Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
De unde expresia "pa si pusi"? "Pa", poate fi de la rusescul "paka", ce inseamna un fel de "la revedere, dar "pusi" de unde?
Buna cine poate sa imi spuna cat costa un segway? mersi:*
Cine a citit cartile cu vraciul de joseph delaney?
Dati-mi argumente pro/contra existentei lui D-zeu! Poate cineva sa ma convinga ca nu exista?:-j
Stiti cumva de unde pot downloada Sims? :) Orice fel de. Fundita!
Va rog ajutati-maa, dau funda:la after effects cs4 nu am trapcode de la effects.si am nevoie mare de el, cum il pun? va rogggggggggggggg
Buna vreau niste statusuri noi ma ajutati?
Descrieri pentru hi5.mai deosebite.multumesc anticipat.
Heya cine sie cam cat ar costa un intinzator pentru o bicicleta rich?
Fundiiita :*. Vreau statusuri noi, ceva de genu : "Zambetul ei.Nu il poti uita nici daca vrei"." Do you feel my love for you, makes you happy sets you free? ". Multumeesc muult :*>; D
Deschid clubul celor care isi cauta fericirea si caut membri, va bagati?, acum sa va vad cati dintre voi isi cauta fericirea si cati sunteti intr-adevar fericiti
Am de gand sa urmez Dreptul, insa nu m-am hotarat daca sa fie la Universitatea din Bucuresti sau la Babes Bolyai in Cluj. Daca exista persoane care au terminat Dreptul la una dintre cele doua, as vrea...? (mai mult)
Ce faceti voi duminica seara:D?
Ce faci cand esti trist?
La gta san adreas cum salvez jocul adica am jucat si data viitoare cand intru vreau sa continui de acolo ei bine nu stiu cum sa salvez ce am jucat deja ajutorrr! FUNDITA!
De unde sunteti? Nu de alta dar as vrea sa stiu si eu de unde sunteti voi majoritatea:D
Sa recunoastem ca zi de zi intalnim persoane noi, majoritatea pe retelele astea de comunicare. Vreau sa aflu cat mai multe pareri in legatura cu aceste prietenii, si eu am prieteni din diferite orase...? (mai mult)
Daca in clipa asta ati putea face ABSOLUT ORICE, ce ati face?
Buna rog frumos, cine poate sa-mi trimita pe mess cartea sandrei brown-imbratisare in amurg in format electronic daca o are? dau funda.multumes
Buna ...de cateva zile baiatul de care imi place ma adus acasa cu mashina lui...(eu il cunosc doar de 2 luni si sunt foarte indragostita de el)cand a aprit mashina i-am zis ca: "mersi ca mai adua acasa? (mai mult)
vacanta asta nu am pus mana pe carte cam deloc si acum, cand a inceptu scoala nu mai am chef sa invat deloc pentru ca creierul meu sa obisnuit sa nu mai invetze. Stiti niste metode prin care...? (mai mult)
dati-mi.niste idei. ce sa mai fac. cand ma plictisesc! va pup:-*
Puteti sa imi dati si mie un site unde as putea gasi rezumate la cartile: Castelul palarierului Scrisoare de dragoste Unde se avanta vulturii ? funda;)
Cat costa un test de sarcina de sange? Unde poate fi facut?
Ce cuvant vi se pare cel mai antipatic? :D (in romana)
Credeti ca vor aparea haine noi pentru avataru de la hi5?
Cine Imi Poate Spune Mai Multe Site-uri De Trucat Poze? Pls Dau fundita :x
Ce inseamna Zion?
Ce as putea desena? Am facut tot ce mi-a trecut prin minte. Va rog dati-mi niste idei, sau linkuri cu poze pe care le-as putea desena, dar nu peisaje sau portrete. Multumesc.
La ce nivel poti cumpara passion fruit la barn buddy?
Zebra e neagra cu dungi albe sau alba cu dungi negre?
Am mai pus intrebarea asta :)) dar nu am primit decat un raspuns :( Ce melodii se cata la nunti?! Funda!
Emisiune de pe Kanal D - Ochii din Umbra - Regizata sau reala?
Poate sa imi zica si mie care a zip code al unei zone din Bihor sau tara? m-ar interesa zip code de la Oradea. un site sa ceva sa il aflu imi poaet da cineva? mersi mult
se intampla ceva daca ma vopsesc de la varsta de 14 ani, adica voi avea consecinte cand o sa fiu ma mare.;)? dau fundsa
Sunt in clasa a4-a si am ca manual unul rosu care scrie WELCOME cu galben si pupil's book 2.Si in el la pagina 9 este un cantec care se numeste How Are You? Si vreau si eu sa-l ascult ca-mi trebuie...? (mai mult)
Care e diferenta dintre vocale si semivocale? Cum imi dau seama care-i una si care-i alta?
FUNDA-Cum traduc in franceza: 1.Prietenii mei sunt in curs de a se pregati pentru calatoria in Franta. 2.Tocmai au primit cateva pliante si ghidul catorva regiuni. 3. Ei vor vedea peisaje minunate si...? (mai mult)
Mi-am facut recent un blog si as vrea sa-mi spuneti ce parere aveti. Nu am scris decat doua articole pana acum, dar as vrea sa-mi spuneti daca ma pricep si merita sa continui sau nu. http://bloguluneiidioate.blogspot.com/...? (mai mult)
Cum pot sa-mi sterg contul pe netlog?
Stie Cineva Cand Apare Telefonul Motorola Flip Out?
Stie Cineva Cand Apare Telefonul Motorola Flip Out In Romania?
As vre si eu un program de spart parole la orice mess, metin, facebook si multe altele plz am nevoie repede plz
Ziceti-mi si mie va rog un site de pe care pot download-a filme jocuri etc... dau funda pentru cel mai bun raspuns
Vreau sa va intreb ceva in legatura cu siteul http://www.sweetim.com/ as dori sa downloandez niste emoticonuri mai speciale pentru pc dar nu sunt sigura in legatura cu acest site. Daca ati...? (mai mult)
am o mica problema :D.Aseara mi-am facut telefonul din greseala cu picatura si mi-a ramas pe ecran si nu sctiu ca ce l-as putea curata :D ...cine ma ajuta, funda:x`
Imi puteti da si mie niste melodii care se canta la nunti?! (machidonesti, un fel de manele dar nu dinacelea ca la cocalari:)) si... ce se mai canta ) cele mai multe si frumoase au funda!
Ce faceti acum?:d
Cum ii la scoala? ce note aveti pana acum?;))
Dati-mi si mie va rog idei de jocuri pentru pc. ceva de genul hercule, mario, tom si jerry.de-astea mai mici si distractive.am avut sims 3, nfs, counter, pes dar mi-am reinstalat windowsul si nu le...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)