la hi5.Nu e din cauza caracterelor pentru ca am pus si...? (mai mult)
Care cunoaste un site bun sa invat engleza cat mai repede, urgent, dau funda
Http://starszone.eu/membrii.php?id=22011 imi dati va rog frumos un click aici pentru a ma ajuta cu un vot... daca puteti si va rog frumos:)
Cine e fan Justin Timberlake? ^^&:>: Adunarea >:xD
Cine joaca barn buddy pe hi5? Am nevoie de vecini. Lasativa id`urile aici. Ms
Cine joaca Frontier Ville pe Facebook? Am nevoie de niste sfaturi pentru un joc mai bun de la cei mai avansati(peste level 7). Multumesc!
Ce inseamna o femeie intepata?
Bai, cum fac si eu sa trag metin private frate ca nu stiu de unde
Vreau sa ma inalt. Sfaturi?
Ce jocuri gen counter strike sau gen metin 2 mai stiti... fundita;)
Stiti portretul mona lisa(gioconda)de van goh? stici carul cu boi? e vreau sa stiu cum se numeste chestia asta cand"te urmareste desenul? dau funda
Cum se numesc melodiile de la episodul din Jonas Brother in care Joe Nick si Kevin trebuie sa plece in turneu si filmeaza Meisy? Care mi le spune pe toate FUNDITA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!