Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Ce se poate intampla daca o gaura neagra te absoarbe?;;)
Baieti! Cum ar arata fata perfecta pentru voi?
Cu cine ii acum Joe Jonas? :D
Ce program a fost folosit sa faca videoclipul acesta? http://www.youtube.com/watch?v=Alw9axGINNk&feature=related
Care sunt defectele cele mai mari care nu ati vrea sa le aiba prietenul/a voastra?(atat fizic cat si psihic)
am si eu problema la mes :) inainte imi aparea id'u in fata oricarui cuvat scris, aseara nu situ pe ce am apasat si imi apar cuvintele sub id :( cum fac sa fie ca la inceput?:(( fundita :)
Alta intrebare care isi asteapta castigatorxD:D:cum se numeste mel aia de la Spike ...lasa-mi numarul tau pe nota sau ceva de genu asta :)nu mai stiu=))FUNDA cel care imi zice
Care este cel mai lung cuvant din limba romana?
M-am saturat sa ma tot cert cu mama, se tot ia de mine, nu ii place cum ma imbrac, se tot uita la arhiva pe mess ce vorbesc cu prietenul meu si nu imi place sa mai umble in lucrurile mele.Ma cearta tot...? (mai mult)
Care credeti ca este cel mai bun castel din Heroes 5 si de ce? Pentru mine este "Sylvan" deoarece imi plac copacii aia care au mult la viata mai alea cand sunt upgreade si unicorni (parerea mea)
Cine e din costanta (orasul) ma poate ajuta cu ceva.Baiatul meu de 11 ani are un psp 3004 sllim& little nergu si vrea sa faca schimb cu orce psp nergu orcare psp 1000 2000 3000 dar sa fie negru si daca...? (mai mult)
E vreo problema daca am instalat direct x 10 pe windows xp cu o placa de 64? am avut direct x9 dar am descarcat si am instalat direct x10, care sunt avantajele sau dezavantajele?
Cine este fan al filmului "supernatural"?:D
Nu mai stiu... vreau sa aflu parola lu un prieten si nu stiutiu cum am incercat de mii de ori dar nu sa primit, va rog ajutati-ma va rog
Cred ca am exagerat la chestia ai cu "vreau o funda"...Am fost intr-o dispozitie mai proasta ieri! De acum nu-mi mai pasa daca nu castig funde important e sa ajuti lumea de pe TPU...
Top 10 filme horror :) si app funda
Buna cine imi trimite si mie pe mess o melodie acelea... tik-tok, dj etc *dec pe disney chanel va las id meu offdavid19@yahoo.com
Cea mai simpla intrebare : cum il cheama pe marcel?
Buna TpU Voi de unde descarcati jocuri cum ar fi : -Gta Vice City -Nfs -CS -etc? ? Multumesc
Eu, impreuna cu utilizatorul forumului, TPU, Alejandra:x am dori sa schimbam look-ul site-ului. Cine nu este de acord, isi poate exprima opinia aici. >:D< :-*:-*
Daca v-ati intalni cu o vedeta ce i-ati spune?
Peste cateva ore vin niste rude care implinesc astazi 31 de ani de casatorie. Vreau sa le pregatesc o surpriza si am nevoie de niste melodii potrivite pentru o asemenea aniversare... Ceva cu "la multi ani"? (mai mult)
Ieri mi-am cumparat o rochita si mama spune ca e cam scurta si nu ma lasa sa ma imbrac cu ea dar eu am mai vazut in oras fete cu rochite la fel de scurte. Ea spune ca o sa se ia baietii de mine:)) Cum sa...? (mai mult)
Sunt in cautare de filme care sa ma faca sa plang, dar nu mai gasesc nimic pe care sa nu-l fi vazut. ce filme lacrimogene stiti? ceva gen a walk to remember, hachiko:a dog's story, what dreams may become?...? (mai mult)
Unde pot gasi mai multe chesti din acelea (exp.scrie "foryou" si apare niste inimioare pe ecran si scrie i love you) fundita :*
Funda la cel mai bun raspuns! cum pot juca lady popular? azi mi-am facut cont insa nu prea stiu cum sa joc sau sa fac un nivel ma ajuta cineva?
Vreau si eu niste programe de modificat poze online...
Ce ati facut azi pentru viata voastra?
Cat costa un telefon samsung corby la abonament[orange]? se merita sa-l cumpar?
Unde pot viziona desene cu hello kitty? fundita
Pe cine alegeti dintre Miley Cyrus si Selena Gomez? Yo pe Selena, miley este insuportabila din punctul meu de vedere dar imi place mult cum se imbraca(Doar imbracamintea imi...? (mai mult)
Unde as putea gasi in tg-jiu topitarie de argint?
Care anotimp este preferatul vostru? de ce? funda la cel mai inteligent raspuns(sa fie cat mai lung raspunsul daca vreti)
Cum va numiti si cati ani aveti? Vreau sa va cunosc mai bine si nu incepeti ca nu dati datele personale blah blah...
am nevoie de ajutor, ce as putea sa beau sau sa mananc ca sa nu am pofta de mancare, va rog frumos ajutati-ma, sunt disperata, vesnic mi-e foame.Help me, plsss.
As vrea si eu niste porecle ma ciudate... dau funda la cele mai nebunatice si mai originale...mersi anticipat:-*
Unde gasesc sa descarc jocul WoW? Plss! Funda;))
Daca nu ai vazut rasaritul din Costinesti, nu ai pierdut nimic, trage un ochi aici http://www.madvideo.ro/sorin-si-angi-trash-the-dress/ si zi si tu se merita sa mergem la marea noastra?
Este permis ATV-ul pe strada? sau s-a interzis?
Buna as dori sa stiu si eu cand este evenimentul special din wrestling many in the bank plsss
Cand apare campania 14/2010 avon? Dau fundita celor care-mi raspund
Ce parere aveti de prescurtare:XutZu?
Hey all! ^^ Sunt noua aici. Imi puteti da si mie poze -gen- poza mea de profil? Eu d-abia am gasit-o pe aceea si caut... - nu trebuie neaparat cu "love" - xD. Multumesc, ofer funda la cele mai frumoase? (mai mult)
Il telenovela el rostro de analia, e o melodie mai lenta, ii face acum reclama pe acasa, cand trebuie sa se cascadoresc ei, nu stiti cum se num? cine o canta?
Intrebare: la cine apelezi cand ai probleme financiare si nu numai? in caz ca parintii nu au fratii nu...prietenii te uita:)) la nimeni garantez eu:)) funda pentru cel mai bun raspuns
as vrea sa stiu daca aveti vreun program de facut filme sau de editat muzica. Daca stiti plzz numele programului[am deja video pad editor].
Ma puteti ajuta? va rog intrati si voi aici pe xat-ul meu http://xat.com/FortzaFulger si spuneti-mi daca merge radi-ul, abia l-am facut
Sunt din bucuresti, sectorul 4 si doresc sa-mi fac cat mai multi prieteni din aceasta zona cu care ies si afara si sa discut, cat si din alte parti cu care sa vorbesc! Daca va intereseaza lasati-mi...? (mai mult)
Top 5 filme cele mai marfa? [ nu conteaza genul]
Cum se desfiinteaza un id de mess adica cum sa fac sa numai fie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Gabriel010 întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!