Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Am si eu nevoie de un sfat. Am vandut cuiva un telefon in valoare de 4 mil si m-a rugat frumos sa-l las pe cand ia salariu, pe data de 6 luna care vine, ne stim unul pe celalalt dar am o teama ca nu...? (mai mult)
Vreau si eu statusuri de dragoste da sa nu fie siropoase si sa fie mai noi daca se poate;)dau funda:*
Anul acesta universitar o sa merg in Iasi si ma gandeam sa mai cunosc fete/baieti care sunt din Iasi sau care locuiesc provizoriu acolo. Deci, este cineva interesat sa ne cunoastem?
Http://beterz.com/? Referer=197460 ce parere aveti? :>
De ce ne mananca nasu?:D credeti in vorbele batranesti cum ca daca ne mananca nasu ne certam cu cineva?:P
Cine ii logat pe dark orbit pe planeta pamant? Sami deie numele.Cine ii primul primeste fundita!;)
Cine ii pe the west logat? Sami de ie numele. Cinei primul dau fundita!;)
Buna TPU. Pc-ul care avea DvD ROM s-a stricat si acesta are doar Cd ROm si am un Dvd cu poze. Exista vreun program cu care pot sa imi pun pozele pe calculor fara Dvd Rom? Doar pentru poze si video. Va...? (mai mult)
Ati avut de-a face cu materialisti? Cum v-ati dat seama ca aveti de-a face cu un om interesat doar de bani?
Se mai dau 30 de diamante la lady popular :( pentru c as avea nevoie :D/
Ce-i aia "depasire prin triplare"?
Care 2 culori va plac foarte mult si credeti ca se portivesc impreuna. Funda.;)
"Parlamentul Romaniei, in frunte cu senatoarea PSD Lia Olguta Vasilescu, sprijinit de Patriarhia Romana si alte grupuri de interese vor sa impuna un "Cod de conduita virtual" prin care sa cenzureze activitatea...? (mai mult)
Stie cineva daca pot folosi alcoolul boricat si pentru ten? Mi-a fost recomandat pentru a scapa de mancarimile din zona uriculara. Multumesc anticipat!
Cum sa te tunzi cu lumanarea? Chiar exista? Si nu iti dai foc la par? Am auzit si eu :D
Buna cum ma inscriu si eu la concursul ala hi5 in care primesti note sau ceva in genul? fundita:D?
Deci am cont pe stardoll si daca ati observat cand iti faci cont iti da niste cadouri pentru superstaruri [ nu sunt superstar]... au trecut mult zile de cand mi-am facut contul dar cadourile alea nu au? (mai mult)
Cum pot sa sterg un raspuns de la o intrebare? pentru ca l'am postat de 2 ori?:D se poate sterge?
Am vazut ieri un episod cu Zack si Cody in care era un om ce a alunecat pe skateboardul lui Zack si se prefacea ca e lovit si profita de angajatii hotelului. El avea si o fetita ce facea acelasi lucru.Imi...? (mai mult)
Am nevoie urgenta e ajutor! am o problema, acum sunt la mama la servici si as vrea sa vizionez un film, problema este ca nu am sunet, mi-am luat castile de acasa la mine dar nu stiu cum trebuie sa fac,...? (mai mult)
Vreau si eu site`uri de unde sa downloadez joculete mai micute. am un verisor de 6 ani si nu are jocuri in pc`. Dau fundita
Ce ciocolata va place:xx
Jules Verne sau Agatha Cristie? De ce?
Hey! nu stiu daca seamana cu o intrebare sau mai mult cu o plangere de-a mea fata de comunitatea TPU, adica de unii membrii.Ieri am pus aceasta in trebare http://www.TPU.ro/conversatii/ce-parere-aveti-despre-cat-de-departe-poate-aduce-idiotenia-la-romani-eu-iubesc-mult-postul-acasa-si-mai-ales-tele
Care credeti ca este personajul negativ perfect? Cel mai rau, meschin, cu un suflet negru si care face numai rau in jurul sau? Dar personajul pozitiv perfect? Cel mai bun, mai fermecator si mai iubitor? ...? (mai mult)
Cam cu ce ar trebui sa ne prezentam la scoala(generala) in prima zi? adica imi mai iau ghiozdanul? sau doar un caiet si un pix? ca ma gandesc ca daca iau un caiet si un pix nu pot sa merg si sa le tin in...? (mai mult)
Am o curiozitate.Am vazut intr-o zi, doi rromi unul pe strada si altul la televizor.Stiti de ce barbatii rromi isi tatueaza un fluture pe piept?
Deci cand am bagat stik-ul in calculator(vroiam sa pun niste poze de pe calculator pe stik sa le am si pe stik) mi-a zis ca cica calculatorul meu ii protejat si nu mi-a dat voie sa copii pozele? (mai mult)
Cum pun muzica pe hi5? Ziceti mi si mie va rogg.
Cand incerc sa intru pe versuri.ro imi arata eroarea asta: [Connection attempt failed] ( 1203 : User versuri_b8mShA already has more than 'max_user_connections' active connections ) stie cineva de ce...? (mai mult)
Ma plictisesc...De dimineata vroiam sa ies sa iau vreo 2 reviste da m-am fript l deget si dupa ce m-am bocit nitel prin casa, mi-a taiat tot cheful.Sunt singura in casa.Am 11 ani dar nu stiu parca mi-e? (mai mult)
Cum joc Gta SanAndreas online?
Ce ar trebui sa stim atunci cand dorim sa facem pasul cel mare? Ce presupune casatoria? Se consuma repede ¨cireasa de pe tort ¨?
Ce inseamna provider?
Fundita.:x Scrieti. mi va rog versurile de la Jimmy dub - monday.:x va multumesc!
Cine stie un program de modificat filmulete, ca acelea de pe youtube:D, ca suprapui filmulete si asa mai departe?
Am o intrebare in legatura cu TPU (nu sunt de mult pe acest site)...am vazut ca se primesc puncte pentru raspunsuri. dar pentru intrebari?
Hi all! Fiind noua pe acest niste, la recomandarea unei prietene am decis sa ma alatur si eu, colaborand de ce nu cu cat mai multe persoane. Sper sa va fiu de folos!
E veche stirea, dar probabil unii din voi n'au auzit.Asteptam de mult sa se faca asta... http://www.monden.info/tv/emisiunea-got-talent-si-in-romania-la-pro-tv-din-2010/ lol, ce ziceti de 'Romania? (mai mult)
Cum imi fac cont pe yutube? am inteles ca exista si un program dupa care poti descarca muzica direct de acolo dau funda promit
Care este cel mai dinamic si bun la suflet user de pe TPU? Cred ca ar merita un premiu de excelenta pentru ce face pe TPU. :)
Ce lectii se fac la mate in clasa a sasea? adica nu vreau sa mi le spuneti pe toate doar alea la care ati stat mai mult timp...de ex "am facut un sem numai geometrie" etc etc.multumesc! dau si funda
Http://www.TPU.ro/educatie/cate-volume-are-a-series-of-unfortunate-events-de-lemony-snicket-imediat-termin-de-citit-primul-volum-voua-cum-vi-s-a/... dc nu mia rasp nimeni? plz rasp careva :o3
Cum ati aflat de TPU?
Cum pot deveni membru pe clubpenguin fara sa platesc?
Stiu ca pare ciudat, dar ati castigat ceva la promotia bergenbier 2010? ce anume?
E vorba tot despre acel "tratament anti-acnee". In acel formular nu trebuia sa completez decat numele nr de tel si emailul.Am comandat sau nu?
Care este culoarea naturala a ochilor celebrei Taylor Swift? Asta chiar nu pot intelege.Adica in peste jumatate din articolele care o descriu, spun ca are ochii negri. Dar in toate pozele apare cu ei albastri.Va...? (mai mult)
Rate the avatar above you! Vreau ca fiecare sa dea o nota de la 1 la 10 :D
In Timisoara exista vreun magazin Converse sau cu Converse in el? Fundita!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
Andreea0726 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!