Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Pe 10 august plec la mare. si m-am gandit sa va cer ajutorul in legatura cu bagajul;)) Ce haine ar trebui sa-mi iau la mine tinand cont ca stau o saptamana:)?
Cine vrea sa-mi fie prieten la Stardoll? Contul meu este mileycyrus3268
Ce inseamna 'exhaustiv'?
Filme noi de groaza poate sa imi dea si mie cineva cateva exemple? [:x]
De jumatate de ora tot ma chinui sa ma hotarasc asupra unei adrese de blog:)). stiti voi partea pe care eu trebuie sa o completez cu numele blogului, majoritatea numelor sunt deja luate:). eu mi-as dori...? (mai mult)
Timpul le rezolva pe toate? Chiar toate?
Ati fost cumva vreodata in concediu la vr-un hotel din saturn? Daca da, spuneti-mi si mie care si ce v-a placut la el. In aceasta vacanta vreau sa merg cu familia la saturn dar nu stiu la ce hotel...? (mai mult)
Sallut. Va rog eu mult ajutati-ma si pe mine cu ceva.:) cine mai stie ceva vidioclipuri cu o poveste asemanatoare cu aceasta http://www.youtube.com/watch?v=ktdFm7xNJow Cel mai asemanator primeste funda...? (mai mult)
Care este materia voastra preferata ?
Oare care este media de vârstă a utilizatorilor?
Dece imi da eroare la serverele de mt2 nce trebuie sa fac?
Cine ma ajuta cu cateva melodii? In sensul sa mi le traga repede de pe net si sa mi le trimita. Lasa-ti mesaj. Raman datoare! :)
Pentru cei de pe TPU :) niste programe de moficat poze ca tot am vazut ca se cauta pe net... : http://www.pizap.com/ http://funphotobox.com/ http://www.photofunia.com/ www.picjoke.com http://www.picnik.com/ Astept? (mai mult)
Puteti sa-mi luati id-ul? flory.pysyJ Va multumesc mult1:D
Vreau si eu hack de exp/level(lvl)metin2 cine are sa-mi dea? contactati-ma pe id-ul carmen_fun1 dau fundita mare de tot si un kiss:) :-*
As vrea sa-mi fac un server privat pe metin 2 dar nu am calculatorul destul de bun. Poate sa-mi faca si mie cineva? Dati-mi o adresa de mess plizz
Luna asta dupa ce mi-a venit ciclu la vreo trei zile a inceput sa imi curga secretia aceea alba iarapoi imi cure cu putin sange si numi se mai opreste e ceva grav please vreau si eu un raspun :(( :(( :((...? (mai mult)
Cum pot sa imi fac si eu un blog?
Care va place mai mult:Twilight, Harry Potter, The Vampiers Diares, Luna plina? Dau fundita la cel care preferata lui e si a mea.
Care este cu adevarat cel mai bun liceu din pascani?
Care este cea mai frumoasa combinatie de culori pentru mess?;;) Dau fundita pentru cea care imi place cel mai mult!
Credeţi că Mădălina Manole s-a sinucis?
Vreau sa stiu si eu, posturile italiene RAI 1, 2, 3 daca sunt posturi nationale sau ce?
Buna! Ce culoari ar trebui sa folosesc pentru a obtine Caramiziu? Folosesc Var Alb (Savana) Va multumesc!
Ma trezesc f tarziu de vreo 4 zile incoace, spuneti-mi ceva ca sa pot adormi mai devreme si sa ma trezesc devereme? de ex azi noapte m-am culcat la 5 dimineata si m-am trezit acum la 3 ziua ( urma cu 1...? (mai mult)
Ce inaltime are Arturo Peniche?
Ziceti-mi si mie va rog cd-key la Call of juarez 1 va rog!
Cum se fac bratarile din ata? de exemplu: http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=5088257294&ownerId=537363697&albumId=416099225
Ziceti-mi si mie titluri de filme pentru adolescenti, comedie, chestii de genul asta. multumesc anticipat
Cum dezactivez un cont de pe TPU? va multumesc!
Cum trebuie sa se comporte prietenii adevarati?
Tinand cont de natura conflictuala a intolerantei, intreb: Daca esti tolerant, indulgent esti bun si daca esti bun, esti prost?
Buna puteti sa-mi spuneti unde gasesc episoadele mackenzie falls traduse in romana? online sau pentru download? mersi anticipat :D
De azi dimineata tot incerc sa intru pe Barn buddy si imi apare "Sorry, Barn Buddy is currently unavailable. Please try again later." Ce pot face?:|
Cum scot o pata de vopsea de pe blugi? Sunt blugii mei preferati. Astept raspuns:*
Cine este admin pe TPU?
Cum pot trimite un mesaj unui prieten de pe site? cine imi da unul si este primul care imi trimite un mesaj care sa imi explice cum pot face sa trimit un mesaj ii dau fundita!
Un prieten de-al meu vrea sa fie emo si nu stie ce sa faca ziceti niste sfaturi
am 13 ani si m-am indragostit de un baiat. el este emo dar eu nu sunt, iar el are 16 ani... spune ca ma place si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, dar ma indeamna gandul sa-i zic ca nu.pentru? (mai mult)
Buna sunt din Bucuresti si a-si dorii sa ma angajez la impartit pliante.stie cineva pe unde pot gasi sau are cineva vreun nr de tel la vreo filma.pls;;)
Fundita pentru cel care imi zice melodii de caterinca
Deci, eu am prietene care sunt genul :nu pot sa fac nimic, mi-e lene, mi-e somn. si asa fac cand vreau sa iesim afara. eu nu stiu ce sa fac nimeni nu iese afara, la mine nu le lasa parinti ca nu au...? (mai mult)
Vreau sa ma ajutati... M-am despartit de prietenul meu acum o saptamana. El este din craiova si eu din zalau si am fost acolo la el si ne-am despartit.Eu vreau neaparat sa ma impac cu el pentru? (mai mult)
Cu ce zodii gemenii nu se inteleg deloc? :D eu stiu ca nu se inteleg deloc deloc cu taur si fecioara :D voi?
este cineva reprezentant faberlic? Cum sunt produsele? As vrea sa devin si eu reprezentant dar nu stiu pe nimeni sa fie deja lider...ma pueti ajuta?
Sall ...tpu am o intrebare in care sunt confuza chiar la 11 ani nu trebuie sa maeg la intalniri daca ma invita un baiat ca sunt prea mica?:O:o
Stiu ca asta nu-i intrebare dar vreua sa va anunt ca daca un tip pe nume eduardo mai pune intrebari nu-i raspunde-ti sau nu-l luati in seama, el este de fapt varmiu de 8 ani care a folosit numele meu si...? (mai mult)
Ce prostii x( toti ziceti ca nu exista program de spart parole, dar i\unei prietene i au spart id azi :( vreau si eu programul :((
Stiti programe de editat poze cu inimioare si alte chesti? Dati-mi si mie plz. Cel mai frumos primeste fundinta (nu-mi vine sa cred ca am scris asta)
Imi puteti zice niste filme cu masini, gen fast and furious... Ms anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
Andreea0726 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)