Cum pot sa gasesc un utilizator pe TPU pentru. ai trimite o solicitare de prietenie?
Cum pot sa fac png'uri cu photoscape? Dau fundita
Deci :D Unde ati fost vara asta in vacanta (sau unde mergeti)? si asteptati scoala?
Heii` nu stiti care este problema cu calculatorul meu de nu mai pot salva nimic... nici o poza. NIMIC!?
Cum pot avea funda? va rog puneti intrebari simple si dati'mi si eu o s-a raspund va rog si daca o faceti va dau
Stie cineva la ce film cintecul Rihannnei si al lui Eminem reprezinta coloana sonora? http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U
Am un motorola w377 si nu suna tare cand vb la el aud cealalta pers foarte bine dar cand ma suna cineva nu prea aud ca suna incet
Bunaa :* Stiu ca este o intrebare cam stupida :D, dar nu stiu cum sa imi pun o poza de avatar :) Multumesc.:*
Dupa parerea voastra care vi se par cele mai dragute fonturi?:)
Vreau sa ii fac prieetnei mele cele mai bune un cadou, avand in vedere ca, nu am poze cu noi2, sunt falita =)) si nu e ziua ei, vreau sa ii fac un cadou din suflet, ma gandesc sa ii scriu o poezie...? (mai mult)
Http://dogsmeanslove.blogspot.com/ Blog destinat Iubitorilor de golden retrieveri! :D Ce parere aveti? (este doar la inceput)
Cat timp trebuie sa astepti sa dai sala din nou dupa ce ai fost respins la proba practica [traseul]
Care ma ajuta si pe mine cu o chestie:">? As vrea sa imi pot pune muzica la profil, dar sa nu apara undeva pause/play:"> Va rog:o3
Pentru cei care joaca Farmville pe Facebook, cum reusesc sa fac mai multi bani farmville? Nu ma refer la monezi, ci la bancnote:D.Mersi anticipat.
Vreau si eu un link cu subtitrare pentru Around the world with willy fog va rog!
Care este cel mai frumos oras din Romania?
Cine poate sa'mi dea si mie o poza cu fata Thalia cand e mare!
Cate saptamani mai sunt pana la scoala? Si in ce zi se incepe?
Cand sunt trist din mii de cuvinte ce ganduri sa-mi bag in cap sa fiu inapoi baiatul cunoscut de toata lumea, de cand a inceput vara am inceput sa ma intunec in suflet cat si pe dinafara, sa ma indragostesc...? (mai mult)
Cam cate zile face un autocar din Germania pana in Suceava?
Nationala U18 Femin a Romaniei a castigat Campionatul European de Baschet Divizia B de la Timisoara. Credeti ca baschetul din Romania va ajunge la nivelul fotbalului?
Credeţi că Steaua e mai bună cu Iliescu?:))
Vă place Justin Bieber? :|
Fundita! As vrea sa stiu si eu cand da reluare la emisiunea "Burlacul" de pe Antena 1.
Daca ar fi sa va inscrieti la o facultate si ati avea de ale intre Contabilitate si informatica de gestiune si Economia comertului turismului si servicii ce ati alege?
Cine are blog, sa mi-l dea si mie sa citesc :x. Aodr sa citesc bloguri 8->
Cine are cont pe molehil empire?
Ati dori ca fundele sa se poata schimba in euro exemplu 50 de funde =1 euro?
Ati fi de acord sa fiti platiti cu 1 cent in loc de funda?
Ce iti place mai mult Rasaritul sau Apusul soarelui?
Heey ^^! Vroiam sa va intreb de ce cand descarc videoclipuri de pe telefon in PC nu merge deschis cu Winamp chiar daca pe el imi arata ca tipul este Winamp media file? As vrea sa fac un film si daca nu...? (mai mult)
Care este singura insula de pe Dunare din Roamania? Stiu ca trebuie sa treci pe undeva pe la Bechet.
Îmi da-ţi şi idei de filme?:D
Cei de la liceu-profil tehnic, din ce ati dat bacu` la biologie? Care biologie? De clasa a XI-a? Multumesc.
Azi am downloadat Counter-Strike Bestial 1.6 si l-am instalat dar cand intru in el si dau la conectarea unui server imi zice Nu s-a putut conecta la orice server. Ce trebuie sa fac sa imi mearga?...? (mai mult)
Cine vrea invitatie pe lockerz sa imi lase id-u si primul care lasa id-u si ii pot trimite invitatie are FUNDOI;)
Buna este cineva din Sibiu?
Am o intrebare si pentru fete si pentru baieti. De ceva timp se tot vorbeste pe TPU de relatii la distanta, relatii pe messenger, la telefon, in orice caz fara sa fi vazut vreodata persoana respectiva,...? (mai mult)
Tuturor iubitorilor de golden retriever! Blog destinat lor http://dogsmeanslove.blogspot.com/ Nu ezitati! :)). Comentati!
Care sunt sarcinile pentru fiecare nivel la Lady Popular? dau fundita mersi.
In ultimu timp vad ca toata lumea de pe TPU raspunde de plictiseala doar sa-si incerce norocul la funda.De 5 luni in coace n-am dat nici o funda pentru ca nici un raspuns nu merita de ex eu intreb E BINE...? (mai mult)
De unde pot downloada si eu GTA San Andreas care sa mearga. La al meu apare: Warning(game) AB47D at AB34n (ceva de genu si ma scoate) Eu joc pe multiplayer. Dau fundita cine ma ajuta!
De unde pot downloada si eu GTA San Andreas care sa mearga. La al meu apare Warning(game) AB47D at AB34n (ceva de genu si am scoate) Eu joc pe multiplayer Dau fundita cine ma ajuta!
Pareri? http://teodora45.deviantart.com/#/d2w77sr
La ce credeti ca sunteti talentati? daca se poate sa si atestati in vreun fel acest talent este foarte bine. :D
Cu ce program pot scoate pe cineva dupa mess? sa. l deconectez adica;)
Va parasit cineva vreodata fara sa isi ia ramas bun?
Cine are cont pe molehil empire care nu-l mai foloseste si e dispus sa-l dea? Server 1? funda cel mai interesant!
Ce materii o sunt in clasa 6?
Aveti cumva idee, daca un student la medicina in anul 2-3 este angajat ca medic stagiar in spital?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
CampescuGabriel întreabă:
Kristina092 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?