Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Imi spune-ti si mie ce porecla s-ar potrivi pentru numele Dragos? fundita
Http://www.youtube.com/watch?v=sIU6j_QFNZ4 sal:D cu ce program se fac astfel de filmulete? 3D.:-?
VA ROG, AJUTATI-MA! Ok, deci am intalnit un tip la mare, in Eforie Nord, am facut cunostinta cu el si am aflat ca il cheama Razvan, are in jur de 17 ani, cred.Nu am apucat sa vorbim prea multe din...? (mai mult)
Ce parere aveti despre samsung e250?
Dati-mi si mie un link ceva ca sa pot dawnloada un cs1.6 care sa imi gaseasca servare:).
Ce credeti despre Spike :x?
Top 5 melodii preferate ale voastre:)
Acum 2 zile m-am dus pe la soramea... ea are 2 perusi. Intrebarea este cum faci un perus sa nu mai chiraie si sa nu mai sara din mana...am luat femela in mana si chiraia incontinu, i-am dat drumu si a? (mai mult)
Spuneti'mi si mie niste filme de groaza dar sa aiba ceva sens. adica despre care credeti ca chiar merita vazute. mersi mult:*
Poti sa trimiti mesaje cu numar privat?
Caut si eu un film si am uitat cum se numeste. Ma poate ajuta cineva? Dau si fundita daca va incalzeste cu ceva Descriere : Este vorba despre o poveste de dragoste dintre 2 bolnavi depistati cu sindromul...? (mai mult)
Hei, stie cineva erau niste desene f tari cu un fel de printesa care facea vraji cu niste tigrii, si la final era un nr de magie? fundita daca imi ziceti si desenele alea cu niste vrajitori care faceau...? (mai mult)
Vreau sa imi fac prieteni si prietene noi. Sa am cu cine sa discut:) Eu am 17 ani si ma numesc Denisa. Cine vrea sa imi dea add: denisse_daisy. Va pup si o zi buna:*:*:*
Cum scriu colorat pe hi5?
Cu care din fete credeti ca va ramane burlacul?
Nu stiti au terminat cu proba 1 de la admitere cei care au avut azi la Academia Fortelor Terestre din Sibiu? la ce ora?
Sal ce inseamna sa fii pocait?:| si de ce unii se fac pocaiti? este bine? acei oameni ajung in Rai?:-s
[Dau fundita]...as vrea sa imi cumpar un xbox360 dar nu prea imi place maneta...as vrea daca se poate sa joc cu una de playstation se poate cumva sa schimb o maneta de xbox360 cu una de playstation 3 si? (mai mult)
Vreau şi eu nişte statusuri draguţe.
As vrea sa imi testez prietena. Dar nu stiu cum... Aveti idei? ofer
Cum pot scrie un mesaj? ca daca incerc sa trimit persoanei respective un mesaj imi spuie ceva cu spam sau ma rog... dar nu pot cum fac?:((
Cum se numea filmul care a fost aseara la ora 23 la protv, era ceva cu explozii solare? funda;)
Care este preferata voastra vedeta de televiziune din Romania? Poate fi si un artist/cantaret/actor de valoare.
Mi-am facut cont pe TPU aseara si am tot vazut chestia asta cu dau fundita.care e treaba cu ea bonezi ceva cand dai fundita sau e pentru topuri?
Hello TPU! Long time no see! Mai este cine pe care cunosc pe aici?;;)
Buna, va rog sa-mi ziceti si mie unde epot vedea: KATE PLUS EIGHT, online daca se poate cu subtitrare. Sau daca stiti vreun site unde sa le descarc (cu subtitrare). DAU FUNDA + raspuns folositor.
Unde Pot vedea episoade din emisiunea : Comanda La mine timp de 60 min:> Fundaa!
poate o sa va para o intrebare mai stupida :d dar nu stiti niste statusuri cu ** iubi** incluse in status :))... dau funda:X
Ce parere aveti despre zicala "Frumusetea e in ochii privitorului " vi se pare adevarata :-? cel mai inspirat rasp funda
Imi spuneti un program care face ca situ pe care intru sa nu se memoreze? Am nevoie urgent!
Cum pot pune smoke brush unei poze si cu ce program?
A vazut cineva filmul "The last song"? De unde se poate downloada?
Imi spuneti si mie ce porecla s-ar potrivi pentru numele de Alex? Am 12 ani.
Aveti cumva vreun link pentru reclama aia de la Star, cu rontanelele? E cu veverita aia legata la ochi care gusta din mai multe pungi si zice "Eeee, floricele... iii, pufuletii... eeee, seminteee"? (mai mult)
Funda! Mi-am luat un odorizant de camera Air Wick este pe senzori de miscare. Problema este ca el pulverizeaza si cand este off adica inchis. O fi defect sau asa trebuie?
As vrea sa-mi ziceti cum pot sa fac sa-mi mearga jocu Landwirtschafts simulator Gold Edition pe windows 7 pentru ca imi apare o eroare de la placa video si am mai incercat la alti doi prieteni...? (mai mult)
Cine stie daca folosesc la ceva "funditele"?
Ati comandat de pe site-ul asta? http://www.cosmeticeavon.ro/ Este serios?
Buna! Imi zice si mie cineva dc unii oamenii folosesc [ =P, =X ] Cam asa? Dau funditSaa!
Voi credeti in prieteni adevarati?
Imi dati si mie idei de porecle pentru mine. nu neaparat referitor la nume...(sunt fata) :)
O prietenă şi-a făcut cont pe Facebook şi de atunci tot se trimit mesaje singure, gen: who did this pic of you? http://rurl.org/2v66?=www.facebook.com/photo.php. Cum poate să scape de asta?
cand deschid calculatorul imi apare "Setup initialization" si imi apare ca si cand sar incarca ceva si dupa cateva minute dispare. ce ar trebui sa fac? are vreo problema?
Imi spuneti niste melodii despre prietenie in romana? Poate sa fie si in engleza...in afara de adda-prietenie adevarata
Pentru ca nu-i corect sa stim doar ce ne "ucide", sa dam o sansa si lucrurilor care ne "invie", ne tin departe de moarte, nu neaparat cea fizica. Ma tin "vie" un om drag, jocul, copilaria. Dar pe voi?
Salut la toti din aceasta comunitate as vria sa-mi cum par un mobil mai bun dar ar trebui sa fac bani dar nu stiu cum am duar11 ani va rog ajutati-ma :(dati-mi-a idurile voastre poate mai vorbim si ne imprietenim...? (mai mult)
Mor putin cand urmez aceeasi traiectorie, care devine obisnuinta, mor putin cand evit pasiunea, mor putin cand imi dispare zambetul de pe buze. Ce va "omoara" putin cate putin?
Cine e fata din video-ul asta? http://www.youtube.com/watch?v=hT0mHIRKARM
Cum ar arata lumea de vis in care ati vrea sa traiti?
Deci! mi-am luat card de 2gb micro sd si adaptor! cardul il pot folosi si la cafera foto daca are loc unde sa bag cardul? funda maine plec urgent
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.