Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Hei e ceva rau sa iti faci prieteni pe net? adica sunteti de treaba si chiar as vrea sa ne cunoastem e ceva rau?
stiti vreun site roman de unde pot sa-mi procur costume din naruto shippuden? sau un magazin?
Repede niste status-uri de foste prietene care mau copiat?
Cum fac credite gratis pe barn buddy dar pe hi5 nu altundeva Ce program imi trebuie? Inafara de a castiga trofee
Samsung este o companie din: coreea romania spania sau china?
Ecranul unui nokia n97 este: 1.5 latime 2 latime 2.5 latime sau 3.2 latime?
Ce inseamna die Praxils in germana? Si exista cuvantul "jermand" in germana? daca da ce inseamna?
Nokia n97 are: 1 megapixel camera 2 megapixel camera 3 megapixel camera 4 megapixel camera sau 5 megapixel camera
Nokia este o campanie din: norvegia finlanda suedia sau islanda?
O reteta de magiun/ nu ma trmiteti pe gustos.ro ca nu am inteles nimic.
Ce parere aveti despre Alba Iulia? Cum e orasul, oamenii?
Buna TPU :) cum pot sa sterg o intrebare pe site? :) fundita :D
Intre a fi putred de bogat si a fi nemuritor ce ati alege?
pe celalat cont al meu nu mai merge sa dau raspunsuri imi scrie asa sa imi confirm codul de reactivare sa dau un clik, am dat clik si imi arata Am trimis emailul de confirmare la adresa cariba_heine939@yahoo.com.si...? (mai mult)
Sal TPU:X verisoara mea are 15 ani si de curand un coleg de clasa i-a cerut sa fie prietena lui. la inceput nu a stiut ce sa ii spuna pentru ca se gandea ce o sa zica profii, dirigu, vecinii si intr-un...? (mai mult)
Cum sa o apropii pe fata mea, de mine? nu prea ne intelegem, din cauza ca ea are un prieten cu, care eu nu sunt de acord, deoarece sta cu ea numai ca ii da banii, o bate etc.
eu am jucat Neighbours From Hell 1, 2, 5 si le-am terminat pe toate complet e prea tare jocu daca exista 3 si 4 imi puteti zice de unde?
Am o problema destul de delicata...am 17 ani, sunt virgina si am un prieten de 9 zile, care ar cam vrea sa o fac cu el. dar sunt foarte indecisa, deoarece inca nu il iubesc si nici el pe mine; imi e? (mai mult)
O data ce ai devenit utilizator avertizat(suspenda) mai poti devenii utilizator ca inainte sa fii avertizat?
Urgent! cine imi da mai multe planse de colorat cu peisaje de toamna (siteuri) DUNDITA!^-^
Dragii mei, cine se mai alatura mie sa transmitem sincere condoleante lui Cristi_din _Bucuresti pentru greaua pierdere suferita prin moartea mamei sale? Dumnezeu sa o ierte!
Locuiti in navodari? Poate vom fi prieteni
Pentru cei care au cont pe Sunphoto: cum poti sa pui o poza la descriere? Sau un Video? Fundiitzaaa:X:-*
Stiti niste jocuri la fel ca asta :http://www.youtube.com/watch?v=hbVcxHIvYnM&feature=related uitati-va la tot, cine imi da mai multe jocuri funda, sau cine imi da si nlink tot fuda
Vai ce ma plictisesc ceva idei?
Salutare la Toti din TPU! Am o intrebare foarte urgenta si dau funda pentru un raspuns cit mai rapid.Sunt baiat si doresc sa-mi cumpar un telefon, am gasit si modelul nokia 5730 si banii ii am dar nu stiu...? (mai mult)
Hei :D mai nou iubesc fotbalul chiar daca sunt fata, imi place foarte mult fc barcelona.si din curiozitate vreau sa stiu daca ati fost vreodata pe camp nou si daca da cum vi s-a parut, aa si daca v-ati...? (mai mult)
Nu stiti cum se numeste a doua melodie(care incepe la 0.10) din clipul asta http://www.youtube.com/watch?v=dA0_Tz7VI-o? multumesc
Stie cineva cum se fac umbre pe PhotoFiltre? L-am descarcat recet si nu stiu cum se foloseste. Doar stiu sa fac PNG-uri cu acest program. Daca stie cineva, va rog sa-mi si explicati! Multumesc!
Cum am putea opri timpul in loc?
Heiii TPU :*. Stiti cumva cum se numeste jocul acela cu masinute cu telecomanda. care avea icoana cu un fulger? [Nu joc eu e pentru fratimio] Dau funda pentru cei care ghiciti; ; ) :X multumesc :X:X:X:X...? (mai mult)
Salut, e careva student la universitatea romano-americana(Bucuresti) pe aici? :)
La ce oră este Camp Rock 2 pe 19 septembrie. Vă rog, spuneţi-mi că nu a fost mai devreme de 11! :( Pentru că vreau să particip la concursul ăla Camp Rock 2! :)
Ma doare maseaua... voi ce probleme aveti...:)) (hai ca virgula chiar ma plicti :( )
Care are programul Sony Ericsson Themes Creator v 4.6 sau v 4.7? va rog eu mult un direct link sau un mesaj cu id. dau cate FUNDTIE vreti voi :D
Buna din nou!:D... Ziceti-mi si mie niste nume frmoase pentru IMVU...va rog :D Mz anticipath:*Dau fundita!:D:D
Cum pot ascunde cainele unui vecin pe Barn Buddy ca sa pot fura cat vrea?
Ce parere aveti despre programul (sau ii zice) "Let's do it, Romania!"? Ce parere aveti despre urmatorul articol: http://prinbrasov.com/2010/09/lets-not-do-it-romania/? Astept raspunsuri! Multumesc!
TRAGIC TPU a devenit site de teme toti copii care nu vor sa asculte ce zice un profesor cand preda si mai au si pretentii de note mari vin pe TPU si isi scriu temele asteptandu-se ca noi sa le rezolvam...? (mai mult)
Cum sa imi schimb soneria la sms la samsung gt s5230? multumesc!
Twilight sau the Vampire Diares? De ce?
Cum imi pot schimba adresa de mail cu care am facut inregistrarea pe TPU? Am incercat prin trimiterea unui mesaj celor de la TPU, insa nu mi s-a dat niciun raspuns.
Ce dansuri din-astea vesele de petrecere stiti? ceva gen meneaito(sau cum se scrie), macarena, lambada sau piese pe care se pot dansa anumite dansuri(de ex. piese pe care se poate face dansul acela...? (mai mult)
O idee pentru un id? Multumesc :x.
Am nevoie de o traducere in limba engleza: "nu imi pare rau ca am acest bebelus, ci imi pare rau ca am acest bebelus cu fostul meu sot"
Sunt un pic cam confuza. De cateva zile nu pot sa mai raspund la intrebari, am trimis confirmare email dar degeaba verific din 5 in 5 minute emailul si nu primesc nimic. Care ar fi cauza?
Ce cantitate de caldura se degaja daca pentru incalzire se folosesc 10 tone de carbune cu puterea calorica de 29260 kiloJoule/kg?
Dati-mi si mie un cont pe lady popular nu conteaza la ce lvl e. puteti sa mi-l lasati printr-un msg privat sau daca n stiti sa tr msg-uri private :| postati aici la intrebare. mersi mult
Cine imi da si mie niste forumuri de fete... dar sa aiba membrii si sa activeze.ca asa am gasit cateva. dar numai eu scriam pe el:|. nimeni nu rasp:(. funda
Cum pot sa fac si eu asa ceva va roggggg http://www.youtube.com/watch?v=95CT62WpL0Y&feature=related
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
Luci2558 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.