Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
. FUNDA. Buna Imi puteti spune va rog niste site-uri unde pot modifica poze? Nu vreau prg downloandate. Daca stiti vreun site unde pot modifica poze [ nu ma refer la machiaj ] va rog spune-ti dau FUNDAAAA...? (mai mult)
ce zodie sunteti? Primul care are zodia mea fundita:D
Am si eu o problema.De exemplu parinti mei sunt despartiti si eu vreau sa-mi fac pasaport sa ma plimb prin alte tari.Acolo la notar cand trebuie sa dea amandoi parintii semnatura sa fie de acord mama...? (mai mult)
As vrea o lista luunga de rechizite si tot ce trebuie pentru. clasa a 7... Dau funda! ...Astept raspuns.
Ce rechizithe imi trebuie pentru clasa a 7-a? /:) o fata mi-a zis ca la chimie o sa am nevoie de un halat alb, tabelu nu mai stiu cum, as vrea si eu sa stiu de ce lucruri am nevoie...
ce mai faceti? Am venit cu o intrebare; )) Asa... Voi ati inceput sa va cumparati lucruri pentru scoala? Daca da, ce anume va'ti cumparat, si daca nu ce o sa va luati? Mersi pentru? (mai mult)
Care e cea mai buna firma pentru placa de intins parul si ondulat? Argumentati. Cea mai buna primeste fundita :>
Pe ce data se termina sezonul de oferte si reduceri la rechizite scolare? dau funda...
Buna TPU. As vrea niste statusuri mai speciale adica nu din alea la care sa ti se faca rau si nici la care sa rad... ceva mai simplu dar sa transmita ceva. dau fundita
Sall TPU, HEY ma intrebam daca stiti cum se facea nota aia muzicala (ma refer la astea ♥ ☺ ☻ si altele) am facut-o mai demult si acum nu mai stiu cum se face ma puteti ajuta va rog :">? MULTUMESC...? (mai mult)
Hei. Saptamana asta o sa imi cumpar un aparat foto si nu stiu ce sa aleg, nikon p100 sau nikon d3000? :D
Ce vrea sa zica adaugarea la poza la hi5 spre ex own ioana, own ciprian
Prima zi de scoala. Ce tinuta adopti? Ce fel de ghiozdan iti place sau ti-ai cumparat? In ce clasa treci? :]; x
"Doar cand ai prieteni nu-i nimic sa-ti para prea greu! \:d/ " E important sa ai prieteni multi sau prieteni adevarati? Le [pti avea pe amandoua?
A ramas cineva corijent in clasa a sasaea
Cum scap de punctele negre/albe repede si naturist?
Am o intrebare si fara suparare dar nu stiu de ce la bucuresteni l-i se mai spun si,, mitici,, Multumesc.
Pana la urma ce religie este Lady Gaga, cautand pe Google gasesc tot felul de aberatii una mai hazlie ca alta, ca apartine unui cult ocult, ca e condusa de iluminati, etc
De ce pe vremea apostolului Pavel călătoriile pe mare erau foarte periculoase în anumite perioade ale anului?
În afară de vin, ce alte băuturi alcoolice se făceau în timpurile biblice?
De unde pot descarca many years ago? dau fundita;)
Merg toţi oamenii buni la cer? De ce mulţi oameni vor să meargă la cer, dar puţini vor să moară pentru a ajunge acolo? Ce spune Biblia despre viaţa în cer? A fost creat omul pentru a merge la...? (mai mult)
Care credeti ca este utilizatorul care a postat intrebarile cele mai bune si de ce?
Am citit blogul lui Bendeac si am vazut un termen, si anume "shusha". Ce inseamna?
Daca ar fi sa schimbati finalul operei "Romeo+Julieta" cum l-ati realiza? funda pentru cel mai reusit;) :X
Dupa cum am pus mai multe intrebari despre papagali, as mai vrea un sfat. M-am decis sa imi cumpar unul dar nu stiu de care pentru ca sunt mai multe specii : perus, nimfa... Si chiar nu? (mai mult)
Stie cineva cum se instaleaza un mod la gta san andreas manual? ...ms!
Care a fost cea mai amuzanta intrebare care ai citit'o pe acest site? ;)) Am chef sa rad:))
Hey;;)! Ce nebunii ati facut in clasele 5-8? Am chef de ras:)). Dau funda la care rad mai taree!;;)
Ce credeti despre EMO?
Ce inseamna cand in vis o persoana apropiata naste un copil?
Vreau sa ii fac verisoarei mele o farsa si nu prea stiu ce. Idei?
Eroare de pe TPU (500-internal server error). e ceva normal sau o primesc doar eu?
Buna :*:* revin cu vechea mea problema. Cosurile. De aproximativ o luna si jumatate folosesc Mibazon. La inceput nu am crezut ca o sa mearga deoarece era prea ieftin, si e de la farmacia veterinara.Insa...? (mai mult)
Spuneti-mi plz cum sa fac p pandanda sa-mi iau dragonas fara sa fiu elite member dar nu vreau sa astept pana la ziua membrilor:D:D:D
Vad ca unii au la hi5 numele facut cu inimioare, stelute si alte simboluri.Eu cand vreau sa mi fac asa imi da eroare, spune ca numele trebuie format doar din litere si cifre.Cum fac sa imi pun si...? (mai mult)
Imi da eroare E5 la cartusul color al imprimantei. Am resetat de nu stiu cate ori si nimic:|. Am cautat pe google mai multe "metode" dar nu am reusit sa repar problema in totalitate, doar cartusul negru...? (mai mult)
Voi ce credeti despre fetele care poarta ochelari?
Ce flori mai neobisnuite si speciale, dar in acelasi timp frumoase stiti?
Care a fost cel mai urat cosmar al vostru?
Hey am revenit;))deci m`am plictisit:((afara ploua nu am km sa ies:((stau si asc muzic:)voi ce faceti?>km mai pierdeti timpu?
Vreau sa stiu si parerea vostra despre gaura in care se spune ca s-a gasit iadul. Link : http://daemon619.wordpress.com/2009/02/20/iadul-in-centru-pamantului/ Cea mai convingatoare parere primeste...? (mai mult)
Prima zi de liceu? Cum e? Ce senzatii? Detalii va rog! :-x
Ce inseamna "gg"? :|
Nu ii urati lui MJ La multi ani? http://www.peaici.ro/fanii-lui-michael-jackson-danseaza-pentru-a-marca-52-de-ani-de-la-nasterea-artistului-video/ fani au organizat dansuri in bucuresti
Stie cineva un site unde pot gasi munca la domiciliu?
Ce va place la JB? ce parere aveti de el? va place? dc? mie una imi place il adorrrrrrrrrr la tot ce face:X
Cine stie un joc misto de cartier gen san andreas
(funda :x) De cateva saptamani cand apas sa vad o poza... se incarca si deodata scrie : File F:\poze\P1m12641.JPG could not be opened... folosesc Nero PhotoSnap Viewer... Cum fac sa mearga iar?:|
Cand imi vine ciclu? Am 12 ani si 3 luni si de acum 3 luni ma tot doare burta? Va rog raspundeti-mi.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?