Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Decembrie 2025 sunt:
Hello TPU! Care este combinatia vostru preferata de inghetata? Cea mai interesanta combinatie primeste FUNDA.Cat mai multe raspunsuri va rog;)
Care este animalul cel mai curajos? :P
Am si eu o ghicitoare: "Cie zboara fara sa zboare?".
spuneti-mi va rog ce pot sa citesc in timpul liber.doritor romane de dragoste. am 15 ani.va multumesc:*
Cum pot sa salvez o poza de pe hi5-ul cuiva?
Ce credeti despre persoanele carora la place rozul :persoane de 6-13-18 ani argument pentru fiecare
Ce mai faci? ma enerveaza intrebarea asta pusa pe mess mereu cu care intrebare as putea sa o inlocuiesc.plss
Cum pot fi magician?
Am si eu o intrebare :). Ei bine eu am implinit de curand 13 ani si ma consider mica [ la ani ] si cei din jur la fel. Adica rude, vecini, etc. Ar fi vreo problema daca ma consider asa? Adica eu ma vad...? (mai mult)
Cine stie niste filme horror asa care sa ma tina in suspans?;))
Peste o saptamana este ziua mea:|. Pana acum un an de abia asteptam sa imi tin ziua de nastere, sa ma distrez, eram mai plina de viata. Acum parca, nici nu-mi pasa ca se apropie ziua mea. Am in suflet...? (mai mult)
Sall alll de ce unii oameni nu cunosc fericirea funDOI normaL
Sal~FUNDA! Cum pot sa aflu daca cineva mi-a dat ignore sau offline?
Hi TPU... am 16 ani si 1, 50 cm; inaltimea fiind un mare complex pentru mine dintotdeauna. Care aveti sfaturi pentru crestere, sunt bine venite. Am auzit de o cura cu oua de prepelita este eficienta?? (mai mult)
Cine mai e din timisoara?:) sa-mi trimita mesaj... vreau sa-mi fac prieteni noi!:D
Ce ai face dacă ai afla că mâine e sfârşitul lumii?
Care joaca barn buddy pe hi5? Vreau vecini!:X Hi5 : http://andreee2000.hi5.com Fundita pentru primul!
Dau fundita. Spuneti. mi si mie niste melodii noi.
Ce insemna "nor" in engleza?
Sall in legatura cu lady popular cum pot pune si eu la comentari ii imagine va rog mult spuneti-mi desigur funda
Salut mai am o intrebare:eu am mozilla firefox 3.6.8 care nu merge chiar daca am facut update.
cum pot deschide un link de 100 de ori odata inm afara de chestia ai cu, new tab, va rog spuneti-mi daca se poate. funda!
De ce vrea toata lumea sa aiba multe fundite? primesc ceva apoi sau ce? ca nu inteleg
Care a fost primul:oul sau gaina?
Credeti ca e bine sa am telefon de la 10 ani? ofer funda
am o problema pe metin2 ro atunci cand ma loghez si d-au start ca sa intru in joc sta cateva secunde logat si apoi se inchide metinul ca sa scap trebuie sa--l sterg de tot din pc si sal instalez...? (mai mult)
Am gasit intr o carte o intrebare. "Ce li se intampla, cu adevarat, printilor, dupa casatorie?" Am cautat pe net si nu am gasit nimic.Chiar nu stiu.Ma puteti ajuta? Multumesc frumos
De unde pot sa iau un webkinz sub 50 de lei in judetzul alba?
De pe ce site pot s-a downlandez Gta San Andreas? dau fundiza
Funda! Niste programe de editat poze online? De preferat sa poti sa-ti pui si gene false. :* Cine imi da mai multe
Cine are cel mai tare banc primeste fundita:D:D:D:D:D
credeti ca sms-ul asta se poate trimite si de ziua onomastca, pentru ca eu l-am si trimis si acum ma gandesc ca mai bine nu il trimiteam, deci:la multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, masa...? (mai mult)
Cum opresc Avast? Vreau sa zic ca imi face lag in toate jocurile.\, mai ales in counter strike unde am lag 350 :|PLs help.adica cum il opresc nu sa il pun pe mod silentios:))Funda
Are careva dintre voi un cont pe triburile? Va rog. Daca aveti un cont mai mare pe triburile care nu il mai folisiti, va rog dati-mil mie. aveti mila.
Cine ma ajuta si pe mine cu un program de invatat engleza rapid? app. nu programe care trebuie sa le cumpar.mersi:)
am nevoie urgenta de niste status de care sa contina de ex,, imi traiesc viata zambind" sa nu fie triste si daca s-ar putea si cu scrisuri ciudate? mersi mult:* dau fundita:*
Daca sterg(elimin) pe cineva din lista mea de prieteni de HI5, sunt si eu sters automat din lista sa de prieteni?
Sall All. Am si eu o intrebare mare. Exista vreun cod pentru Samsung c3050 sau Nokia 6124 clasic, Casa se auda mai tare?
Cum pot sa devin expert TPU?
Credeti ca daca ma duc cu extensii la scoala profii ar spune ceva?
Voua nu vi se pare ca timpul trece mai repede? M-am uitat mai de mult pe Discovery la o emisiune despre Sistemul Solar si am inteles ca tot sistemul nostru este atras de o chestie (nu mai stiu ce era) iar...? (mai mult)
Un cont de metin pe care nu-l mai folositi? Lasati ID aici sau prin privat :)
Ce înseamnă "nărod" în sensul bun? =))
Ma pot apuca la 16 ani de box?
Am o intrebare, sunt in clasa a patra si nu stiu acest exercitiu.va rog raspundeti pana pe data de 17 august ora 16:17.2 la 1+2 la 2+2 la 3+...+2 la 81****va rog rapid! va implor
Mia venit menstruatia pentru prima data acum doua luni la 13 ani dar luna trecuta nu mia mai venit, imi poate spune cineva de ce sau vreun motiv pentru care na mai venit in mod normal?
Ziceti`mi si mie niste status`uri "Busy"! Numai in engleza, va rog! Multumesc!
Hey ajutati-ma va rog nici nu stiu cum sa incep, , vr sa m transfer, si am fost acolo unde vreau eu, acolo mi s-a spus ca trebuie sa aduc de l liceul in care sunt inscrisa adeverinta de studii, am...? (mai mult)
Lady Gaga este satanista? Am citit pe net multe si cica reiese din videoclipurile ei ca ea este satanista dar nu prea stiu ce sa cred.Am citit ce au spus cei care au spus ca este satanista si am citit...? (mai mult)
Hey! tocmai am venit de la doctor si mi-a zis ca am infectie urinara, iar maine vroiam sa merg la strand. pot sa ma mai duc sau e posibil sa ma imbolnavesc si mai rau de la apa unde intra toti? va rog...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Vanessa0911 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
AndreiAdrian021 întreabă:
angel6lust întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!