Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
"Tinctura" se citeste "tzinctura sa fara "tz" Doar "T" mersi
Imi puteti da niste sfaturi despre cum pot sa imi fac unghiile in prima zi de scoala? Vreau sa mentionez ca voi fi imbracata intr-o camasa alb-negru, blugi, tenisi albi si cu carouri. As...? (mai mult)
Trec in clasa a 10, profilul chimie biologie si am obs. in orar 2 materii: EA si P.stie careva ce inseamna?
Am vazut ca guess who lanseaza un albun cu gazeta pe ce data apare ziaru cu cd?
1. Ce zodie sunteti? 2.Care zodie vi se pare cea mai buna si de ce? 3. Ce alta zodie in afara de cea in care te afli ai vrea sa fi? 4. Dar copiii pe care ii vei avea, ce zodie vrei sa fie si de ce? Multumesc...? (mai mult)
Am sters din greseala niste poze care imi trebuiesc. Fara sa imi dau seama le-am sters si din ``Recycle Bin``. Exista vreo sansa sa le recuperez? :((.
Are cineva de aici cont pe ConQUIZtador.ro pe care nu-l mai foloseste? As dori sa aiba PAJ-ul in jur de 6000. Trimite-ti-l prin mesaj privat impreuna cu parola. Nu vreau raspunsuri cum ar fi: "Tu nu poti...? (mai mult)
Am o in trebare legata de foopets.Am mai pus-o o data dar nimeni nu mi-a raspuns. Mi-am facut un cont pe foopets si in fereastra cu animalute am dat pe un Husky. Cand m-am logat nu era Husky...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de singuratatea in cuplu.cum pot sa o rezolv? sau daca mai am ceva de facut? vreau cat mai multe pareri.
In ce retea este nr. de tel care incepe cu 073... dar cu 03...
Cum pun un video trilulilu pe hi5?
Blat la Steaua - Urziceni? Antrenorii Unirii au trecut pe la Palat! Gigi jura: "La Unirea nu va fi un De Sousa ca la CFR"
Hii TPU! Cine este reprezentant metropolitan? sau cine este reprezentant to ceva in genul asta: avon, oriflame.as vrea sa aflu mai multe deorece as vrea sa ma fac reprezentanta de ceva.si vreau sa aflu...? (mai mult)
Cine il cunoaste pe anghel alexandru(aky) din iasi, sau pe anghel clauidu iulian(cudi) tot din iasi
Cosurile sunt aparente in timpul sarcinii, da sau nu? Si în a cîta saptămînă ele apar?
Nu stiti ceva program de modificat pozse gen COLOR SPLASH? :)) sau geva program care modifica pozeLee ca si pozsa asta : http://gi0006.photobucket.com/groups/0006/G5PAK3TBQS/PinkFlowers-ColorSplash1.jpg...? (mai mult)
Am auzit ca pe 13, cand incepe scoala facem ore:O. Este adevarat?
Era o reclama cu niste bebelusi catarati pe role... foarte dragalasi... o reclama la apa minerala. cine imi da si mie video-ul sau melodia?
Spuneti-mi si mie un loc unde se inchiriaza haine pentru petreceri, nunti in galati sau braila
De ce oamenii care asculta Inna, David Deejay si alti asemenea "artisti", nu vor sa accepte faptul ca sunt cocalari?
erau niste desene pe Disney Channel: The cheetah girls. si era o melodie unde canta o fata blonda, de acolo din spania, sau unde era, cu mama ei, si canta intr-un bar o mel. unde avea niste pantaloni,...? (mai mult)
careva in Buzesti, mate-info?
Am o Catea Terrier si sa inperecheat din greseala cu un ciobanesc german? Ce sa fac daca vaginu nu i se dilata in timpul nasteri? Pot interveni probleme?
Salut.Are cineva manual Ford Mondeo MK2 in limba romana, microcat/etis?
As dori ca in curand sa achizitionez un pistol co2, si as avea nevoie de niste sfaturi, si nu mai stau sa dau cu copy-paste, daca se poate, si nu este o problema. o sa pun un link http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=700259...? (mai mult)
Salut prieteni! Cineva-mi spunea ca totul in lumea aceasta e trecator, ca nimic nu are importata, ci ca unicul gest ce ne ramane sa facem e sa zambim! Eu nu-l credeam pe acel Cineva, pina cand am inteles...? (mai mult)
Unde gasesc carioca culoarea cyan? Gen la ce magazine ca nu vreau sa comand, sau unde gasesc ochelari 3d fara comanda.
TPU imi puteti spune niste iteme(in Metin2)pentru sura.am lv 58, imi puteti spune niste armuri sau arme pentru. mine. dau funda la cine ma ajuta...
Cine stie ce ar avea telu meu samsung j700 dintr-o data numai merge nimica nici tasta nici sa sun sau sa dau ocupat. cam cat ar costa sal repar?
Complementul unui unghi reprezinta 25 % din suplementul sau. Aflati masura unghiului. Cine imi spune si mie cum se rezolva problema;;)?
Cum se traduce acest citat in engleza? A aştepta înseamnă atunci a supravieţui cât mai mult, a aluneca spre moarte încet
Cum imi schimb url-ul la hi5?
Cine imi spune despre ce e ste vorba in cartea Cei trei muschetari?
Buna TPU Funda daca eu instalez un sisteam de lineage 2 imi da asta: 2010.9.10 05:22:11 OS : Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 1610 MHz with 639MB RAM Video : RADEON...? (mai mult)
Vaginita: inflamatii, mancarime, scurgeri vaginale si miros neplacut cauzate de alte infectii (inclusiv bolile cu transmitere sexuala). Vaginita este frecvent intalnita la fete, inainte de pubertate;...? (mai mult)
Sall! am si eu o nedumerire. mi-am facut cont p twitter dar nu stiu cum sa primesc si sa trimit mesaje.ma poate ajuta cineva?
Cum pot lasa comentarii cu emoticoane pe hi5 sau pe bloguri?!
Care sunt cele mai amuzante intrebari puse pe TPU?
Imi spune si mie cineva cat e ora? Dau funda la cel mai bun raspuns
Sper ca puteti sa ma ajutati si pe mine cu trucuri de la Barn Buddy, jocul de pe hi5. Cum pot sa fur oua?:D Ms:*
Sal.:)cine ma poate ajuta sa-mi spuna cu ce program pot modifica fundalu la o poza si daca ma puteti ajuta cu video sa stiu pas cu pas ce trebuie facut.:)VA MULTUNESC:*:*FUNDA:d
Baieti ce cel mai mult apreciati la o fata si ce nu va place la o fata.si aceeasi intrebare pentru fete? Astept raspunsuri
Cati dintre voi cunoasteti ce inseamna un prieten adevarat? Eu stiu ce inseamna un prieten adevarat si am facut un filmulet cu mine si cu ea. http://www.youtube.com/watch?v=8orYGSRsZQc. Astept...? (mai mult)
Bunica mea a murit cand eu aveam 9 luni. Apoi, dupa 3 ani, a murit si unchiul meu, amandoi din partea mamei. Cum eu o vedeam pe ea plangand, plangeam si eu si atunci am devenit mai sensibila si imi...? (mai mult)
Vreau si eu nume de hi5. pentru cele care imi plac fundita; x
Dinamo sau Steaua?
Stie cineva, la ce viteza decoleaza un avion de pe pista?
ce materii se fac in clasa a 6 a?
Eu ma sperii foarte repede, si visez! A doua zi de dimimineataza se intampla o fi deja vu?
Ceati face daca ati fi Justin Bieber? Eu mas sinucide:">. dar voi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?