Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Decembrie 2025 sunt:
Voi ce face-ti cand va plictisiti? Vreau multe idei... ma plictisesc:D
Cum vi se pare gestul de-a inapoia un obiect primit cadou (sau mai multe, dupa caz), unei persoane ce v-a fost prietena? :) Eu am facut asa ceva (astazi), in ideea de-a da o lectie, ca "prietenul" sa...? (mai mult)
Stie cineva cand apare sau daca a aparut Narcotic Sound & Christian D. ~ Dansa Bonito?
Eu plec de la TPU pentru ca: 1)nu gasesc niciodata raspunsurile care le cautam 2)am intrat pe acest site pentru imi rezolva problemele de pe metin2(cea legata de hack de exp/lvl(level) si va spun pa daca...? (mai mult)
Vreau sa-mi fac un nou id dar nu am nici o idee Ma puteti ajuta? De prefelabil sa contina gabitzza sau gabriela Dau fundita pentru cel mai frumos!
Aveti ceva idei de nick-name-uri sau porecle pentru numele Diana? Help please
Siti un site care sa cuprinda o lista alfabetica a celebritatilor internationale cu niste date despre vedeta respectiva?
Spuneti-mi va rog de unde as putea descarca teme pentru acest telefon? nici nu am idee ce model este.Va rog frumos.
Cine credeti ca sunt vinovatii pentru uciderea inutila a revolutionarilor intre 22-25 dec '89 si de ce credeti ca nu s-a putut elucida nimic in acest sens pana acum?
Stiti ce incearca yoghini sa faca cand sta in pozitia aia si nu scot nici un sunet:))? Incearca sa isi blocheze orice gand care ii vine prin minte.Asta e imposibil, am incercat si eu:)) mintea mea vorbeste"...? (mai mult)
Ce parere aveti despre http://www.youtube.com/watch?v=2sg7_t-BWYU&feature=player_embedded#!
Dati-mi o idee cum sa ma joc mai super afara? cum sa fac copii sa se joake mai des cu mine?! dau funda:*
Hey.Mai vreau sa va pun o intrebare tot legata de o melodie:)) Stiu ca e o melodie foarte veche.Nu stiu nici cine o canta si nici versurile:| Pot spune ca la inceputul melodiei se canta cu o chitara electrica,...? (mai mult)
V-ati uitat aseara la burlacul? Am si eu o intrebare din curiozitate asa.Botezatu si Mihaela aia blonda, chiar au facut sex in apa sau doar s-au sarutat ca eu nu am inteles?
Care imi da un link pentru. a se uita varamea la programul nickelodeon (: Dau funditSa! Repede!
Duminica zile voi pleca in tabara la Balvanyos, o localitate de prin Covasna.Problema este ca nu am gasit niciun site care sa arate vremea pentru saptamana urmatoare, in Balvanyos.Stiti cumva vreun...? (mai mult)
Vreau si eu numele melodiei din supranatural... cea cantata la fiecare episod final din sezon...plss urgent. fundita:*:*:*
De ce nu mi se inregistreaza voturile pe care le dau raspunsurilor? Am votat de multe ori pana acum dar cand dau sa vad imi arat 0 inregistrari
Cum pot sa ma fac mai placuta.Sunt placuta cu prietenii mei cu care ma inteleg bine dar cu cine nu... nu stiu ce imi vine sa le fac... cum sa acopar asta? Stau cam prost la capitolul, , Fi draguta cu cine? (mai mult)
Cine stie cum se pune o melodie pe hi5. vreau cand se deschide hi5`ul sa se deschida si melodia.cum pot face? dau funda:)
E adevarat ca 7 ani cainesti inseamna 1 an la noi? Adica daca noi avem 14 ani el are 98 ani?
Ma uit la serialul indian "Triunghiul iubirii" pe National TV.Stie cineva cum se numeste melodia de la inceput? Si unde pot sa gasesc versurile? Pls help. Dau fundita;;).
Vreau un wallpeper cu Bill Kaulitz, Tom Kaulitz si Robert Pattinson. Poate cineva sa imi dea?
Cine stie cand incepe sezonul 15 din trasnitii sau daca a inceput? fundita
De ce unii utilizatori de pe site sunt atat de disperati si dau link-uri ca disperatii? cand il accesezi ii dai un vot si el trebuie sa faca nu stiu cate mii. ar trebui sa li se dea cate un bann permananent...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi cum se numeste melodia de la inceputul episodului 1 [sezon1] a filmului The Vampire Diaries Incepe asa: When is fire His crown sau ceva de genu [ Cand ia foc A sa coroana ] - nu...? (mai mult)
Cum pot sa fac ca o fata sa ma placa de la prima vedere:):D:-P Ce sa-i spun? Cum sa o iau? etc.
Care este cea mai buna zodie dupa parerea voastra, argumentati raspunsul!
Spuneti-mi doua melodii de care nu v-ati satua niciodata indiferent de cate ori le-ati asculta.8->
Cum se numea melodia aia de la reclama cu Orange muzica?! Dau fundița mare!=))
Dati-mi niste statusuri de prietenie triste.adica.ceva.:-s:-? prietenie la departare :) eu sunt acolo si ei sunt aici :)distanta e mare.:D si vreau niste idei :X funda cele mai frumoase:X
De unde pot descarca plants vs. zombies dar full va multumesc
am si eu o intrebare: Caut o melodie de-a Laurei Stoica, dar nu stiu cum se numeste si dupa versuri nu o gasesc.Versurile sunt cam asa:, , Tu spuneai mereu traieste-ti clipa, viata insa n-a...? (mai mult)
Stie cineva ce rasa e cainele Cuco din telenovela Predestinati? Daca puteti dati si niste imagini;)
vreau sa va intreb daca stiti de unde pot downloada niste programe de rezolvare a unor scheme statice; diagrame rm; programe cum ar fi axis vm9, robot millenium v17.5.As dori direct link-uri...? (mai mult)
In weekend merg la casa de la tara a prietenului meu, este ziua de nastere a lui si a mamei lui. Am cumparat cadouri pentru el si pentru mama lui. Sa cumpar si flori pentru mama lui, chiar daca are in...? (mai mult)
TPU, stiti de ce cand intru in opera sau ii dau pe un link mi se deshcid 2 ferestre adica mi se deschide 2 ori avelasi link.si nu stiu dc.
Dau fundita la cel/cea care imi zice cel mai frumos titlu pentu un video de prietenie adevarata...va rog... e urgent
Sall all! eu nu mai pot da copy-paste-uri p pagina mea sau p paginile altor membrii d pe ejocuri.ro...adica at cand dau click dreapta nu-mi mai apare nimic...plzzz help me fundita garantat:D
as vrea si euu un site de incredere de pe care sa descarc programe de modificat poze fara sa primesc virusi... funda:X
Ce se intimpla in 2012/
De cateva zile ma joc si eu Barn Buddy pe HI5, dar nu ma prea pricep:))ce trebuie sa fac sa am mai multe credite? Nu monede galbene, dinalea rosii:D, Multumesc frumos.Era sa uit... FUNDA:X
Care este cel mai bun ativirus din lume si de unde pot sa-l descarc? funda!
Debby Ryan joaca in High School Musical 4 sau Camp Rock 2?
De unde se poate cumpara coker spaniel?
Pe hi5 am un prieten Celine Dion. O fi ea? Ce sa fac?
Cum pot sa pun parola la un folder?
Ce jocuri stiti la fel cum este si Fedding Frenzy 1 si 2?
Sts triste pls, nu criticati
Sall all! eu nu mai pot da copy-paste-uri p pagina mea sau p paginile altor membrii d pe ejocuri.ro...adica at cand dau click dreapta nu-mi mai apare nimic...plzzz help me
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
angel6lust întreabă:
Balan_Marian_1997_D8Mk întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!