Pe ce deget se poarta un inel la barbati?
Cum sterg un prieten de pe facebook? Ms
Puteti sa-mi dati si mie un cod webkinz? va rog daca aveti inima :X
Care stie de unde pot descarca un patch la pes 2010 cu echipe din liga 1? Am unul dar in loc de echipe romanesti imi apar echipe din Olanda! Funda pentru raspunsul corect!:)
Heii... cine imi poate spune de ce acte am nevoie sa ma transfer din Romania intr-o alta tara (Franta)? Vaccinurile, situatia scolara, etc. Multumesc anticipat! :*
Stiti cumva unde se poate descarca jocul CATWOMAN gratis? Sau macar o versiune demo? MUlTUMESC!
Http://www.trilulilu.ro/dJtiBy/aee2a5744afe83 Adevarat?
Cum vi se pare lumea care ne inconjoara?
Stiti vreun site asemanator cu TPU?
Am si eu o problema cu ai mei :( Am fost un timp la tara la bunica mea. Tatal meu imi spunea ca la ora 10 jumate sa fiu in casa desi uneori ma prindea cand ieseam si dupa 10 jumate afara. Iubitul...? (mai mult)
Nu stiti de ce cand cineva ma invita la o conferintza pe mess dau pe JOIN imi iese messul? funda
As vrea sa fac o surpriza la persoana iubita, se intoarce din strainatate, puteti sa ma ajutati cu niste ideii?
VA ROG SA IMI DATI UN SFAT! De aproape o luna mama parca a innebunit. nu stiu de ce.Totul era perfect, era foarte fericita pentru mine si iubitul meu pentru ca mai avem o luna si facem un an ba chiar se...? (mai mult)
Ce inaltime are selena gomez? dar demi lovato?
Bunaa:)! De vreo luna nu mai pot trimite invitatii la barn buddy (hi5)... imi puteti spune de ce? help me:*...
Stiti vreun site cu bancuri faine in format mp3?
Hei, ziceti-mi si mie de pe ce site sa iau subtitrarea la filmul Wake (2009)?
>:P.Care,si de ce a dat caracre irevelant la int pe carea am pus-o azi aia : Cea mai tare parodie :))))))) http://www.youtube.com/watch?v=_U6hMk6WMKI; x; x Eeeeee? cum e?:))))) De ce?:(:(
Buna`. Vroiam sa va intreb daca aveti niste idei de un id nou :) Va rog Vreau sa imi fac un id` si nu stiu cum sa sunee Nu vreau sa contina numele meu. de Exemplu : sweet.candy. asa il am acum :) Ce...? (mai mult)
Cum imi fac eu un aspec de profil la hi5 cu poza mea? Cat mai simpluu;;)) Fundii` XD
Ma, sunt noua aici, ajutati-ma si pe mine sa inteleg mai bine acest site!
Stiti vreun site in care pot sa-mi fac un play-list si care sa fie suportat de telefonul mobil, daca da care? plsz...help...ca am memorie doar pentru 2 mel in telu meu tampit si pana imi iau altu mai e? (mai mult)
Salut cine stie de ce luna are citeodata o nuanta rosiatica?
Am avut cont p` facebook (: dar m`am bagat la munte si nu mai mergeee ~~:((
Buna am ascultat acum cateva zile o melodie in maxi taxi si mi-a placut. dar nu am retinut decat putin din refren era ceva de genul :aleee eee eu cam asta am inteles eu. poate stie cineva! canta o fata....? (mai mult)
Cand cineva scrie pe TPU ca da funda celui mai bun raspuns. il credeti? Pot sa zic funda? :))))
Ce inseamna "tetrailes bahtalo"?
Cum pot sa fac sa treaca vanataile mai repede? Adica sa nu se mai vada:D... Daca exista vrus "leac babesc" sau asa ceva:)). Multumesc!:*
Salllllllll allllllllllllllllll Cine imi raspunde cel mai ok la urmatoare intrebare ii dau funDOI si la ea si doar lui ii voi mai da pe viitor funDOI chiar daca merita sau nu. Dar daca imi raspunde"intelept"...? (mai mult)
Am o miscare de dans pe imvu si nu stiu cum sa o foloses. Daca stii imi poti spune si mie? daca dau pe ea imi arata jos add dar nu pot dansa. imi mai trebuie si altceva sau fac eu ceva gresit? Help me!...? (mai mult)
Astazi mi-a venit menstra si pe 1 septembrie plec la mare, stau pana pe 7-8. Ce sa fac daca imi vine acolo?:( Macar de-ar veni in ultimele zile. Ce pot face in afara de a intra in apa? sper totusi sa nu...? (mai mult)
Vreau Sa Imi Fac un Id Nou.Insa nu am idei.Sincer Sunt in Pana:(. Daca Ma-ti Ajuta As Fi Recunoscatoare! Ma NumeSc Bianca si Astept Raspunsuri De iDuri comPuSe!:) Va Multumesc Anticipat!>:D
:((:((:((:((:((: cine ar mai vrea sa faca asa? sau asa=((=(( cine? cine? cine? si iar asa:((:((:
nu stiti unde as putea sa vizionez filmul city of angels(cel in care un inger se indragosteste de o muritoare) online? nu conteaza daca e cu sau fara subtitrare.multumesc:)
va rog frumu sa ma ajutati am o problema cu hi5 il vreau liber adica cand mil pun la status pe mess si da cineva clik sal vada si vreau sa dau comuri fara sa-mi sp actyvatyva contul nu e imposibil...? (mai mult)
Cine e din botosani si invata la liceul electro (Gh. Asachi)
Are cineva Nokia 7070.Cum e telefonul? Se aude destul de tare? Cat tine bateria?
Cand imi cade netul raman pe mess:| ce trebuie sa fac ca atunci cand cade netul sa iese si depe mess`:|
Ce senzatie ai cand saruti? Eu am 17 ani si nu m-am sarutat niciodata...:|
Cat ar trebui sa aleg ca sa scp de 3 kg?☼
Fac sala la 14 ani, si destul de serios, fac de la inceputu anului si vreau sa ma tin 30-40 de ani, asta imi afecteaza cresterea corpului?
Era mai demult un site -ne-a spus de el in clasa a 4a la informatica- ceva cu ecologie, europa... si iti faceai propria ta imagine, un copil, si avea benzi desenate si jocuri cu misiuni sau asa ceva,? (mai mult)
Ne ajunge la fiecare citeodata.Ne saturam de tot ce ar putea sa ne aduca intrarea pe net.Intram pe anumite siteuri dar, din pacate, constatam la un moment dat ca totul e ca o anumita cale care se inchide...? (mai mult)
Cine e Stromae ca tot aud de el de vreo luna si eu nu stiu cine e...Deci cine e?
Daca nu am webul instalat pe laptop si il vreau pot sa descarc ceva de pe net si sa instalez sau ceva de genu, pentru ca nu prea pricep la din astea iar daca da, de pe ce site?:* Dau fundita:*:*
ma numesc daniela si sunt in clasa a9a.am fost repartizata la liceul victor babes din bucuresti profilul mate -info.cum este liceul dar si profesori? voi invata dimineata sau dupa-amiaza? astept raspunsuri...? (mai mult)
De ce oamenii care au multi bani se plang cel mai mult ca nu le ajung banii?
Ce inseamna "libertatea" pentru voi?
Cine vrea sa ma ajute ca sa ii dau fundita trebuie sa anunte pe toata lumea cu ecest videoclip sa aiba multe vizualizari asa ca sa anuntati mai multi oameni si prieteni sa se uite la ecest videoclip deci...? (mai mult)
As vrea sa-mi ziceti un joc tip MMORPG care sa fie cu Battle real time sau sa poti lua lucruri in mana precum bolovani, butoaie, lemne si asa mai departe si sa dai in adversari cu ele...si as vrea? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
angel6lust întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!