Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Taylor Lautner sau Robert Pattinson? De ce?
Cum pot sa iau jocul asla singles de pe net.am incercat si nu merge imi da eroare.
Cine imi poate spune si mie cati GM sunt pe Metin 2 Shadown si numele lor(daca stiti) si ce lvl are cel mai mare.va rog frumos
La jocul de pe hi5, Barn Buddy.De ce imi fura din plante daca i-am dat de mancare catelului? E vreo smecherie ceva?:D
Care sunt cele mai antipatice persoane publice (sa zicem...vedete) din Romania?
Care este actrita voastra preferata si de ce?
Cum pot scapa de un tic pe care il am de aproape 1-2 luni. dau fundita :)
Stie cineva care sunt dimensiunile standard a unei mese de tenis de masa(lungime, latime, inaltimea de la podea, inaltimea fileului)? Astept raspunsurile voastre!
Cum imi pot lua the sims 3?:((plzzzz spuneti-mi ma chinui de mult sa il traag de pe net, dar imi da erori, am auzit de l toata lumea ca e frumos si mor de curioazitate sa vad si eu cum e...plzzzzzz dau? (mai mult)
Cine mai joaca molehill empire?
Cine vrea Trade Hack pe Metin2RO dati add la adresa de email alexnouabv@yahoo.com
Am un Samsung E420 si isi pierde semnalul... oare se poate repara?
Stiti vreo metoda de promovare a blogului sau a unui site? Cei care aveti site si cont pe google adsense putem face schimb de "clikuri"!
O intamplare amuzanta?
Cum inchid un cont TPU? e urgent! sa il anulez sa scap de el. pls :D
va rog frumos spuneti-mi si mie cum se poate asculta o conversatie pe messenger prin casti adica sa vb nu sa scrii...tnk's
Buna:D am o intrebare pentru fete. am o prietena care are urechile clapauge. de rusine poarta tot timpu bentite sa ii acopere urechile. ar vrea sa isi schimbe lookul.adica sa nu poarte toata ziua bentite....? (mai mult)
Cn este cantareata/cantaretu vostru pref? FunDiTsA
Vreau sa stiu ce parere aveti http://vlad-my-bro.blogspot.com/. Deocamdata nu am decat o postare... dar voi scrie in aproape fiecare saptamana.
Ce sanse am sa devin stewardeza?
Cum face astia la hi5 sa scrie - 1 poza si cand dai sa vezi cate are are 10-20? Funda:)
Ce nume de baieti va place cel mai mult?:> Dar de fete? :dd
Imi dati mai multe siteuri ca imikimi.com? Ce va de genu :sa pot sa-mi pun poza in capul unei alte persoane.si sa pot sa-mi maresc capul si cesti de acest fel. pls pls dau funuduliticutza.
Noi de ce ne inchinam?
Stiu ca`i o intrebare ciudata. dar... Cum se da Head Bang`u? :))))))))) explicati`mi daca puteti... FUNDA
Ce aroma de Orbit este cea mai buna?;;)
FUNDA!:D... Buna Am o problema.Am incercat sa downloandez programul de instalat photoscape. Pana aici e bine. L-am downloandat si aoclo la descarcari se incarca, Cand se termina de descarcat programul? (mai mult)
Va rog drumos sa imi spuneti si mie de unde pot lua prince of persia the two thrones full dau funda
Cand va incepe sa se difuzeze The Vampires Diares si in romania si pe ce program(daca se va difuza) si cand incepe sa se difuzeze romanii au talent?
Sal:D Ce parere averi despre fetele[adolescente] nascute in zodia fecioarei?[Daca e vreun rasp care sa ma amuze sau ceva d genu funda]:D
Heeey cine asculta rock si stie melodia : Eyes Set To Kill-Darling? puteti sa`mi dati sit`ul cu muzica aceea, dar nu originaLaa... ci cealalta :). funda
Dc nu ma nu pot sa imi fac URL la hi5? imi scrie ca: -trebuie sa introduc intre 6-24 caractere. si introduc mai mult de 6 -su ca trebuie sa scriu (a-z) numere si cu, , _" si scriu si cu deaste si tot...? (mai mult)
Heii.Cine imi da si mie ceva care sa ma inveseleasca, sa ma faca sa rad? Va rog...ma simt foarte deprimata zilele astea.
Am auzit ca este o carte " renunta la ochelari " si ca te poate ajuta sa renunti la ochelari in mod natural...merita sa o cumpar?
as vrea sa-mi cumpar o pereche de role agresive, insa nu sunt inca sigura ce sa-mi cumpar, ma gandeam la o pereche de valo Broskow (GC FLT2 BLK Set Up) BLACK.Idei,sfaturi?
Ce crezi despre zodia rac si despre fetele din zodia asta?:)
Care joci sorority life pe hi5? Am nevoie de surori. Hi5 meu : http://haimucles.hi5.com
Cum sa ma imbrac la unta lu varamea in afara de rochie. detest asta:D O idee sa nu ma fac de ras.ca nu stiu ce sa imi cumpar nunta e duminica acum:DFundha.:D:D
imi poate spune si mie cineva de ce nu merge sa ascult muzica pe youtube? daca ma uit la un film pe alt site se aude, iar daca ascult muzica in winamp si acolo se aude, stie cineva care ar fi cauza...? (mai mult)
E mai greu in clasa a 7-ea decat in a 6-ea?
Viata nu-i roz. O melodie care merita ascultata. http://www.trilulilu.ro/oliv24/d93c5b1fc653fb
cum imi fac cont pe you tube? funda
AM niste alunite negre, de culoarea pielii aproape.cum pot scapa de ele? in viitor, cand voi avea 18 ani sau mai mult pot scapa de ele prin laser? cum se mai poate scapa de ele?
URGENT. E adevarat ca pe 1 sept. se scumpesc toate rechizitele scolare? :O...
As vrea o lista luunga de rechizite si tot ce trebuie pentru clasa a 7 a... Dau funda! ...Astept raspuns :D
Pe ce data se termina sezonul de oferte si reduceri la rechizite scolare? dau funda! :D
Ce parere aveti despre asta? http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/lena-nu-mai-vine-la-festivalul-de-la-mamaia-120600.html A cerut 20.000 de euro pentru 2 piese live si alea cantate prost probabil.Imi...? (mai mult)
Care a fost cea mai mare prostie pe care ati facut-o? dau funda pentru cea mai hazlie!
Stiti si voi vreun program de taiat filme mpg dar in afara de virtual dub?
Exista vreun script in care poti sa iti faci zarurile la playok table?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!