Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Iunie 2025 sunt:
Cum imi pun poza la avatar pe TPU?:D FUNDA
Cat inseamna un pumn in ani?
Care a fost surpriza toamnei? :-/
Vreau sa va spun ca exista foarte multe feluri de a face credite pentru IMVU. Este foarte simplu: intrati aici http://www.metarl.com/register.php?referral=Raluka1994 pentru inscriere la metaRL. La inscriere...? (mai mult)
Un iq de 117 e bun nu serios nu vreau sa ma dau mare sau ceva dar vreau sa stiu
Un link unde as putea vedea filmul Despicable me? Nu conteaza daca e cu subtitrare sau fara
Nu stiu de la un timp imi tot cade netul ce as putea face nu-s conectat cu alti la net.
Unde pot castiga un snowmobil?
Voi credeti ca numarul 13 aduce noroc sau ghinion? De ce?
Baietilor va plac fetele inalte? Exista pe aici baieti de 1.85-1.90? Cel mai inalt primeste o fundita :D.
Cine stie cum imi pot pune o melodie audio la hi5? Multumesc.:*
As vrea sa stiu de ce se sterg commenturile la profil de pe hi5 si daca se poatecum pot sa fac sa nu se mai stearga! dau funda!:*
Va rog sa imi spuneti si mie ce coafuri noi sa imi fac la scoala m-am plictisit sa imi fac intruna coada de cal, codite imipletite.etc.Incepe scoala si vreau ceva nou.Nu am breton. Dau fundita...? (mai mult)
Hei. Dati-va cu parerea ce sa fac.Am 14 ani si 3 luni si 40 de kg.De la un timp mi-a crescut burtica.Sunt slabuta si mie mi se pare ca imi sta cam penibil cu burtica.de parca as fi insarcinata.Maine ai...? (mai mult)
Cat timp trebuie sa las la formatat un mp4 player la prima incarcare?
Unde pot downloada dracula origins full and free?
Cum mut contactele de pe un id pe altul?
Spuneti-mi un program de creat jocuri pentru pc? dau funda
Cum sa cunosc un baiat dragut?
Voi ce faceti? Franceza sau germana?
Please, help!:((( Acum o luna sau doua m-am certat cu un foarte bun prieten de-al meu.Eram buni prieteni, vorbeam foarte des si niciodata nu neam dezamagit unul pe altul.Pana cand eu am cam inceput sa...? (mai mult)
Cum putem deveni şi noi înţelepţi?
Un joc vechi : E un omulet cu niste sageti care trage in niste baloane cu sagetile, frundalul este verde tot, la un moment dat baloanele sunt fluturi parca :-? Stiu ca se numea cumva cu Borrow dar nu...? (mai mult)
Ce porţiuni din Biblie sunt inspirate şi de folos?
Am aflat ca au existat mai multe volume inainte de,, Cosmarul Vraciului" de Joseph Delaney. Puteti sa imi spuneti cum se numesc? Multumesc pentru raspunsuri.
Ce activitati se vor organiza anul acesta de zilele Targovistei?
Buna as avea si eu o problema, am instalat Gta San Andreas (de vreo 10 ori) si tot nu imi merge am sters tot ce era instalat inainte, am descarcat altul si tot nu merge. Ma poate ajuta cineva cu niste...? (mai mult)
Nu stiti ceva programe de modificat poze(de preferat online)?
Hey:) Stiu ca la Google Earth exista o functie sa te uiti si pe sub apa. dar nu mai stiu cum sa mai fac...ma poate ajuta cineva?;))
Ce probe se dau in clasa a opta la educatie fizica? e greu?
Nu va irita putin cand lumea de pe TPU isi da asa, cu parerea, ori in legatura cu varsta, ori cu sentimente, ori cu ORICE ALTCEVA. Ma deranjeaza la culme, mai ales cand spun lucruri de genul "Cred...? (mai mult)
Cum sa-mi deschid parul la culoare cu apa oxigenata? adica cum se procedeaza? multumesc
Niste playere mai bune pentru filme? La BS Player imi da eroare.
Raspuns castigator Buuna! As vrea sa ma transfer la o alta sc( fiind o persoana cu defectiune de auz, vreau sa ma mut la scoala pentru hipoacuzici) dar nu stiu cum sa abordez discutia cu parintii mei...? (mai mult)
De ceva timp astept o schimbare cu toate ca duc o viata minunata. Este ceva neinregula daca chiar ma ingrijoreaza acesta schimbare poate nu chiar necesara?
Buna! Eu as vrea sa imi sterg contul de pe TPU. I-am trimis mesaje Ralucai, dar n-am primit nici un raspuns, iar cu contul meu nu s-a intamplat nimic. Care-i faza? Multumesc!:)
Ce credeti, superficialitatea este un defect? sau mai bine zis, este intotdeauna un defect?
Cum fac ca sa vad ce fac simsii la serviciu.
Cine stie jocuri asemenatoare ourworld-miss bimbo. Trimiteti-mi si mie plz link'ul sau site'ul.
Pai...intrebarea mea e simpla.Are unu dintre voi idee daca se poate integistra cu camera web?
Pai...simcera sa fiu cum pot sa inregistrez cu camera web? sau mmai exact se poate inregistra pe web am nevoie sa postez pe youtube sa nu creada lumea ca eu sun asta ( http://www.youtube.com/watch?v=nEUDLxpIgog? (mai mult)
Am de facut acoperisul la casa(noua)si nu am gasit nici un site pe care sa mi se dea schite sau sfaturi la ceea ce vreau eu.cine stie a mi poate spune si mie unde sa mai caut.pliz.multumesc
Hey, TPU!:) Aveti ceva idei de nume de alint sau prescurtari pentru numele Elena sau Simona?:D fundita pentru cele mai originale:x
Astazi prietenul meu a aflat ca a picat bacul, si se simte foarte rau.Problema e ca in ultimul timp ne impacam foarte rau.Eu locuiesc in RM iar el e in RO.Problema e ca eu i-am zis ca daca pica bacul,...? (mai mult)
o intrebare pentru cei care au terminat cls a11a(filologie). ce editura au cartile dupa care ati studiat:franceza, engleza si latina?
Cu regret spun cinea mi-a zis că a fii romantic şi sensibil e de domeniu prostie oare aşa e acum în viaţa rea de zi cu zi vă rog aştep păreri serioase.
Care e mancarea voastra preferata :))? ( lipsa de ocupatie );)) a mea sunt pastele si pizza :> :>
Noaptea dansez prin baruri si primesc bani. Se poate numi asta o slujba?
Oare cine se afla pe locul 666 in topul TPU?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
linarkfts întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!