Vreau sa imi fac un nou id... si nu stiu cum sa sune :D. As fi recunoscatoare daca imi puteti spune niste idei. Mentionez ca ma cheama Simona. Printre toate exemplele as vrea cateva care sa contina si cuvinte? (mai mult)
Helpp pls mi-a disparut disk E (pentru cd/dvd) din my computer ce pot face sa apara? dau funda
Ce fime horror ati vazut si vi sau parut bune? si chiar de Speriat...ca nu prea mai gasesc nici unul
Ce culoare preferati dintre mov, turcoaz sau grii? :)
Am si eu o problema: inainte sa ma cert cu cel mai bun prieten (il si placeam) eram foarte apropiati, daar acum de cand ne-am certat s-a cam racit de mine, nu-mi mai spune tot, imi face fite in...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog Unchiul din Paris si Singur in fata dragostei de Aureliu Busuioc e acelasi roman sau nu? Va multumesc anticipat... Dau fundita si vot
Mda Salut!>:D...? (mai mult)
Care imi spune cum se dau raspunsurile sub anonimat ca eu nu-mi dau seama
Imi puteti da niste site-uri cu referatele celor 5 volume ale operei "Ciresarii", de Constantin Chirita? Daca nu cer prea mult, as dori si un referat pe capitole. Multumesc anticipat!
Vi s`a intamplat sa vi se spulbere un vis sau o dorinta? {De exemplu : imi place fotbalul[fapt divers] si as vrea sa ajung un mare fotbalist si peste o luna -2, ai ghinionul sa iti rupi piciorul...? (mai mult)
Cine cunoaste o facultate de actorie particulara acreditata din bucuresti
In dimineata aceasta am avut un vis. Imediat dupa ce acel vis s-a terminat am putut auzi cum cineva mi-a rostit numele in soapta. M-am sculat foarte speriat uitandu-ma in camera sa vad cine m-a strigat...? (mai mult)
Azi fac 1 anishor de cand sunt pe TPU. Am raspuns cat de bine am putut la intrebari.Pt cei care nu stiu, prima data am fost BritneyFan(BlueBoy)dupa care acum cateva luni mi-am facut o schimbare de look...? (mai mult)
Salut ce vi se pare 11 ore pe drum (6 in autocar si 5 conducand masina) fara odihna doar am mancat 2 sandvisuri si bausem apa si putina cola ma cam durea spatele oleaca si mana dreapta si capul dar luasem...? (mai mult)
Va place sa vb la telefon? care este scorul vostru record? care ma intrece primeste funtita:P
Cine vrea sa cumpere site-ul urmator cu 4 euro :)? www.download-all.tk
SOS! nu am mai jucat de fff mult timp sims...am uitat pe ce se da sa ii logodesc...ma poate ajuta cineva?
Ce parere aveti despre chitara aceasta?: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=27&BrandCategsID=290&BrandProductID=1821 Ce avntaje si ce dezavantaje are?
Buna :) cine stie cum se numeste melodia aia de la jake si blake pe care o canta pentru fata aia Hope? :)
Hello! :) Fundita celei/celui care imi scrie fraze (de preferinta in engleza) gen: "don't scream for my ice cream". Sper ca ati inteles :-s. Mersi anticipat! :x
Am facut febra musculara la maini:((. Deci am ridicat greutati, si acum ma dor tare muschii la maini. Asa trebuie sa fie daca vreau sa fac muschi si sa imi dezvolt bratu?
Privesc anime-ul The last airbender. In ce episod se intalneste prima data Zuko si Mai?
cine imi spune si mie niste jocuri de fete care se joca in doi? dau funda
Cine este din Oradea si stie unde se fac cursuri de handball feminin.
Cum se lasa comuri cu poze pe ladypopular adica las comm si nu imi apare poza apare un patratzel mik cu niste mazgalituri inautru:)) :D plss! Funda; )) :*:*:*:*si daca e dati-mi si nise siteuri cu poze...? (mai mult)
Asi vrea si eu sa vad un film bun de groaza gen 28 weeks later sau the grudge 3 devise... Am urmarit the grudge 2 si the grudge 1 dar mai sunt si alte parti? Multumesc, vreau filme ca acestea (mi-au? (mai mult)
Unde pot gasi calendarul pentru bacalaureat sesiunea asta de acum din toamna? funda cel mai rapid raspuns corect
Buna Nokia e52 este de fete sau de baieti? Ce parere aveti despre el? fundita la cine stie
Cea mai frumoasa melodie de dragoste pe care ati ascultat'o?
Buna:)as avea si eu o intrebare:D.ati incercat careva sa luati clarinol? daca da si-a facut efectu...si daca nu mai iau, e ristu sa te ingrasi:|vreau cat mai multe raspunsuri.[-o
Va rogg! help! cum pot lipi 2 poze astfel inkt sa fie numai una?:X:X
Mai stie cineva ce semnificatie avea ziua de 23 AUGUST?
Hello! eu mi-am bagat muzicaa pe hi5, deci e oke. Cand a venit fratele meu sa-l ajut sa-si bage si el, am uitat pasii:))))))) trimiteti-mi pasi va rog:( eu am site-ul deci e oke : http://www.mixpod.com/ mersi...? (mai mult)
Care vi se pare cea mai grea melodie cantata de christina aguilera? mai da ti ex si de alte melodii grele de cantat.
Daca ai 3 numere la loto si nu sint toate la rind cistigi ceva banii?
Ce stari pentru hi5 stiti? Mai serioase, amuzante...
Spuneti-mi si mie niste site-uri pe care sa intru cand ma plictisesc. :) Cine imi da cel mai frumos site primeste fundita :x
Sorry don`t respond to this
Camera zdruncinata :)) vedeti paisaje frumoase;) http://www.youtube.com/watch?v=_LrL3xXjZwc
Sallz.Cum poti sa devii expert TPU? Dar utilizatorul anului? Dau funda.Ms!
Am nevoie de vecini;) http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?appId=40852&view-params=%7B%22r%22%3A%22388267546%22%2C%22src%22%3A%22refurl%22%7D
Nu stiu ce se petrece cu Conquiztador.Parola si pseudonimul sunt corecte si cu toate astea imi da eroare 'parola sau pseudonim incorecte'. Ce se intampla?
Cum vizitez pe hi5 o persoana care are profil privat si pe care nu o am in lista si sa zicem ca nu-mi da nici accept la cererea de prietenie?
Adaugati-ma ca prieten pe facebook si trimiteti invitatii de Barn Buddy Neighbour. http://www.facebook.com/home.php? #!/profile.php?id=100000572133573
Cum o cheama in realitate pe lady gaga?
Cum imi fac pripriul site funda
In dimineata aceasta inainte sa ma trezesc am avut un vis.Imediat dupa ce s-a terminat visul am auzit cum cineva m-a strigat pe nume in soapta. M-am uitat speriat in camera sa vad cine m-a strigat. dar...? (mai mult)
Am si eu o intrebare... Aseara cand m-am intalnit cu prietena mea facea niste gesturi cu niste baieti care nu imi placeau deloc si am hotarat sa pun capat relatiei.Am chemat-o intr-un loc unde nu? (mai mult)
Deci sa va zic aveam un complex foarte mare ca sunt grasa acum 1-2 ani am avut 65 kg si aproape ca imi venea sa mor. Acum am 55 kg am 15 ani dar urmez dieta asta fara paine nu dulciuri nu mananc dupa...? (mai mult)
De ce oare aproape la toate autoturismele busonul de alimentare al rezervorului de carburant este in partea dreapta si nu in stanga? Atentie si la masinile care au volanul pe dreapta este la fel!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!