Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Decembrie 2025 sunt:
Ai facut in trecut lucruri care atunci ti se pareau vitale iar acum ti se par o prostie?
Puiul cumparat din oras la rotisor are hormoni de crestere? As vrea sa-mi raspunda si gustos.ro sau bucataria_net daca se poate.
Care este diferenta dintre Voodoo si Hoodoo?
Cine imi spune si mie cand se foloseste Past Tense Simple si cand se foloseste Present Perfect Simple(funda)
Cum cresti energia la the west?
Hey.sunt noua pe site si imi spuneti va rog si mie ...vad la unele intrebari la sfarsit... "dau fudita". cum adica sa dai fundita:D?
Ce aparate din casa emana radiatii? si ce tip de radiatii?
Hey:) care stie ceva superstiti?
Salut :D sambata viitoare merg la o nunta :D si nu stiu cum sa ma machez :d nu vreau sa-mi pun o tona de farduri pe mine :d si nu stiu nici cu ce culori sa ma fac la ochi :d. Am o rochita alb cu negru sandale...? (mai mult)
Stie cineva cum de ca-ti va prieteni de.ai mei au facut 435675 fara sa munceasca pe jocuri pe www.clubpenguin.com dar ei imi zic ca au gasit un site.Cine imi spune dau
Femeia ideala... Cum arata ea pentru voi? Este deja partenerul vostru de viata?
Sunt pe bune concursurile astea online, gen konkurs sau concursuri.biz? a castigat cineva vreodata:D?
Exista vreo metoda prin care poate fi vindecat snobismul? Daca exista, care-ar fi aceasta?
De cateva zile am un gust amar in gura, am incercat sa mananc dulce insa dupa cateva minute gustul amar revine. Ce pot sa fac sa dispara ca deja a devenit stresant :( -Funda-
Helow.:-h please dati-mi si mei niste idei de nume pentru hi5. care sa contina numele zuzu!; x mersi.;*
Cine ma ajuta sa fac rost de filmul "Vraciul"? http://www.cinemarx.ro/filme/Znachor-Vraciul-98048.html
Scrieti. mi si mie va rog un dialog intre un copil si un calculator(la romana).
(Intrebare pentru copii ce au trecut de clasa a 5-a.)Buna.Ma numesc Andreea si am 11 ani.Am trecut in clasa a 5-a.Stiti cumva daca o sa ne controleze la temele de vacanta?
Cine imi poate explica cum sa fac filmulete sa le pun pe youtube? Cat mai detaliat daca se poate
Care este compania voastra favorita de facut filme?
Care vi se par cele mai frumoase nume din lume? :-* :) funtitza
Buna! Am si eu o intrebare micuta. Joaca cineva jocuri online eu unul le ador. Sunt foarte multe jocuri care le joc gen ikariam, the west, pinguinul fermier si multe altele
Mare sau munte?
Cum sterg o intrebare care am postat`o mai demult? Am pus o intrebare, am primit sfatul necesar, dar acum vreau sa o sterg. CUm fac? Multumesc!
FUNDA:) Stie cineva oferte pentru Turcia? Perioada:30 august (7 zile) Pret: De la 200 euro la 500(max) Hotel:minim 4* all inclusive Transport:avion Orice statiune din sud(in partea asiatica) Daca...? (mai mult)
Care e filmul vostru favorit facut in 2010?
Ce parere aveti despre Apple iPhone este bun?
Va rog sa ma ajutati! Am doi pisici micuti si lor le place sa stea pue tastatura laptopului.Mai devreme i-am pus din nou fiind ca nu stateau cuminti.Nu am fost atenta la ei si nu stiu pe ce au apasat si...? (mai mult)
Ce film/serial este favoritul vostru?
V-au piscat tantarii? Eu ii urasc nu ii mai suport!:@
Neata! Am o prietena care face poezii... Si ar vrea sa vada daca este buna acesta: Please come back and tell me that I'm not right One more time... Tell me that u wanna stop the fight... And i don't? (mai mult)
Cine poate sa-mi dea si mie un key pentru TuneUp Utilites 2006 pentru ca i-a expirat licenta?
Care a fost cea mai amuzanta intamplare din viata voastra? Cea mai amuzanta primeste
Ce imagine aveti pe desktop? Eu:o poza cu "cracii" mei si prietenei mele;)).
Cine stie cum pot instala moto gp3?
Am un samsung star si vreau sa trag pozele din el in pc, insa nu pot(mi se blocheaza cand incerc)-merge doar din calculator in telefon, invers nu merge:(. Altceva:nu mi. l citeste laptopul, decat...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un leac impotriva plictiselii va rog:((
Am un xbox 1 si vreau sa-mi pun jocuri pe dvd cum fac sa-l citeasca? fundita...
Nu pot sa mai vad ceea ce scriu sau ce mi se scrie pe mess.Stie cineva ce pot sa fac sa imi apara iar? Mentioneza ca am dezinstalat si reinstalat deja messu`. Multumesc.
Cum se transfera 2 euro? cine raspunde primul frundita:D
Am 15 ani iar prietenul meu are 22.Suntem impreuna de 9 luni.Toate bune si frumoase pana cand mi-a zis ca vrea sa plece in Legiunea Straina in Franta.Primele saptamani am crezut ca e o nebunie de-a...? (mai mult)
Offf. Acele linkuri cu "gbx.ro" au devenit enervante! Eu zic ca ar trebui sa ii suspendam pe cei care dau acele linkuri. Aici unii chiar au probleme si ei dau linkul sustinand ca acolo se afla raspunsul....? (mai mult)
As vrea si eu niste statussuri pentru messenger pentru fete smechere!
Stiti un sait de jocuri
Un nou desen de mine.Pareri? http://alvinsimontheodore10.deviantart.com/#/d2vv90t
Ziua mea de nastere va fi pe 5 sept. si voi face 11 ani. Daca mi-o voi tine vor veni copii de pana in 16 ani si nu stiu ce sa facem la ziua mea. In fiecare an ne plictisim ptc eu nu stiu niciodata ce sa...? (mai mult)
Cum iti dau seama ca te place o fata?
Cum imi pot crea un site(blog)?
La cate puncte devi expert TPU?
Ce site asemanatoare cu Lady Popular stiti dar doar cu fete nu si cu animale sau bebe?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alex765431 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
FreddieM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!