Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
As vrea sa ma duc la nunta verisoarei mele dar nu stiu cum sa ma fac la par...:(ajutati-ma plisss...
Stiti cand apare Infruntarea de P.C.Cast si Kristin Cast?
Cand apare How to train your dragon pe DVD?
Aveti idee care e diferenta dintre scuter si motocicleta? Nu ca m-ar interesa, dar sunt curioasa
cu ce se ocupa facebook
Utilizatorii TPU sunt uniti sau nu?
Ce lucru v-ati dori cel mai mult in viata? Lucruri materiale, ok?
Ultimul film pe care l-ati vazut la care ati plans; eu am plans la Me and Marley!
Cum sa imi conving parintii ca nu am luat bani din casa? P. S: Chiar nu am luat nimic, sunt acuzat pe nedrept. HELP!
Ce media de varsta au utilizatorii TPU?
Salut dragi utilizatori! Imi dati si mie va rog frumos niste statusuri amuzante sau de dragoste? Multumesc.Am mare nevoi.Va dau funda plus raspuns folositor amuzant si intelgent.Va rog frumos.Multumesc....? (mai mult)
Cat de mult conteaza pentru voi felul cum va privesc ceilalti? In ce masura va schimbati sau nu comportamentul sau ceea ce ganditi despre voi insiva atunci cand luati in considerare opiniile celorlalti...? (mai mult)
Am o rugaminte la voi. O prietena de-a mea (draguta, bruneta, 17 ani din AB) a plecat cu parintii la Constanta si se plictiseste de moarte.Nu se ofera nimeni sa iasa cu ea? va dau si id-ul meu giurgiu_petronella,...? (mai mult)
La animatia unde spune cat la suta din intrebari au raspuns, era procent de 100% acum ceva minute, desi sunt o groaza de intrebari fara raspuns. Cum asa?
E cineva care are cumva baza de date vodafone? Sau connexul de acum cativa ani?
Stie cineva cum arata copacii etiolati?
Daca cineva ar vrea sa iti indeplineasca 3 dorinte ce ti-ai dori?
Baieti cum va plc fetele: cu parul lung sau scurt?:D
Cum pot sa imi schimb imaginea pe hi 5? fundita
Ajutor! Am dat pe 1 august multe raspunsuri la diferite intrebari puse de utilizatorii TPU si mi le-au aprobat pe toate. Numai ca, atunci cand m-am uitat la o anumita intrebare nu mi-am gasit raspunsul...? (mai mult)
Cum o pot convinge pe mama sa ma lase sa merg afara singura, fara ea, doar cu prietenii? Si mai e o intrebare: vreau sa termine cu statul in camera mea la televizor! Nu pot asculta muzica ca se uita...? (mai mult)
Salut. M-am gandit ca ar fi tare sa mai dau o party in pijamale cu prietenele. Ne puteti ajuta cu ce sa jucam+ cum se joaca. Ce sa mancam? Ce sa bem? La ce filme sa ne uitam?
Stiu ca sa mai pus intrebarea asta:(:(...dar...va intreb asa: Ce culoare au ochii vostri? Ati vrea sa se schimbe intr. o culoare anume? Daca, da, in ce culoare anume? Si de ce culoarea respectiva? ? (mai mult)
Unde gasesc imagini in care trebuie sa cauti dferenta intre doua imagini si dupa cateva secunde apare ceva de te sperie. mersi;)
Daca 2 parinti fac un copil, Al cui e copilul? Mama care a depus eforturi chinuitoare sa-l nasca, sa-l creasca etc. Sau tata care, dupa cum stiti, daca te duci la un aparat de suc, bagi o moneda...? (mai mult)
Ce porecle ar fi pentru numele Lorena? FoOonda!
Ce carte v-a impresionat cel mai tare? adica care v-a placut cel mai mult?:D
Care este anotimpul tau favorit si de ce?
Care crezi ca e problema cea mai mare cu care se confrunta tineretul in zilele noatre?
Te dezvolta fotbalul?
Va place Lil Wayne? Mie da:X
Salut.peste cateva zile este ziua fetei mele (implineste 15 ani). problema e ca nu stiu ce cadou sa ii iau...ma puteti ajuta? multumesc frumos
am si eu o problema, tocmai mi-a picat fisa si in 4 zile fac 18 ani, si eu nu mi-am pregatit majoratul. Sunt atat de stresat incat nici nu reusesc sa imi dau seama bine de ceea ce imi trebuie pentru...? (mai mult)
Fratilor am si eu o intrebare cati dintre voi credeti ca Ronlado e mai bun decat Messi?
Cum fac sa-mi creasca parul mai repede? Funda pentru cel mai bun rasp :D...
Am pus acea intrebare cu raportatul de ce sariti toti pe mine:|? Daca nu veneameu cu ideea sa imi pun nickname-ul Zara aia statea si isi punea: PoneiulRoz sau cine stie ce
Ce mijloc de transport pot lua de la Spitalul Elias catre Universitate si/sau de la Spitalul Elias la Spitalul Fundeni?
Sallut. Deci, eu m-am mutat de 2 -3 ani la casa, si aici, mi-am facut prieteni, am vorbit, ne-am distrat, si de vreo 2 saptamani, m-am indragostit de o fata. Suntem impreuna acum, dar unu-i prieten...? (mai mult)
cine imi poate da si mie numarul de telefon al emisiuni "Dansez pentru tine". Multumesc anticipat!
Ce inseamna frumusetea in viata asta din moment ce unii ajung sa se sinucida crezand ca au pierdut-o?
Salut lume! Nu cunosc engleza dar asa vrea sastiu traducerea si sensul urmatoarei expresii: ( born stupid? try again...) merci beaucoup! :)
Imi puteti spune si mie daca pot face ca un album de pe hi5 sa nu se poata vizualiza(nu vreau sa-l sterg.). Va rog, dau funda!
Buna! Ce s-a mai intamplat in episoadele de sambata si duminica [31 iulie si 1 august] din Ninos Ricos Pobres Padres? Vreau cat mai multe detalii. Multumesc!
Am primit un bichon frise gen masculin si nu stiu ce nume sa-i dau ma puteti ajuta?
Pana la cat ai de gand sa stai astazi pe internet:)?
La 40 de zile ce se face?
Ce programe de facut videoclipuri stiti?
Imi puteti da si mie un cont de la jocul Webkinz? Datele m-i le puteti trimite prin mesaj privat.Si un raspuns la intrebare pentru a va putea da funda!
Deci cand am bagat stik-ul in calculator(vroiam sa pun niste poze de pe calculator pe stik sa le am si pe stik) mi-a zis ca cica calculatorul meu ii protejat si nu mi-a dat voie sa copii pozele? (mai mult)
Ce ai face cu 1 milion de euro cand ai sti ca ai mai avea doar o zi de trait.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!