Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
cine imi da si mie niste link-uri cu jocuri pentru fete gen:gatit, moda etc ) sa nu fie pe timp dau funda :X
Ce preferati soare sau ploaie?
Ce parere aveti despre tratamentul placenta de la Kallos? Eu am parul cret, aspru si destul de uscat si de curand imi si cade destul de tare.Ati folosit, a dat rezultate bune?
Cum afli numarul unei persoane dupa numele lui?
Ce urca si coboara fara-ncetare si nu are nevoie de scara?
Rosu sau albastru? ce culoare preferati?
Voi va enervati cand vedeti ca un raspuns de al vostru este "catalogat " cu stupid/nefolositor?
De ce pentru multe lume rocker=emo?
Cit ne-ar costa ca siteul sa devina al adevarului si numai al adevarului atit simtit cit si gindit dincolo de toate polologhiile morale sau imorale si sa adoptam numai imaginea celor care sintem intr-adevar...? (mai mult)
Imi dati si mie un cont de 4story va rog
Este cineva la Universitatea Hyperion Bucuresti? astept un id de mess ceva am niste intrebari! ------ Multumesc
Baieti. pe voi va deranjeaza fetele care fumeaza? Daca va deranjeaza ce va deranjeaza mai exact. Sincer. [nu vreau raspunsuri gen ma deranjeaza ca ma deranjeaza sau alte chestii de genu`]
Imi poate spune si mie cineva cam ce se intampla in Morometii [volumul 1]. Macar 2-3 cuvinte. Vreau sa stiu doar care ar fi subiectul principal de discutie. Dau fundita.
care stiti concursuri de fotografie pe net? am cautat, dar nu am gasit.ma puteti ajuta?:)dau fundita pentru ajutor! multumesc!:*
Care sunt cele mai bune si cunoscute jocuri online? Ma refer la jocuri gen Triburile ori The Crims sa le joci pe un site nu sa le descarci si sa joci in retea ca si Wow sau CS.
Dati-mi si mie idei de ID?! Dau funda pentru cele mai multe!:X
Cum sterg contul de pe facebook?
Salut imi puteti spune niste jocuri cu premii adevarate?
Cum vezi daca ai o piele uleioasa? Cum iti dai seama?
Am o fusta pentru la scoala dar o urasc >:P. Cu ce ma pot imbraca in prima zi de scoala tinand cont ca toti diin celelalte clase sunt numai in blugi, numai clasa noastra e la dunga? 11 ani jumate :D
Vreau sa fac un cadou de nunta si m-am gandit sa pictez eu ceva, avand in vedere ca ma pricep destul de bine... Imi aratati niste fotografii romantice...alea alea... dar care pot fi pictate?
Nu stity ceva muzica Rock `... Solo ca sa zic asa? :D funda
Buna :) Care e cea mai tare gluma auzita?
Aveti idee de un nume pentru un Bichon? (e fetita ) :D
Care ma ajuta si pe mine sa infrag plictiseala? pe messenger ma refer, am doar 3 iduri in lista.
Bunaaa:X Vreau si eu citate sau statusuri in romana, in engleza. cum vreti voi. dar sa fie din astea mai misto :D Funda ca de obicei :*
De unde pot lua poze miscatoare?
Vreau sa imi fac cont pe facebook si nu reusesc din cauza numelui. L-am tot schimbat si imi dau acelasi raspuns: "Our automated system will not approve this name." De ce?
Voi ce vise ciudate ati avut? Cel mai ciudat are o funda!
Buna :X...Care se plictiseste sa lase idul aici...Sa mai tinem legatura :) :*>:D
Care is cele mai tari jocuri din lume, imi spuneti pls!
Ce inseamna numele tau? Poti afla de aici : http://anti-plicti.blogspot.com/2009/01/semnificatia-numelui-ce-inseamna-numele.html sau de aici : http://www.eva.ro/casa-si-familie/copii/afla-ce-inseamna-numele-tau-articol-5321.html...? (mai mult)
Buna!:) spuneti-mi va rog ce sa fac ca la barn buddy cand trimit solicitari de prietenie ca sa am acolo jos prieteni imi scrie "The invitations failed to send due to Hi5's daily limit. Please try to send...? (mai mult)
Cum pot invata pe net limba engleza, dar fara sa platesc?:Dsi vreau sa invat si limba franceza:D am mai pus aceasta intrebare, dar mi s-a refuzat si nu inteleg de ce
Imi puteti spune va rog mai multe site-uri cu poze in afara de google?
La ce ora rasare soarele in august? Am pus intrebarea asta deoarece plec la mare si as dori sa vad rasaritul.
As vrea sa aflu niste raspunsuri din partea voastra. 1. Daca urmez facultatea de limbi straine ls bucuresti, la sectiunea romana-spaniola, ce meserie pot practica in Spania pe urma? 2.Va...? (mai mult)
Care este cea mai mincinoasa reclama din Romania?
..cum se scoate budinca de pe perete.Istorisire:Mancam budinca de ciocolata si vorbeam cu o prietena pe skype.Era liniste totala si dintr-o data ea a pus imnul frantzei. M-a luat prin surprindere? (mai mult)
Este cineva membru Stardoll? A devenit cineva Superstar? S-a intamplat ceva cand ati platit cu cardul? Vreau mai multe amanunte despre SuperStar si cum pot devenii! fundita cine imi spune totul
Este intr-adevar iubirea oarba?
Cine imi poate spune (din experienta daca se poate) cum e clasa a-9a?
Dati-mi si mie niste replici pentru o prietena sa-i spun ca acum sa treminat tot si ca cei 3 ani de prietenie s-au dus...:((
O profa de limba romana scrie cuvintele "dracul", "gipan", "ieuroii" si "tz". Ce parere aveti?
La jocul Shrek 2 cum pot sa inving zana vrajitoare aia de la sfarsit.Cum pot sa iau fructe de pe masa? Ca sa pot sa o lovesc pe vrajitoare aia. Funda
care se pricepe foarte bine in a face blogguri!? nu prea stiu sa mi-l creez sincer. as vrea sa mi-l faca si mie unu :d dar sa se priceapa YM : robiy4u@yahoo.com multumesc anticipat :d
De ce nu merge sa ma joc Burn Buddy pe hi5? Imi zice "eroare.Nu am reusit sa indeplinim cererea..." si bla bla bla... Dau funda daca ma ajutati...
am 12 ani si sunt din focsani. din cauza familiei mele am ajuns si sa beau, sa fumez si sunt in depresie de vreo 3 luni.:( nu ma mai inteleg deloc bine cu mama cateodata simt ca ma inebuneste pshihic.? (mai mult)
Buna am privit fimul The Last Song. e ft super, si Miley e hot.bine idee e alta, Miley in film e rebela, nu stiu cum sa spun, nu ii pasa de nimic, as wrea si eu sa fiu asa, credeti ca o sa reusesc?...? (mai mult)
Ce parere aveti despre abrevierile "noi" precum: "nu stiu", "adica", "cum", "p, ca, l", etc? Sunteti de acord cu ele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat