Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Daca vb pe :www.xat.com platesti sulimentar la net sau daca asculti radio aici? sau e gratis.:*
Funda! Cand este Fresh Top 40 la Kiss FM?
Salut eu jocu urban terror si este un program care pot vedea jucatorul de la spate nu doar arma se numeste radiant sau nu stiu cum.Ma puteti ajuta? astept raspunsuri dau fundita;):)
Ce inseamna semnul asta =)?
De ce cand vreau sa intru pe yahoo mail nu imi merge imi apare pagina asta https://edit.europe.yahoo.com/recovery/update
Cum se numeste melodia care are versurile acestea:Amor, amor stai langa mine stiu ca iti va fi bine... Ce sa vezi am intalnit o fata latina atat de fina cu o privire divina! A si as vrea sa imi spuneti? (mai mult)
Daca ar fi sa ne luam dupa vorbele unui necunoscut, care spunea ca "toti oamenii se nasc cu un anume scop", care ar fi scopul vostru in viata?
De unde pot cumpara mancare de hamster?:D voi primi unul si nu prea stiu cum se ingrijesc, etc aceste animale! Help, va rog?:D Cat mai multe detalii si lucruri care m'ar putea ajuta cu acest animalut?...? (mai mult)
Buna! Ce ati alege daca ati fi in locul meu : sa mergeti la munte 5 zile cu mama si tata sau sa mergeti la ziua iubitului? Chiar nu stiu ce sa fac :( Multumesc:)
Au aparut prin magazine rechizite cu the vampire diaries?
Ce inseamna a dezarhiva? la pc?
A inceput balciul!:X:):):)! In ce orase din Romania este balci? spuneti-mi-le pe toate!
Credeti in ghicitul in carti si daca da de ce?
Ma numesc Miruna am 13 ani si sunt din Timisoara am un concurs me miss & mr pe hi5 si la sfarsit pana acum scriam concurentiilor cu litere colorate, ingrosate, subliniate de pe sitte-ul acesta...? (mai mult)
Daca trimiti o intrebare pe anonim pot sa dai funda? Dar daca trimiti un raspuns pe anonim poti sa iei funda?
Am acnee si am inceput sa folosesc zineryt. Eu ma dadeam mereu cu fond de ten, oare ar trebui sa renunt macar in timpul tratamentului sa m-am mai dau? Sau nu au nicio legatura. Va multumesc
Am vorbit cu un baiat pe mess care mi-a spus ca sunt "tare titi". la ce refera, adica cu ce e sinonim cuvantul, ce ar vrea sa insemne? :D Multumesc anticipat.
Cum poti face sa dispari din lumea asta fara sa mori
Astazi este ziua prietenei mele cele mai bune si as vrea sa ii fac o felicitare.As vrea sa imi dati niste statusuride prietenie pe engleza dar si pe romana.Adica sa fie traduse.Multumesc!
Cum pot sa-mi sterg contul TPU?
Stiti niste jocuri de gen mt2 dar sa poti face ce vrei.
Cum se poate decupa o poza dar dupa contur? Cu PhotoScape pot sa decupez dar sub forma de chenar, oval... Vreau de exemplu sa decupez un personaj dintr-o poza si sa-l aplic intr-un alt cadru adica pe o? (mai mult)
Cam cat ar costa un bilet de tren de la caracal pana la brasov... dau funda! mersi
As vrea sa urmaresc un serial/sitcom bun. Ceva in gen "The Big Bang Theory" sau "How I Met Your Mother"...deci o comedie cu tineri. Ce-mi recomandati?
Stie cineva de unde pot descarca programul "picnik"? dar sa fie si cu licenta, nu sa il cumpar.sau sa mi-l trimita cineva pe mes? dau fundita:*:*:*
Nu radeti dar ma doare rau daca imi fac pierce' in ureche cu cercelu' direct?
Dupa foarte mult timp astazi m-am decis sa joc la loto, si anume 5 din 40. Asta din 2 motive : 1. Pretul per varianta este mai mic 2. Sunt sanse mai mari de castig ( bifezi 5 numere pe bile, se extrag...? (mai mult)
De unde pot descaraca PhotoShop Cs4?:)[Link, va rog] TnX :*
De ce majoritatea minorilor care ofera un raspuns intrebarilor existente pe TPU, trebuie sa specifice astept funtita/pls funtita/imi dai funtita, etc? Oameni buni, daca vreti sa ajutati, ajutati si...? (mai mult)
Daca vreo unu din voi are un cont de metin2 ro pe care nu il mai foloseste poate sa mi-l dea mie daca vrea.Cineva mi-a luat contul si nu mai am cont.Lasa-ti id-ul, cateva lucruri despre cont si...? (mai mult)
La ce varsta vi se pare ca ar fi cel mai bine sa aveti un iubit?:P de ce?:]
M-am dat cu ulei de ricin pe par. Cati cm o sa imi creasca parul sau cat timp sa foloses uleiul acesta ca sa imi creasca mai repede parul? As vrea sa imi cresca parul cam o palma.Stiu ca parul pe luna...? (mai mult)
Am 13 ani. Ce carti as mai putea cti...
Hello! Vin cu o intrebare amuzanta.:)) Ar merge porecla 'Crispy', avand in vedere ca inseamna 'crocant' si ca este un nume de mancare la KFC? =)) Multumesc!
Hei salut. Care este din Craiova si a intrat la liceul de informatica Stefan Odobleja.
Cum este Medicina Dentară? (Mă refer la gradul de dificultate in ceea ce constă admiterea, intrarea la buget, examenul de admitere) Menţionez că şi eu doresc a urma această facultate când termin...? (mai mult)
nu se pot sterge intrebarile care le-am pus eu aici pe TPU alea care imi apar la "intrebarile mele"?
Buna poate o sa vi se para ciudat ceea ce va spun dar am 15 si nu am avut nici un prieten pana acum deoarece in urma cu 2 ani am inceput sa-mi imaginez baiatul perfect si de atunci visez cu el in fiecare...? (mai mult)
As dori sa stiu si eu de unde pot cumpara carti de filozofie incerc sa imi refac viata dupa multe alegeri gresite si simt ca drumul acesta m-ar putea ajuta mult mai mult in cunoasterea propriei fiinte....? (mai mult)
Care este numarul tau norocos?
Buna anul asta am intrat in kretzulescu la comert as vrea sa stiu cateva chestii despre acest liceu la prima faza mie mi-a placut
La cat va culcati de obicei?
Cum se poate renunt la un cont TPU?
Nu e chiar o intrebare... Mai mult o curiozitate. Cati dintre cei care m-au "cunoscut" anul trecut pe TPU mai sunt inca activi si prolifici? Vad vreo manutza pe acolo?
Buna seara TPU! Intrebarea asta e pentru cei ce joaca Burn Buddy pe hi5! De ce atunci cand gasesc fertilizator pentru plante si am in saculet ce planta nu mi-l arata, iar apoi daca gasesc sau cumpar cand...? (mai mult)
Baneocin este bun pentru cosuri?
Buna :* care ati fost fumatori si ati reusit sa va lasati? imi puteti spune si mie cum? va rog... asi da fundita dar sunt noua pe site si nu stiu cum:( multumesc anticipat:*
Buna M-am gandit sa intreb ce as putea citi, nu prea mai am idei (am avut o groaza, le-am notat si pe o lista dar am pierdut-o)... Dar vreau sa intreb care a fost cartea voastra preferata :D. Orice gen,? (mai mult)
O domnisoara a ales sa plece pe termen lung(min 2 ani) in strainatate la munca si vrea sa-si lase copilul de 1 an in grija unei dadace permanente, careia sa-i trimita bani pentru bebe. Care credeti ca...? (mai mult)
Ce porecle se potrivesc pentru numele Diana? FUnda!:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!