Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Ce inseamna P. S? Am vazut multi care scriu de ex. p. s administratia, p. s. buna intrebare, p. s. foarte interesant etc?
Vreau sa ma apuc de un sport ceva, sau dansuri. Am 14 ani juma, 56 kg, si sunt inalta 1.70. Si as vrea ceva ca sa dau putin jos din burtica. Este cam inestetica. Imi recomandati ceva?
FundaaaAA! Ce sa ii iau prietenului meu cadou de ziua lui? :-s mss:X
Pentru cei care merg cu bicicleta: cam in cat timp dupa ce inveti cat de cat sa mergi mai klumea? adica eu pot sa merg dar imi este greu la inceput pana la pun si pedalez. apoi este ok dar pana fac asta...? (mai mult)
Ce ai face daca nu ar exista bani?:>
cine stie cum as putea sa imi fac id pe msn?:| Fundita!>:D
Exista program de spart parole la Smallworlds? daca da cum se numeste?
Sal.marti plec si eu la mare.cam tarziu stiu:((si as dori sa stiu care va fi vremea in Eforie Nord in perioada 24 august-1 saptembrie.eu nu am gasit pe net. sper sa mai fie soare.va rog ajutati-ma cu aceasta...? (mai mult)
Cine imi poate scrie niste status-uri de mess? daca stiti mai multe scrieti-le [dau fundita]
Buna Am Windows Vista cu licenta din Media Galaxy de 3 ani si as dori sa trec pe Windows 7 Vreau sa stiu daca exista o posibilitate de al folosi legal pentru un timp fara al cumpara Se poate sau nu? Multumesc...? (mai mult)
Cand erai mic/a ce le raspundeai celor mari cand te intrebau "ce vrei sa te faci cand vei fi mare"?
Stiu ca e o intrebare mai ciudata si fara sens dar va rog nu raportati:| ...deci, i s-a intamplat cuiva sa simta in timpul vacantei ceva de genu :Te plictisesti de mori dar parca la scoala tot nu te'ai? (mai mult)
Am si eu o problema si chiar am nevoie de sfat.Sunt de 1 an si jumatate cu prietenul meu. El e scorpion, eu sagetator.In acest timp au fost si bune, dar si rele insa am stiut sa trecem peste...? (mai mult)
Hei :*. Vreau si eu siteuri cu mobila haine cosmetice etc.in care pot da comanda la catalogul oficial al siteurilor sau nu stiu cum sa explic, sper sa intelegeti voi si catalogu sa imi vina acasa gratis;...? (mai mult)
Care e filmul vostru preferat de orice gen?:D
Pe cine preferatzi:Brad Pitt sau Nicolae Gutza?=))
Am mai pus intrebarea asta o data si a fost refuzata. Ce a fost asa de rau la ea nu stiu. Care stie un site ceva de unde pot descarca bluetooth? Poate de data asta nu'mi mai refuzati intrebarea... Da,? (mai mult)
Cum poti opri o insarcinare de o luna si jumatate?
Cine joaca wow pe spidernet dati add la sindoray priest ori elunez dk si vb;)
Vreau si eu site-uri de jocuri pentru fete
Cum te-ai descrie pe tine ca presoana?:>
Am 13 ani si 36 kilograme, nu stiti vreo cura de ingrasare?
Am votat un prieten la Sofer de Romania si mi-a scris ca l`am ajutat cu 264 de bani sau ceva in genu`. Am o intrebare:Sunt bani adevarati sau doar online, pentru ca daca ar fi adevarati nu inteleg ce poate...? (mai mult)
Voi ce titlu ati da unei povesti in care o fetita isi pierde mama, iar tatal ei este rau si o da de acasa, care rataceste pe drumuri isi gaseste un prieten, care il pierde, dupa cateva luni se reintalnesc,...? (mai mult)
Hello vreau sa descarc si eu jocul Ballance e o bila care merge pe platforma si nu cade nu am reusit sa-l gasesc pe google aici aveti un video sa vedeti jocul daca cineva il stie:http://www.youtube.com/watch?v=FO1ho1R18P8...? (mai mult)
Cum pot sa imi trimit muzica pe telefon de pe calculator prin bluetooh dar as vrea ceva sa fie simplu cine stie sa-mi explice concret sa bage id meu in lista myrabela_rebela_rebelde ii dau si fundita.ms:*...? (mai mult)
Ce inseamna nopti albe
Ma puteti ajuta cu ceva pentru camera mea sa imi dati imagini cu decoruri pentru camera? fundita
Ceva idei pentru un id nou?:D[ps:nu vreau d-alea pisicutza.roz:))sau ceva de genul!]Fundaaaa:X
Kum se baga in joc vitezometru si masini la gta san andreas l-am descarcat depe net si nu stiu cum se baga in joc. ziceti-mi cea mai simpla metoda. Dau funda la cea ma simpla.
Salut, imi poate spune cineva cum este in armata acum? Sunt inca copil dar vreau sa ma duc in armata la fortele speciale ...recomandati-mi ce trebuie sa fac (raspunsurile sa fie de la cei care au cat? (mai mult)
Pentru cei care joaca Barn Buddy: nu stiu cum sa plantez! va rog repede! multumesc si funda!
Am si eu o intrebare lui Justin Bieber i-a placut de Miley Cyrus?
SALUT, la ce foloseste un serial pentru nero 10? cine imi zice dau funda!
Cum se numesc cei doi gemeni din serialul Jacke si Blake de pe Disney Channel
Bună all! Am blog şi nu stiu ce sa mai pun pe el.[http://Millz-R.blogspot.com ] M-am gandit să iau intrebari gen"leapşa" dar nu ştiu de unde. Mă ajutaţi?! Fundă!
Vreau sa imi fac un id nou. Puteti sa-mi dati cateva idei care sa cuprinda "vanity"?
Se apropie ziua unei bune prietene si vreau sa-i iau ceva dragut dar nu stiu ce! Implineste 15 ani. Sugesti de un cadou dragut?:D
Hey! mi-am facut un cont pe youtube, si nu stiu ce filmulete as putea pune... Ma gandeam ca ma puteti ajuta voi... Fundita :*
Cat costa un telefon Nokia 5230? Dar la abonament orange? Funda:D
Ce ati schimba daca ati putea da timpul inapoi?
Judecati o persoana dupa felul de muzica pe care o asculta?
Daca ar fi sa descrieti TPU printr-un singur cuvant, care ar fi acela?
Am o fata in clasa care fumeaza (am vazut-o chiar eu). Credeti ca este ok (adica nu vreau sa ma apuc :)) )? Fata asta nu sunt sigura daca a implinit 12 ani.
Pot sa citesc doar raspunsurile mele folositoare, nefolositoare, amuzante sau stupide fara sa ma uit la fiecare intrebare?
nu stiti la ce librarie as putea sa gasesc cartea Nu Plange sub Clar de Luna? As prefera sa fie din cluj, dar daca nu, puteti sa-mi spuneti si din alte orase, ca poate avem si noi libraria respectiva.multumesc:)...? (mai mult)
BunaTPU>>>>! as vrea sa va intrebag daca imi puteti spune cum e sub apa sa respiri la adancituri mai maari
Vreau si eu sa stiu cum se schimba limba jocul barn buddy din engleza in romana. Dau funda pentru primul raspuns.
Cum se foloseste gimp sa schimbi fundalu pozei? plzz ajutati-ma raman datoare (dau funda):X:X:x plzzz :* mersi:x
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
AndreiAdrian013 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!