Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Hey, voi ce ziceti, Zamfira e un nume mai rar? dar Livia? adica pana acum mi s-au parut comune, dar am impresia ca oamenii nu cred asta. Vreau sa vad parerile voastre.Mercii:*
Ce muzica asculti?^_^
Primim uneori cadouri care nu ne plac dar poate i-ar placea cuiva drag. Ati schimbat destinatia cadoului primit pentru a face o bucurie altcuiva?
Cum pot sai rekapat increderia iubitei mele
Ce parere ai despre persoanele suparacioase?
Facebook sau hi5? De ce? :)
Spuneti-i si mie un mp3 sau mp4 bun si ieftin daca se poate sub 100 de lei
Sal.Ma puteti ajuta si pe mine va rog? Imi puteti trimite programul ala prin care pot sa scap de imaginea aia neagra de la windows 7 sau imi spuneti va rog de unde pot sa il iau? Va rog...
Stiu ca suna cam prostesc, dar ce inseamna "lol"? Dau funda primului care imi raspunde:D:*
Sall tuturor, stiti siteuri unde poti sa iti faci avatarul(ex:ca la mine in imagine aia sunt eu :> ) dar nu mai stiu unde l-am facut (eu de obicei intru din siteuri in siteuri)si ma gandeam daca stiti...? (mai mult)
Am o intrebare pentru ce-i stabiliti in strainatate, mai exact daca este vreunul stabilit in Germania care sa aiba medic de familie care ar putea sa-mi trimita o crema care se poate lua de la farmacie...? (mai mult)
Stie cineva cum poti lua bani gratis(nu facebook) sau sa fi superstar gratuit pe stardoll?
Am o intrebare pentru barbatii; ce marca de stick folositi sa nu mai transpirati care este cel mai bun? multumesc
Cum se numeste melodia de la sfarsitul filmului "program de protectie pentru. printese"? cred ca o canta demi lovato;)
Buna vreau si eu sa stiu de ce MIKA e gay adica eu nu cred ca e voi ce zice-ti spune asa ca sa mai scape de fani sau chiar e gay?:-|
Help me plssss! urgent urgent ca nu stiu ce sa mai fac:((( vreau sa scap de niste vergeturi si nu stiu ce sa folosesc. Daca ma bronzez exista posibilitatea sa se observe mai putin? merci:*
M-am săturat de...(continuaţi voi) vreau multe răspunsuri.:)
Nu este o intrebare. Am pus cateva intrebari pe TPU dar nu pot sa dau fundita cuiva. Eu daca as putea v-as da tuturor fundita pentru ca m-ati ajutat si ca fiecare are dreptate. Asa ca sper sa nu va...? (mai mult)
Cine poate sa'mi dea niste nume pentru hi5:):">funda:->(concurs de frumusete)
Exista cumva spirite care ne poseda? este o intrebare care si-o pun multi.astept raspunsuri si conversatii
Bai TPU, ce se intampla cu site-u asta? LOLOLOL http://i29.tinypic.com/2rqd5xy.jpg
Ziceti-mi niste statusuri d prietenie dragoste.etc.:X dar sa nu fie siropoase sau genu ala sau copiate d p site`uri :Xvreau d la voi:X
Hey! Pentru cei care joaca pe facebook, nightclub city...stiu cumva daca se poate schimba muzica? si de unde? Multumesc!
Buna mi s-au stricat boxele si as vrea sa stiu cu pot sa ascult muzica pe calculato fara funda
Cat poate costa un samsung corby?
Cum se numeste acel cuvant cand discuti cu cineva in contradictoriu? Se termina in... mica, iar primele sunt 4 la numar
Esti pasionat de mister, aventuri si fantastic? Sau preferi realitatea?
Maneaua a aparut prin anul 1994.Adepti acestui cult se numesc manelisti sau cocalari.Aceste creaturi se pot deosebi prin stilul vestimentar.Masculul poarta in cel mai rau caz un tricou roz pe care scrie...? (mai mult)
Intrebarea a mai fost odata, dar nu prea am primit rapunsuri si vreau urgent! Maine [azi e 29 iulie 2010] plec undeva.Si drumul av dura cam 2 ore sau mai mult si nu stiu ce as putea sa fac in masina. Voi...? (mai mult)
Funditzaaa.Nu stiti niste chestii in club penguin care sa le pot cumpara fara sa fiu membru?
Unde pot gasi sa downloadez Miruna Oprea si Noni Ene-Wouldn't change a thing?
Cum se numeste melodia aceea de la antena 1 care cade pianul acela si fuge catelul ala din lesa ca sa se intalneasca cu catelusa aia? e de la orange! dau fundita la primul raspuns folositor!:-*:-*(*)(*)(*)(*) ...? (mai mult)
Uneori mi se intampla sa stau pur si simplu cu ochii in tavan, sa nu ma gandesc la nimic, sa nu simt nimic, sa nu aud nimic.Ma cuprinde o stare de nesimtire cronica, daca pot sa o numesc asa.Vi s-a...? (mai mult)
Era o mel pe disney channel in care video-ul era cu Demi Lovato si Joe Jonas, dar cantau o femeie si un barbat in romana.Cine canta si cum se numeste piesa?
Cine stie o porecla draguta pentru Alexandra? Funda!:*
Cum pot sa`mi fac un blog?
am un blog pe blogspot si am incercat sa bag linkuri in postare, insa nu-mi apar:(! stiti ce pot sa fac sa fie vizibile? multumesc anticipat:)!
Este normal sa nu ai prieten la 19 ani? Care ar fi problema pentru faprul ca cu ai?
Vreau raspuns urgent! Maine [azi e 29 iulie 2010] plec undeva.Si drumul av dura cam 2 ore sau mai mult si nu stiu ce as putea sa fac in masina. Voi fi cu sora mea si cu aprintii. Tata conduce, mama vorbeste...? (mai mult)
Care defect credeti voi ca reprezinta un obstacol intr-o relatie?
Ati incercat vreo data sa faceti yoga? Nu neaparat yoga, orice care sa va antreneze mintea^_^. Cum v-ati simtit? Va ajutat cu ceva?
Ce este accea bibliografie de la sfarsitul oricarei carti? dau funda, repede
Sunt foarte posesiva si recunosc, ce pot face sa nu mai fiu asa?
Spuneti-mi si mie un site de hosting cu plata prin SMS. mersi.
Ce zodie sunteti? Cel ce are aceeasi zodie cu mine primeste funda.Astept raspuns.:X
Heeei` cum pot sa imi bag jocuri in telefonul RDS`? :| funda :d
Cum pot pune pe hi5 in loc de fundalurile de acolo o poza care vreau eu dau funda
Vreau si eu sa stiu un liceu de sport din Bucuresti de med 6-7.
Cum instalez o tema pe un blog wordpress?
Vreau si eu sa stiu unde sa vad daca am primit fundita(TPU)... Dau si eu fundita :)):)) (asta stiu cum sa fac)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!