Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Uimitor omul asta! Pe bune! Voi ce credeti? http://www.youtube.com/watch?v=1XunezwEKHk&feature=channel
Ce personaj din desene animate zicea:Cine, ce, de ce, cum?
Vi s-a intamplat vreodata in urma unei zi stresante sau eu stiu diverse probleme, neintelegeri, care luate in parte nu sunt chiar asa de grave dar toate la un loc va baga intr-o stare de toata cacaoa.sa...? (mai mult)
cine ma ajuta cu conversatie telefonica in scris ca am nevoie la romana cine ma ajuta dau funda
Imi cade parul rau de tot si nu stiu ce produs sa folosesc clear anti caderea parului o fi bun?
Ce parere aveti de revista Comorile Pamantului? Si daca cristalele sunt reale? Cate numere vor fi in total, am auzit ca va fi pana 21 numere? Dau funda...
Dau fundita! Ce dansuri se fac la balul bobocilor? Si daca stiti si cursuri cu acele dansuri nu mi-ar strica Oricum dau funda :X
Ce parere aveti despre salutul pe care si-l adreseaza baietii?[man]
Cum ma inscriu la concursul camp rock 2?
Cine e Scorpion cu ascendent in Taur? :) Dati un semn pliz :)
Nu imi apare casuta de chat si nici nu primesc mailul de confirmare a adresei mi-am facut alt cont dar aceeasi problema
Nu imi apare casuta de chat de ce? si nu primesc mailul de confirmare a adresei mi-am facut alt cont dar aceeasi problema?
As vrea sa stiu de unde pot lua traducerea in limba romana a jocurilor/contrylife si frontier vile.
Am si eu o problema nu imi apare casuta de la chat care este problema
Buna cine imi da si mie siteuri ca http://dreams-and-tears.piczo.com/? g=17447727&cr=5
Cum Fac Joc Fara Limita?
Imi poate spune cineva de ce nu primesc mail-ul de confirmare? Adresa e valida pentru ca am trimis o gramada de mail-uri si am primit... dar acum nu merge...
Dupa voi ce culoare a ochilor va place cel mai mult? Si in care ochi aveti increderea cea mai mare?
Ziceti-mi si mie niste programe care sa pot sa fac un photo slide si cu melodie pe fundal gen windows movie maker dar sa pot sa-l fac avi sau altceva ca sa il pot vedea in bsplayer sau vlc de ex. astept...? (mai mult)
sunt baiat si as vrea sa imi las parul sa imi creasca ca sa il pot face in stil emo, da nu stiu cum ...as vrea sa arata asa dar cum trebuie sa ma tund inainte :S...http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://images.buddytv.com/articles/Image/dylan-cole-sprouse.jpg&? (mai mult)
Buna vreau si eu un site sau ceva de pe youtube vreau sa imi fac o bratara a prieteniei dar vreau cu hello kitty mersi dau funda
In traducere libera/ sau pe intelesul tuturor/ce ar vrea sa insemne expresia: "da-i nas lui Ivan, ca se suie pe divan!"
A aparut yahoo an romana ca se auzea ca va aparea
Am si eu o nelamurire. Mi-a fost trimis din afara un telefon motorola z8.Chiar nu il pot decoda? Pentru ca am fost la un service si mi-a zis ca nu poate.:|
Ce pot face cu 50 de lei?
Cand se alege userul anului?:)
vreau si eu ideyy de id dar sa fie cu madu sau mady:)):P
Exista vreun alt mod de a avea un animal de companie la lady popular in afara de a-l plati cu diamante? (:
vreau si eu un sfat.in curand vine ziua mamei fostului meu prieten si as vrea sa'i fac un cadou ceva sau macar un buchet de flori. tinand cont ca timp de 5 luni cat am fost cu el m-am inteles foarte...? (mai mult)
HELP TPU:X nu mai imi merge sonorul pe nici un site mai ales pe youtube. tin sa precizez ca la muzica sau filmele din calculator se aude sunetul. ce sa fac?
Salut, vreau sa stiu si eu cum pot face sa imi apara lista cu servere l cs, am Counter-Strike 1.6 lant final si nu stiu cum sa fac sa imi apara.
Ce parere aveti de revista Comorile Pamantului? Si daca cristalele sunt reale? Cate numere vor fi in total, am azuit ca va fi pana 21 numere? Dau funda...
Niste statusuri amuzante pls :)
Ce as putea face daca am pierdut garantia si toate actele de la telefonul meu mobil, sunt pe abonament la orange si vreau sa merg sa imi duc telu la reparat dar nu stiu ce sa fac deoarece nu mai am actele...? (mai mult)
Autograful carei vedete vi l-ati dori cel mai mult si mai mult?
Buna anul viitor trebuie sa intru la liceu si inca nu stiu ce profil sa aleg a-si vreau ceva cu mai putine ore de limbi straine nu ma pricep mai deloc la engleza si franceza dar in schimb stiu destul de...? (mai mult)
Plis cine imi da cont pe wow ii dau fundita nu conteaza de ce lvl e un cont vechi care nu va mai trebuie
Cand apare ziarul sport.ro cu ochelarii 3 D? funda
Are cineva fise de engleza pentru incepatori? as vrea sa ma apuc sa invat engleza si poate invat ceva si cu ajutorul fiselor pentru incepatori.cine are sa bage id ul meu andeeyu_1992. dau funda celui/celei...? (mai mult)
Ce cls sunteti voi?
Care este importanta latimii de banda la placa video si cata latime de banda ar trebui sa aiba o placa buna?
Bai ce ne fac astia cu bancile mah? Decat sa ajungi in strada si sa mori de foame, nu se merita sa intri peste ei si sa le ei gatu?! Huaa, ca le-as pune bomba cu ceas, sa bubuie toti:)). Va zic, daca...? (mai mult)
Stiu ca par aiurea, dar va intreb:adresele de vedete de pe facebook sunt veritabile, adica chiar ei sunt, sau sunt fani care ii reprezinta? de exemplu, o "vedeta"straina "mi-a raspuns" la ceva si nu...? (mai mult)
Va place Justin Bieber ( melodiile lui )? :))).
Cum as putea sa ma folosesc de skype dublu. Adica sa ma logez cu 2 login-uri o data?
Ce înseamnă SHOUTOUT pe twitter? Adică, ce trebuie mai exact să fac atunci când cineva cere un shoutout?
Cate tipuri de rock cunoasteti? puteti da si exemple de formatii/cantareti/cantarete, de la noi, dar mai ales din afara :)
Banuiesc ca o stiti cu totii de la tv pe Carmen Harra. ce parere aveti despre "prezicerile" ei?
Cre este cel mai bun program pentru a traduce? funda pentru cel mai bun
Care facultate este mai buna.(la medicina ma refer)bucuresti sau iasi? dar dintre medicina si jurnalism ce e mai bun? tin sa mentionez ca inca sunt clasa a11-a si de aceea de acum ma gandesc pe mai departe.nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?