Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Stie cineva de pe ce site pot downloada subtitrarea filmului "How to be"? fundita pentru cel mai bun site!
Buna vreau sa stiu ce este TPU WIKI si la ce foloseste :">. multumesc:)
Buna:x Cum pot sa sterg istoria din bara aia de la mozilla? Adica sa intru acolo la istoric am sters tot. dar imi ramane in bara aceea. De ex dau 'h' si imi apare acolo mai multe (hi5 etc). Cum fac sa le...? (mai mult)
Facebook sau hi5?(justificati)
Salut am o mica problema.Cand vreau sa intru pe Hi5-il meu imi spune Profil Privat.De ce? Dau FuNdItSSa:D
Vreau si eu niste servare la cs de zm sa fie biohazard pls sau ceva bun:). Multumesc.
Cate cosmetice, haine, accesorii aveti, le tineti in ordine? Fetelor, voua va plac lucrurile dragute cu desene frumoase gen pile de unghii colorate, cutiute?
Ati fost obligati la locul de munca sa faceti ceva ilegal si imoral?
Aveti colegi care s-au angajat cu,, pile" si se folosesc de acest lucru in continuare?
Este pentru prima oara cand am dat o comanda de pe net.Am selectat sa-mi aduca curierul.Am o intrebare, trebuie sa ii mai sun? Mai trebuie sa fac ceva sau doar sa astept pana imi vine pachetul?...? (mai mult)
Ziceti-mi niste site. uri cu jocuri;;) dau funda:*
Buna TPU...am luat o decizie foarte proasta dar din motive foarte importante.nu ma mai inteleg bine deloc cu mama. ma gandesc sa fug de acasa. acum vreo 4 saptamani m-a batut de era sa imi sara sangele.? (mai mult)
Cand iubesti o persoana trebuie sa ii ierti aproape orice? Si daca te deranjeaza ceva la el cum ii spui fara sa ii ranesti sentimentele?
Mie imi place stilul emo(nu chiar emo emo, un pic altfel, da 40% e:D)dar muzica nu mi se potriveste de loc.si muzica face parte din stilul ala, ce sa fac? posibil ca jumatate din voi sa nu inteleaga...? (mai mult)
Care este melodia voastra preferata si ce simtiti cand o auziti? Dau fundita la cel mai frumos raspuns!:*:*:*:*(*)(*)
Buna deci am auzit ca daca pui fata in vacanta la jocul lady popualr iei diamante?
Credeti in zvonul ala de la Magic Fm? ca daca asculti aia emit un zgomot care ureche nu il percepe dar tantari nu il suporta credeti ca e adevarat?
Stie cineva ciine a infiintat siteul asta? sau cine il gestioneaza sunt fff curioasa:)mss
poate intrebare ce o sa vo pun cam personala dar as vrea daca se poate sa-mi spuneti opinile voastre! Cum a fost prima noapte de dragoste? Cum o explicati? Ce a insemnat pentru voi? Ce parere aveti...? (mai mult)
Cate filme HSM exista? Pe youtube.com am gasit trailer si la HSM 5.Chiar exista asa ceva? Care va fi ultimul HSM pe care il vor produce? Eu as vrea sa fie 100 de HSM, dar ei nu au cum sa faca atatea?...? (mai mult)
Vreau sa va intreb daca exista un HSM 4(High School Musical 4)? Daca da, atunci au terminat filmarile? Cand va aprea in cinematografe, dar pe net? Zac Efron inca mai joaca in filmul asta, pentru...? (mai mult)
Deci eu am un laptop si cand intru pe facebook imi da eroare dar nu stiu dc fiindca si la laptopu mamei e la fel, la laptopu lui tata pot intra iar de la PC-ul lui sora mea pot... ce pot face ca am? (mai mult)
Poate suna stupid sau poate nu... Buna! 1). Baietii:Cum le-ati putea caracteriza pe fete untr-un cuvant? 2). Fetele:Cum i-ati putea caracteriza pe baieti intr-un cuvant? Mersi mult!
Am mare nevoie de ajutor din partea celor care stiu franceza. Am de tradus un text si eu nu am mai facut franceza de un an si sunt cam varza, dar am promis ca traduc texul asta asa ca va rog sa...? (mai mult)
Cine este karin in Naruto? Este iubita lui sasuke, de la orochimaru?
Cum pot sa-mi fac un blog? Cel mai folositor si bun raspuns primeste fundita!:)
Ce melodie house are versurile asa " be your love I be your love oo I need your love"? are voce feminina va rog sa ma ajutati.Primul care raspunde primeste funda:)
Hei.Acum o saptamana m'a piscat un tantar de obraz x( si acum mi-a trecut piscatura, doar ca mi-a ramas semnul.Cum sa fac sa nu se mai vada, pentru ca se vede cam tare, si e aiurea.Multumeeesc mult >:D...? (mai mult)
Rasa chow chow sunt caini de paza de companie sau?
Cine imi zice si mie niste filme de comedie precum seria Scary Movie sau Not Another Teen Movie? Dau funda pentru cele mai multe filme;)
Mama mea nu ma mai lasa pe TPU ce sa fac nu vrea sa inteleaga nu va pot spune dc va rog ajutati-ma!
Exista vreun site pentru The Sims2 de unde sa downloadezi vedete?
HELP PLEASE! Va rog mult mult de tot cine poate sa ma inregistreze pe IMVU.com. Dau funda evident.Va rog mult mult mult. Parola si usernameul mil spuneti pe privat. Multumesc mult.
Da-ti-mi exemplu de un ten: deschis normal inchis prin poze... funda cel mai bun raspuns si cel mai rapid
Vreau sa ma spal pe cap cu frunze de nuc, pentru ca am auzit ca ar inchide parul.eu il am blond-saten.cat de mult mi l-ar inchide? apropo, am auzit ca cica dupa cateva zile se face inapoi parul,? (mai mult)
Deci, eu m-am apucat chiar azi de metin, pentru ca pana acum nu mi-a mers sa-l descarc pe vista si na, sincera sa fiu nu prea ma pricep.Si mai toti au lv peste 10, as vrea sa-mi spune-ti si mie cum...? (mai mult)
Cine stie un site bunicel in care pot gasi diverse poezii si chestii de genul online? Imi trebuie sa caut In Africa si nu mai stiu cum :s :| x( de Grete Tartler si chiar nu gasesc pe net! fundita garantata;...? (mai mult)
De ce toti vor fundite?
Ce parere aveti despre numerologie?
Ce mai faceti? Din pacate site-ul nu mai este cum era acum 1 an:(. Unde sunt userii "mai vechi"? Ati plecat toti?
Cine vrea sa-l ajute pe un biet om sarac ca niste siteiuri unde sa poate sa descarce manele noi? mersi anticipat :p
Cin imi zice si mie niste filme faine, gen scary muvie, poate sa fie cu curse de masini, de actiune il rasplatesc cu o fundita mare si frumoasa... ast cu nerabdare:P
Cum aflu cat impozit platesc pentru 1500 de lei? Si cum ati calculat?
Imi puteti zice niste melodii faine? house, hip-hop? mersi
Hei, ce parere aveti despre filmuletul asta :))? http://www.youtube.com/watch?v=SAAg6ePGZUE&feature=player_embedded Pareri;))
Care aveti cont pe trilulilu? mi-am facut si eu acum. Hai sa fim prieteni :* http://www.trilulilu.ro/sexinthemorgue
Nu am fost niciodata un tip religios, la modul ca sa merg la biserica, sa tin post. desi provin dintr-o familie de oameni credinciosi. Poate am fost mai razvratit. Cateodata am impresia ca nici nu stiu...? (mai mult)
Cum castig diamante pe lady popular? Funda
Nu stiti de unde pot descarca jocul spider-man 3 PC? pls
vreau sa imi fac si eu un id :D ma cheama cornel \:D/ prietenii imi zic Cony :D imi puteto da niste idei?:"> dau fundita celui mai frumos :X
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat