Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre reincarnare? Credeti ca este o realitate sau doar un mit?
Dau cont pe stardool Nume : the.storm Parola : madalina
Cine vrea un cont pe imvu cu numele emotivegirl4u? are 7 lucruri cumparate, catel, 28 friends. singura rugaminte de cei 1900 de credits trimete pe acest cont:MadyPapusaDulce cadouri si restul este al...? (mai mult)
Buna dragilor. Pentru cei care sunteti din Bucuresti. M-ar interesa o garsoniera pentru inchiriat in sectorul 1(pentru doi baieti). Pretul de-ar fi intre 200-250 de euro pe luna. Astept ofertele voastre. ...? (mai mult)
Care este top 10 al femeilor pe care le considerati frumoase? Romance sau nu, cu argumente. Fundii`.
Stiu ca este cam ilegal dar caut si eu in hack pe metin2 ro care sa ma faca sa cresc in lvl fundita :-*:-*
Hello lume! imi traduceti urmatoarele propozitii in franceza? please? Phillipe s-a intors din vacanta din Maroc. El se intalneste cu prietena lui. Aceasta doreste sa vada pozele lui Phillipe din vacanta. El...? (mai mult)
Cum credeti ca se poate trece peste o vacanta ratata, sau altfel spus, ce s-ar putea face intr-o asemenea situatie?
Pentru cei care vor sa-si faca cont pe BiteFight si vrea sa fie vampir va rog eu din tot sufletul sa scrieti acolo la prieten "FyonaBlade." pls daca vreti daca nu. o sa fiti creati de un batran:D:P plspls...? (mai mult)
Draga TPU. am si eu o problema. as vrea sa aflu cum se numeste posesurul unui numar de fix care ma tot suna :D. Sa ma pun sa caut in Pagini Aurii cred ca este munca grea si pentru un chinez batran =))
Cine stie ce componente imi trebuie ca sa imi fac un calculator bazat sa imi pot lua gta 4? Si cam cat m-ar costa?
Cati copiii v-ati dorii sa aveti :S? Cate fete sau cati baieti :>
Cedez cont la Farmerama de nivelul 46! Cei interesati sa-mi trimita mesaj pe privat.
Cum pot slabi rapid fara pastile si fara prea multa miscare? va rog sa-mi dati un regim de mancat sau asa ceva daca se poate.multumesc!
Ce rol are politia TF? are drept de control asupra calatorilor?
Va rog spuneti-mi si mie cum sterg un virus ca am un joc cu un virus si nu stiu sa il sterg. Dau fundita.
Cum pot sa aduc la viata alti vampiri pe jocul BiteFight?
Mai spune-ti-mi si mie melodii noi va rog. Pop, dance, house:*. Mai mult romaneasca daca se poate muzica.
Cand un utilizator TPU este suspendat ce se intampla? de ce se intampla asta? e pentru totdeauna?
Cum se sterge un album la hi5! funda! Am nevoie de raspuns urgent!
Cum imi pun bani p lady popular? var rog vreau un raspuns cat mai repedee
Pentru cei care joaca BiteFight ...in cate zile primesc emailul pentru a activa adresa de email la joc. de ieri am tot dat sa mi-o trimita da nimic pana acu. pls help. dau fundisa
Am devenit reprezentant AVON si nu pot sa particip la cursurile online unde scrie featured courses nu apare nimic mai apare si: Essential Resources Get to Know Your Avon Products Launching Your...? (mai mult)
Ce se va intampla dupa ce mori? Fiecare religie zice ceva despre ce se va intampla dupa ce mori. POate te reincarnezi, poate te duci in iad sau in rai, poate devii un spirit, poate nu se intampla...? (mai mult)
Vand tel nokia n70 cu 3 mil.
Vă place asta : http://www.paperboy.nl/? PID1=%2f%3f4%3a%3ae%5dzhswg7v%3b1%3av%25%3ea%0a?
Cine stie cum se face o melodie hardstyle pe Fruity Loops 3? Cine stie sa ma contacteze la id-ul: alvin_simon_theodore61@yahoo.com. Va rog mult! Sa ma ajute cineva! [-O
Cum sa scot petele vechi de sange? fara sa las inmuiat in clor 1 sau 2 zile... Spuneti-mi niste solutii eficiente si rapide!
Stie cineva daca se poate face cont pe looklet? daca da cum? funda
Cui ii este frica de dentist? sau mai degraba ati avut experiente nasoale la stomatolog? imi este tare frica sa ma duc si trebuie neaparat! cum sa dau de un dentist bun si care sa aiba rabdare cu mine?...? (mai mult)
Va avea SummerSlam reluare pe RoSport? Daca da, cand? :-D
Hey! ce faceti? va place melodia lui eminem-not afraid? because...
Am vrut sa ma inregistrez pe hi5 si cand am trimis cererea mi-a aparut o notificare ca adresa de e-mail exista deja? Nu stiu ce se intampla? a puteti ajuta sa inteleg? Va multumesc. Mentionez ca ideea mi-a...? (mai mult)
Buna TPU? Voi ce mel a`ti pus la ton de apel? Cine da mai multe melodii care incep frumos primeste fundita:*
Hey TPU:)as vrea toate melodiile din Burlacul de cand spune ca a castigat vio pana la sfarsit (de ex. cand plange mihaela. si altele). cine imi da macar 2 primeste binemeritata fundita :X
Ce credeti ca va face Romania la fotbal deseara cu Albania?
Neata TPU! Cum pot sa cumpar hainele din stoc pe honeyzweb? Dau fundita:)
Buna, Credeti ca ne puteti sustine cu un vot astfel incat sa castigam locul 1 la concursul de bebelusi de mai jos? :) http://www.prokid.ro/concurs/voteaza-poza/30/ Multumim!
Am o intrebare; am cumparat o caserola cu salata de surimi in ulei.cum sa o maninc? se prajeste? sau se maninca asa? icrele de somon cum se maninca doar cu piine? sint cam grase
Am sters cosul de reciclare si numai stiu cum sa-l bag am facut in toate felurile in care ia-ti zis lui catalin va rog ajutor.
Buna am si eu o carte pe vacanta de vara de clasa a 8a de la editura art grup editorial si am unele exerciti pe care nu le stiu a mai avut cineva cartea asta si m`are putea ajuta va rog frumos!>:d
Jucaci The West?
Buna cine stie o extensie de la mozilla firefox in care daca dau sa ruleze un video pe youtube sa mi se incarce automat in HD. deci sa nu mai dau tot eu sa aleg rezolutia, sa imi faca automat la cea mai...? (mai mult)
Legat de MeTiN2 Ro! Unde gasesc si eu soldati de atac negru rau? Am o misiune de la nivelul 24 si nu ii gasesc! Prima data am crezut ca e doar soldati de atac rau! Ca de aia gasesc la greu! Deci...? (mai mult)
Http://vlad-my-bro.blogspot.com/... Oricand puteti sa lasati un comentariu sau sa imi spuneti ce parere aveti:X
Cum sa pun un fundal la hi5, cu ceva poza cu mine?
As vrea sa aflu de ce inseamna pentru voi " o viata de tot rasul"ca sa nu-i spun altfel! Astept cat mai multe raspunsuri.Multumesc!:)
Numar fanii Eddie Izzard. Just curious
Va place? http://www.youtube.com/watch?v=9xzzTc9B4w0 Mie sincer... Il ador... :X No love? No Glory! (Creca asa se scrie)
Ce alegeti din facebook si twitter?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?