Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Iunie 2025 sunt:
Daca esti nascut pe 7 aprilie ce zodie esti? :D
FUNDA:x:x:x:xCine imi spune si mie ce materii avem in clasa a 6a?::X:X:XFUNDA:X:X:x
Hei...salut.:) vreau sa stiu si eu daca as putea sa ma transfer de la profiul administratie publica la profilul economic?! ::(((:-s ( dupa primul semestru, bineinteles daca e posibil)
Hei, stie cineva de unde imi pot achizitiona produse RETRO, VINTAGE?
Cine vrea sa fim vecin la jocul Barn Buddy pe hi5 :D? http://codruta-love-rbd.hi5.com
Sal, Cunosc pe cineva care a fost botezat acasa, din cauza ca era prea mare sa (a fost infiat la vreo 4 ani) mai fie dus la biserica ortodoxa. Persoana este considerata botezat oficial de catre preot...? (mai mult)
Cum conectez un dvd la tv plzz ajutati-ma va rog:o3
Ce parere aveti de liceul economic VIILOR?
Unde ati invitat-o pe partenera prima data? e pentru baieti intrebaria, spuneti o metoda de a curta o fata. cea mai tare va primi fundita
Funda. Vreau si eu toate regulile de pronuntie ale limbii latine.
Am o problema mai delicata, mie imi place de o fata si vreau sa fiu cu ea dar este o problema, fratele fetei e indragostit de sora mea. ce sa fac? ajutati-ma e urgent! funda
Salut TPU! :* Am o mica problema. Maine voi pleca la mare cu sora mea. Mama, tata si bunica trebuie sa ne dea bani separat la aman2. De dimineata am auzit-o pe mama vorbind la telefon cu bunica mea....? (mai mult)
Buna! cine imi poate da cateva titluri de filme cu baschet? funda.
Buna TPU vand cont lockerz [5789 ptz, Z-list si cu peste 100pagni nevizualizate] cei interesati sa'mi lase mesaj pe privat :*
Cum imi pot schimba poza de aici:D:Dsi ce inseamna fundita? sorry da is noua pe aici:*:*
Citi kilometri sint de la Timisoara la Alba Iulia?
Ce anotimp va place cel mai mult?:)
Asteptati scoala cu nerabdare?
Unde pot gasi subtitrare la Beastly? cu Vanessa Hudgens. Nu o gasesc pe net. Pls dau fundita :D
cine stie la ce ora e festifitatea de deschidere luni la liceul teoretic iris timisoara dau fundita cine ma ajuta dar sa nu raspundeti la misto
Dar de cand e TPU site de facut teme? Ca asa vin si eu miercurea viitoare cu problemele mele si dau aici vreo 40 de exerciti... :)
Se pare ca meteoritii dau tarcoale pamantului, Nasa a avertizat ca e posibil ca pamantul sa fie lovit in viitorul apropiat, mai nou a fost fotografiat unul din cei doi asteroizi care a trecut pe langa...? (mai mult)
Imi puteti da si mie un site unde poti calcula caloriile alimentelor? Adica sa scrii acolo numele produsului si sa-ti dea numarul de calorii. Multumesc anticipat.
Imi doresc sa cumpar revista Popcorn din Germania dar nu o pot cumpara online deoarece mama mea nu ma lasa. Stiti un magazin din Romania de unde pot sa o cumpar?
Cine imi poate spune si mie ce e aceea papusa mapex?
Ce carti mi-ati putea recomanda sa citesc(romane de dragoste)am 15 ani...multumesc
Pentru cei care au samsung s5230. Pareri? Stiu, arata oribil wallpaper-ul. http://teodora45.deviantart.com/#/d2ycmfd
Cine stie adevarata istorie a jocului de handbal?
Acum 2 zile eram la hotelul Perla iar in hol se uita o fetita la un film pe HBO cu cateva fete de 10 ani la scoala care deschideau felicitari de Valentine Day. In camera am vazut inca putin dar apoi s-a...? (mai mult)
Deci, Am schimbat data de la Pc si am incercat sa fur si imi zice in continuu Thieft failed. Ce sa fac?
Cand un baiat, saruta un alt baiat pe frunte, ce ar insemna?
Vreau si eu stt. cele care imi plac funda; x
Care e siteul pe care stati cel mai mult? al meu TPU.
Care ar fi numele ziarului/revistei tale? Ce ar contine ea? Cat ar costa? Ce cadou ai oferi la acesta publicatie?
Cum il pot impresiona? Baiatul de care imi place e un tip care asculta hip-hop, ragge, rap si hobby-uri: break dance, b.m.x.skatebording. funda!:o3:o3:o3 *-:) *-:) *-:)
Cum invat sa cant la chitara? Am chitara.As vrea sa invat sa cant la chitara deoarece am auzit ca baietilor le plac fetele care canta la chitara:x:x:x... Dau funda:o3
Care este cel mai bun liceu din Ploiesti :|? Caragiale sau LMV?
Ce program de decupat poza folositi si de unde il pot downloada? (fara photoscape...il folosesc deja)... dau fundita la primul raspuns care ma ajuta;)
ID blocat. stateam pe mess ca tot omu' si imi apare ca am fost data afara de cineva, imediat eu incerc sa bag parola corecta de cateva ori si imi apare ca a fost blocat contul (81003003 ). Era o parola...? (mai mult)
La sims 1 copii pot deveni adulti sau adultii pot imbatrani? Simsi pot muri? Funda
Cum pot sa schimb data de la pc(barn buddy) ca sa fur de la vecinii care au caine? Vreau raspuns urgent. Funda
Pentru cei care trec clasa 9.Cum va simtiti acum, cand liceul bate la usa, sunteti emotionati, ce stari aveti? Eu unul sunt foarte emotionat sa vad ce colegii am, ce diriginte si ce profesori.
Va rog sa ma ajutati...cum pot pune o adresa de pe youtube la status?
Ce are canarul meu daca zburda prin toata colivia? avsnd in vedere ca l-am luat ieri?
Salut, am bilete de vacanta in Grecia la sfarsitul lunii, dar m-am certat cu prietena, ce sa fac sa caut pe altcineva nu? Sunt pus pe distractie...
Ce parere aveti despre orasul Galati(orasul meu natal si in care locuiesc acum)?
Daca sterg un id din lista, nu ii dau igg, doar il sterg, atunci cand intru online persoana respectiva vede ca eu sunt pe mess?
Eu nu inteleg ce se intampla pe barn buddy. A aparut in mesaj la inceput de joc ca ne pare rau ca ai ratat ceva cu disscount 50%...si ca mai am sanse...si acum sunt aleasa 50% off BB credits RIGHT NOW!? (mai mult)
A aparut sezonul 2 din The Vampires Diaries pentru cei nerabdatori pot sa-l vada aici http://www.novamov.com/video/y85vigqr5weks speram ca pana diseara o sa apara si o subtitrare. enjoy
Exista in messenger vreun loc unde cum vad arhiva cu cei care am vorbit sa vad si fisierele care le-am trimis? funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anazzz întreabă:
Alin2304 întreabă:
Cipi1212 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!