Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Am si eu o intrebare: Am antivirus AVIRA si am virusi in carantina. Daca dau delete la virusi din carantina se raspandesc in calculator nu? Va rog cine ma ajuta! Dau
As vrea site-uri cu jocuri unde ma pot loga, sa imi ramana punctajul
Cam ce porecle pentru baieti stiti?
Voi ce parere aveti despre LG kp501? Mie mi se pare destul de ok.
Buna TPU nu mai suport m-am invatat prost am fond de ten cu tona si tot felul de baze de machiaj, pudra etc ma dau cu prea multe am un ten de invidiat mat fara imperfectiuni buze date cu tot felul d egloss...? (mai mult)
Bua ceva jocuri de strategie faine aveti si voi? Dar sa fie si de fete, nu numai de baiaeti. Dati-mi si mie link`uri sau ziceti-mi cum se numesc, please
Hey.are cineva ceva cu mine?:-? la majoritatea raspunsurilor mele cineva tot imi da voturi cu"nefolositor& stupid"desi nu era cazul.as vrea sa stiu daca deranjez. daca"da" dezactivez contul si gata!:(:(...? (mai mult)
Ce preferaţi:Un folositor sau un inteligent?
De unde pot sa descarc photobucket! funda!:X
Va vine sa credeti ca ea e lady gaga de acum 5 ani?:O:O http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://poze1.bestmusic.ro/%3Fmmid%3Dccd8c56887a8b37ff& imgrefurl=http://www.bestmusic.ro/stiri/Stefani-Germanotta-pe-vremea-liceului%2B79692.html&...? (mai mult)
Ceva idei de frizuri pentru par mediu? fundaaaaa
Hey! Am o intrebare. Ce nume ati pune unui baietel? Va place Vlad?
Cine are telefon LG si a primit un CD pe care sa descarci melodii de pe net, ziceti-mi si mie cum se foloseste...:)funda.
Buna!:)am si eu o intrebare:laptopul meu il tin deschis in fiecare zi cam de la ora 10 pana la ora 12 noaptea.credeti ca ar fi bine sa imi scot bateria avand in vedere ca il tin in priza? Multumesc!
Caut prietena care se ofera :). am 17 ani. lasa-mi id-ul tau pe privat;) :*
Este util tot ce s-a scris în Biblie?
Ce rezultate poate avea cunoaşterea "scrierilor sfinte"?
Ce indică nevoia de a medita în singurătate?
Dacă v-aş flutura o batistă albă în vânt, acum, la ce v-aţi gândi?
Sunt reprezentant la Avon de 2 campanii. La a cata campanie voi putea face comanda mai mare de 400 lei? fundita!:x:p
Ce program trebuie sa scot ca sa-mi mearga videorile de pe Youtube. adica merg dar unpic sacadat.
Ce urasti cel mai mult?
Buna TPU. :) Luni incepe scoala si chiar nu stiu cum sa-mi fac parul. :s Asa ca imbracaminte imi iau blugi si o camasa dar nu ma pot decide la coafura.Am parut foarte ondulat si evit sa il port desfacut...? (mai mult)
Care sunteti in a 9a E la Elena Cuza in Craiova?:X:X
Va plac vampiri? [. chiar daca exista sau nu. macar spuneti parerile voastre despre ei :). ]
Pe cine alegeti intre Ian Somerhalder si Justin Bieber, stiu ca e o intrebare stupida, dar cum se discuta pe aici numai despre Vampire Diaries si Justin Bieber sunt curioasa:))?
Vreau si eu status de prietenie terminata!
Ce lucru ciudat vi s`a intamplat sau ati visat?
Buna! Care credeti ca este coafura ideala pentru un majorat? Multumesc:)
Cum imi mai pot prinde parul.Am parul cam pana la umeri drept si breton.As vrea mai multe moduri. multumesc mult!
Tocmai l-am intrebat pe baiatul de care sunt indragostita de mult timp pur si simplu ce face pe mess, si el mi-a zis ca cine mai sunt si eu, si i-am spus cine sunt si el nu mi-a raspuns nimic. Pur...? (mai mult)
Porecle pentru Andrada va rog.
Deci am si eu o intrebare! decupez 2 poze in photoshop si cand vreau sa le unesc sa fie decat una o poza e mai mare decat cealalta.:( cum fac ca sa fie egale? fundita:D
Un program cu care de exemplu. filmez un video cu telefonul si sa fac un Video adica sa pun o melodie pe fundal sa pot scrie sa adaug pe parti Funda
Hi :) fetelor voi cum va faceti parul in prima zi de scoala?:X eu am parul ondulat si nu stiu ce sa ii fac ...ma gandeam sa il indrept dar tot anul trecut l-am indreptat ma gandeam sa fie ceva mai special? (mai mult)
Salut, Joc metin2.ro si am razboinic de lv 41 pe corp.Se poate sa schimb magiile pe mental al lv asta? Este vreo solutie?
PRO sau ANTI avort? http://www.youtube.com/watch?v=wWJsCmbMkKA&feature=related
As vrea sa stiu cat sunt 35 $ in Ron! Funda :*
E bine sa iti prinzi parul pentru cresterea lui? Eu de obicei mi-l tin prins pentru ca nu imi place deloc freza mea. Asta inseamna ca va creste mai incet?
Cum pot sa sterg un raspuns care l-am dat? dau fundita. urgent
Heyy all...care sunteti in sanitar,"Charles Laugier" din Craiova cum fac orele clasele a 9a si a 10? de dimineata sau dupa-amiaza? MS MULT:*
Hei! Imi puteti spune si mie expresii frumoase despre flori? Multumesc. FUNDA!
Va place mancarea de la McDonald's?
Chiar exista site-uri de spart parole yahoo? daca da ziceti-mi si mie
Credeti in extraterestrii? Parerea mae este faptul ca ar fi egoist sa credem ca suntem singurele fiinte inteligente din univers... dar voi?
Cum Fac Misiuni la Gta San Andreeas ajutati-ma va rog?
Stie cineva unde pot gasi o imprimerie mai ieftina in Craiova? Dar as vrea ca modelele imprimate sa nu se stearga imediat. O imprimerie accesibila la pret.
Cum imi pot sterge un cont dupa TPU? Dau fundita pentru cine ma ajuta:D
Hello, presupun ca cam majoritatea dintre noi n-eam gandit la cum o sa ajunga romania. Din cate am auzit vor sa mareasca taxa care trebuie sa o platesti dupa cartea de munca(de la 16% la 35% si dupa o...? (mai mult)
Facultatiile incep in 27septembrie, nu?:D Multumesssc!:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!