Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Daca cineva e din Oarja pe aici, vreti sa imi da-ti ID-ul pe privat?
As vrea sa imi fac prietene(colege, neaparat fete, sunt fata) cu care sa am interese comune:)BFF:D Interese: desen, dans, canto(cantat din voce), pian, seriale koreene, antianime-uri, credincioase,...? (mai mult)
Sall baieti ce vrei de la o fata?
Vine scoala! Nu stiu cum sa ma imbrac in prima zi! Sunt baiat si am 1.80 inaltime slabut si tin sa mentionez ca am 16 ani si sunt boboc.Cam ce sugestii aveti incluzand si ceva imagini primeste funda!
as vrea si eu sa stiu cum imi pot pune poza de la profilul hi5-ului mai mare decat de obicei?
Cum sa dau vocea pe calculator nu am voce la boxe de unde sa iau program de voce gratis astept raspuns acum
As vrea mai multe melodii gen r&b.hip-hop. cele mai bune propuneri vor primii
Ce parere aveti de noul luck a lui Miley Cyrus? fundita
Imi ziceti si mie ce jocuri stiti
Scoala se ince pe 13, nu?
Sotul meu are 39 de ani si i s-a descoperit o problema la inima.Insuficienta cardiaca. Din pacate din cate am citit mortalitatea este destul de mare. In general aceasta boala o au barbati mult mai invarsta...? (mai mult)
Spuneti-mi si mei siteuri de cursori dar fara virusi
Cand e ora 1:00 pm im SUA e important dau funda
Sall, ce ati visat aseara?
Hi! carei din barlad :D
Selena gomez sau demi lovato? rihanna sau beyonce? funda celui care rasp si crede acelasi lucru ca mine.:x
Vreau si eu mullte stt frumoasse:X ptrr cele care imii plaak
Buna:X, am pe hi5 un album cu poze cu mine si cu prieteni si nu stiu ce nume sa ii pun albumului.Ma poate ajuta cineva? fundita normal :>.
Aduceti cateva argumente ca Dumnezeu exista
Am si eu o problema: nu imi mai merge o tasta de la laptop, o prietena mi-a spus ca e posibil sa fi intrat ceva sub ea, cum pot scoate tasta in cauza? sau ce pot face in aceasta situatie?
Barn Buddy : cum se poate fura de la cei care au caine si mancare? se putea putea fura cu schimbarea datei dar acum da eroare cand incerc...mai exista si alt mod? :-?
imi spuneti va rog un site de unde as putea comanda carcase pentru samsung corby dar sa fie din acelea in mai multe culori nu doar roz, galben etc? Ms muuuult dau fundita:)
Mai stiti ceva din ceea ce ati invatat anul trecut l sc? =))
Cum poţi face ţinta aia mare şi colorată la Grand Theft Auto Vice City PC
Dau fundita! Am si eu 2 intrebari pentru voi: -Daca vreau sa ma fac cineva in viata, orice, conteaza liceul pe care il faci? -Ce facultate trebuie sa fac pentru a deveni stewardesa?
A experimentat cineva galbenusul de ou, impreuna cu zahar pentru formarea unei voci frumoase? A-ti baut si v-a facut vocea pentru a canta bine? FUNDA
De ce nu pot fura de la cei care au caine in Barn Buddy? daca este alt mod de furat mi-l spuneti si mie? :D (dau fundita la primul raspuns care ma ajuta)
Hey, TPU-istilor! Ash vrea niste poze artistice, de preferat cu fete. Pe google am gasit putine si nu sunt chiar ceea ce vreau. Cele mai multe(bineinteles, frumoase) primesc fundita:D Mersi mult!
Unde pot gasi wallpapere cu seria X-men revolution, cu toti membrii.Si aceasta poza cu Rogue in demensiuni mai mari http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://img.photobucke t.com/albums/v200/zegim/nepolot/rogue.jpg&...? (mai mult)
Salut stie cineva un site care pot invata italiana adica sa fie cuvanut in romana si sa mi-l dtaduca in italiana sa aiba o poza sau cand dau pe cuvant sa il spun sal aud.
Cum e metoda grafica?
Voi cum tratati mincinosii? Eu in ultimul an, am dat de diferite persoane.:Una zice ca a vazut fantome, alta ca are premonitii si alta ca a sarit de pe bloc direct pe capota masinii si a scapat fara macar...? (mai mult)
am un telefon lg kp502 si nu merge sa bag muzica din calculator in telefon si nici poze din telefon in pc.am instalat programul ala lg pc suite 2 si tot nu merge. ce as putea face? multumesc!:-*
Unde pot gasi wallpapere cu seria X-men revolution, cu toti membrii.Si aceasta poza cu Rogue in demensiuni mai mari http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://img.photobucket.com/albums/v200/zegim/nepolot/rogue.jpg&...? (mai mult)
Ce se intampla cu userii TPU inactivi?
Ce parere aveti despre acest articol foarte interesant? Mai multe detalii aici : http://www.evz.ro/detalii/stiri/penticostalii-isi-arata-fratii-colaboratori-905407.html
De curiozitate.cati ani aveti?:-? [sincer si fara mistouri]:)
Cine poate sa imi zica cum pot sa aflu ziua de nastere a cuiva, fara sa intreb persoana respectiva sau prieteni de-a acesteia.Am doar id-ul de mess si nu are nici hi5 si nici nu stiu de alte conturi. Va...? (mai mult)
Cine imi da si mie niste forumuri de fete... dar sa aiba membrii si sa activeze.ca asa am gasit cateva. dar numai eu scriam pe el:|. nimeni nu rasp:|.
cine stie produse din magazinele de vise, efectele si duratia efectului sa imi zica si mie. personal am consumat afghan incense, black ninja si crank(sau cum s-o scrie) dar la crank nu am simtit...? (mai mult)
De unde se vede din baia mare cel mai frumos apusul? Multumesc!
Daca ar fi sa alegeti intre medicina dentara sau oftalmologie. ce ati alege? care e mai bine platita?
Careva din liceu de arta din tg`jiu? :x va pup >:D
Am o fetita de 3 luni care de cateva saptamani mananca foarte putin, iar de 2-3 zile mananca numai in somn. Poate cineva sa ma ajute? Ati mai trecut prin asa ceva? Ce sa fac?
Care este din Iasi, mai exact de prin localitatile: Tomesti, Chicerea, Osoi, Stanca, Comarna? :)
sunt noua pe aici! Si as vrea sa imi prezentati site-ul! Va rog mult, Va multuesc!
Stiti cum se numeste melodia pe care danseaza ferb din phineas and ferb din episodul Nerdy Dancin'?
Mai stie cineva un site asemanator cu club penguin plz raspundeti-mi
De unde pot lua si eu filmul Torque sau dati-mi si mie linkul sa il downloadez va rog frumos dau Funda:D. Mersi
Am 2 metinuri trebuiesa ma las de un care metin cu servar privat sau metin care nu e privat e ro
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!