Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Care credeti ca este remediul impotriva suferintei? Astept cat mai multe pareri! :)
Fetelor imi puteti spune vreo 24 de intrebari pentru oracol. Mentionez ca sunt pentru fete de 13-14 ani. EVIDENT ca cele mai potrivite primesc FUNDA!
Cainii maidanezi sunt re rasa sau sunt corciti? pls rasp urgent
:] Am gasit un site cu coduri pentru hi5 sa faci comm-urile colorate. Dar nu am gasit la culori cum e la Bold cu Text, sau ceva de genu', nu am gasit si pentru culori. :-? Va rog sa imi spuneti...? (mai mult)
Buna TPU. am o mare problema. prietena mea se cearta de ceva vreme cu alta prietena. Ceea cu care se cearta nu mai e in ochi buni, nici in clasa nici nicaieri. mai are 2-3 prieteni. mama nu am alsa sa...? (mai mult)
Cine a trecut clasa a patra sau a treia si cauta un iubit sau priete emailul meu este ady.gheorghe
Dau funda! stie cineva ceva citate.versuri despre prietenii, dragoste. scrise in felul urmator "Prieteniile nu se măsoară în numărul de telefoane date. Prieteniile nu se măsoară în numărul de...? (mai mult)
Ce materii se fac in clasa a 9a la filo? si de ce fel de caiete as avea nevoie etc.
Am o geanta rosie mai scurta care e mai veche de la Oriflame si nu am purtat-o niciodata si nu stiu cum merge mai bine, pe umar sau pe mana?:x
Care este cel mai amuzant banc pe care il stiti? Cele mai amuzante primesc funditaAA!
Sallz! azi e cumva vreo sarbatoare? sau ceva...thx:*
Parul mediu (f putin peste umeri) tuns in scari se vede bine atunci cand e facut cu placa?:D
Ce parere aveti despre produsele de la Avon, Oriflame si Metropolitan? Care sunt mai bune? Unde ar fi mai convenabil sa fi reprezentant?
Cine joaca free realms?
La ce ora va culcati? Eu ma culc la 23
nu merge la hi5 la jocul barn buddy sa adaug prieteni.:|. De ce? Multumesc mult :*. Fundita! :)
Cine stie de unde pot lua subtitrari in romana pentru serialul de desene animate Avatar the last Airbender? Dar doar sezonul 3 si 2 ca restul le-am gasit.
care ma ajuta si pe mine cu un cont pe s4 league sa ma ajute sa-l fac... id meu :inger_rau01 mersi:*:*
Stau jalnic la capitolul LIMBI STRAINE.Vine si scoala eu numai stiu nimic :( am trecut clasa a 7-a si habar n-am sa leg o fraza in engleza, franceza... Vreo idee cum se invata repede limbile astea doua? (mai mult)
Se apropie ziua unui prieten special si vreau sa-i daruiesc o carte cadou(stiti cartile acelea mici dedicate anumitor persoane din viata noastra). Mie imi plac foarte mult.Acum va intreb daca ati oferit...? (mai mult)
Cu ceva vreme in urma, "navigand" pe internet am dat peste un site in care erau criticati bloggeri mai nepriceputi...erau luati in ras. Nu am dat importanta acelui site asa ca nu mai retin cum se? (mai mult)
Vreau si eu niste idei de jocuri pentru timpul liber.Jocuri cu carti dar nu septica, trombon, macao.Altele.Sau jocuri din alea gen teste.Va multumesc anticipat:*
Am o intrebare pentru baieti:D prietenul meu merge in fiecare saptamana la fotbal cu baietii.de fiecare data cand se intoarce e un chin sa-i curat adidasii de iarba aia verde sau ce o fi, gazon:-? de...? (mai mult)
Buna :) Maine voi iesi afara pentru prima data cu mai multi colegi ( am fost noua in clasa anul asta ). Ideea este ca acolo va fi si baiatul de care imi place :X. El nu stie mai nimic despre mine; ; )i-am...? (mai mult)
Cum va exprimati recunostinta, prin vorbe sau prin fapte?
Sunt combinata de patru luni ca un baiat dar problema e ca el nu prea stie sa se poarte, sa se imbrace si pe drum mai ma intalnesc cu colegi de ai mei si ma simt putin stanjenita sa il tin de mana si pe...? (mai mult)
Am descarcat un joc foarte frumos cand l-am deschis mi-a da-t eroare ce trebuie sa fac ca sa numai imi de-a eroare odata cand m-am bagat pe joc mi-a da-t restart ce credeti ca trebuie sa fac
Cum sa ii spun unui prieten foarte bun ca il plac?
Am vazut pe site-ul orange.ro e ceva la telefonul Samsung Galaxy S.Scria ca(virgula) costa 99 euro. Ei bine este la oferta sau abonament, ceva? Poate cineva sa-mi dea detalii? Si daca nu este...? (mai mult)
Ce sa fac ca sa slabesc la picioare? Am gambele de la picioare foarte groase.
Am primit un mass de la verisoara cu care m am certat acum 3 luni." Bye.va pup [ cu mici exceptii] [mass] " Cum adica cu mici exceptii?
Sunt bune telefoanele lg kp501?
Cum se traduce in engleza expresia:"In al noulea cer!"?
Am fost invitata la ziua de nastere a unui coleg care implineste 15 ani si nu stiu ce cadou sa-i iau :-s! Plss sfaturi, e urgent, dau funda!
Imi place de un baiat iar el se uita insistent la mine atunci cand ma vede dar nu inteleg de ce se uita mereu daca are prietena Eu nu ii dau atentie de cand am aflat ca are pe cineva dar el numai cu ochii...? (mai mult)
(funda :>)Cine imi da si mie niste linkuri cu intrebari de pe TPU? [care sunt foarte stupide, amuzante, ciudate etc] vreau sa rad:))
Imi puteti da o serie de "pasi" care ar trebui facuti pentru a face un film (de preferat comedie sau horror, insa nu conteaza)? Sau un link?
Am o problema.Cand deschid calculatorul si imi apare mesajul "Welcome" imi ramane asa 1 min si apoi imi deschide desktopul doar cu imaginea (fara bara de jos si fara pictograme) si ma tine asta vreo 2 min.Si...? (mai mult)
Datzimi si mie niste texte pentru felicitari(pentru bunicul meu)
Vrea cineva sa-si faca server privat de metin2, as avea nevoie de un partener si putin ajutor.Ma gasiti la id mariya.4ever.
fetelor...stiti cumva daca de la balsam de la Garnier, Nivea etc. poti face matreata? si sunt bune? iti fac parul mai matasos?
Si incepe scoala:-s! NASOL! X_x. Vreau idei de rechizite;;), haine:xX. funda cele mai frumoase:*
Intrebare pentru fete. Ce faceti cand vi se unfla buzele de la vagin? si care sunt cauzele inflamarii acestora.
Ador doua telefoane dar dupa mine le-as lua pe amandoua.Telefoanele sunt Lg GW300 si Samsung Galaxy S Chestia e ca vreau sa fie si bun care e cel mai bun?
Buna ziua! Stie cineva unde ma pot caza in Cluj cat timp este tatal meu internat in spital, respectiv la IOCN? Un camin ceva? Va multumesc mult pentru amabilitate!
Care e anotimpul vostru preferat? De ce? Mie imi place mult iarna
Cine e interesat de un purcelush de guineea are 3 saptamani.culori.alb maro sh negru.pret 25 lei doar pentru cei care sunt din tg-jiu
Imi puteti da link-uri cu ghiozdane cam pentru clasa a 6a? DAU FUNDA
Im place o fata cristina eu i-am spus ca o plac si ea mi-a spus asta in fine e mai zucausa si ma mai loveste credeti ca a spus adevarul? sau ma mintit orice raspuns e de ajutor ca sa stiu ce sa fac sa...? (mai mult)
Ce parere aveti despre intrebarea asta?=))e veche dar te face sa razi:)) http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/buna-draga-tpu-am-12-ani-si-ma-jucam-murdar-cu-prietena-mea-acum-cateva-seri-intr-un-cuibar-si-eu-eram-slujitorul-ei-si/pagina-2.html...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?