Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Am 11 ani si inca nu am avut parte de prima intalnire credeti ca e creva rau? si la prima intalnire trebuie sa il sarut
Cum ofer si eu fundita?
Cat timp petreceti zilnic in fata calculatorului si ce faceti in timpul acesta(filme, jocuri...)?
Va rog, dati-mi si mie idei pentru numele de hi5 :D ma numesc florina cristina dar multi prieteni imi spun flory :D pls. dau fundita pentru cele mai inspirate :D:X
Din ce retea face parte nr de telefon care incepe cu 03711?
:* Am o problema, destul de delicata as putea spune. Pe 21 august trebuie sa merg la o nunta importanta, din familie. Problema este ca exact pe 21 ar trebui sa imi vina ciclul menstrual....? (mai mult)
Cine stie cum imi pot recupera parola de la messenger ca am uitato please... dau funda
vreau sa va arat niste melodi mai ales pentru cei care sunt indragostiti :x iar cei care nu asc acest gen de muzica nu criticati :"> http://www.youtube.com/watch?v=zXoRkNcC_xs&feature=related
Intrebari pentru cine joaca Lady Popular: 1.Cati bani iti da pe zi/saptamana pe podium? 2. Ce iubit aveti(in afara de spalator de masini barbat caznic) si cati dolari va da?
Stiti melodii care te pot linisti? (sa poti uita de tot)pls. Funda:)
Deja devine enervant! Daca ma duc la raspunsurile mele ->si dau pe o intrebare pentru a-mi vedea raspunsul...pac...la unele raspunsuri ma trimite inapoi `at home` x( De ce>?
Ce parere aveti de noul videoclip al Selenei Gomez-Round and round?
Anu asta ma duc la liceu si nu as mai vrea ghiozdan. adica ma gandeam la niste genti mai elegante negre. Voi ce idei aveti? Puneti poze :)
Sall! Am o intrebare mai dificila pentru voi, dar la care dau fundita.Am citit acum ceva timp un fic SasuSaku in care Sasuke pleca la Orochimaru, si o rapea pe Sakura dupa ceva timp. Puteti sa-mi dati...? (mai mult)
Exista un program pe care ili instalezi pe laptop sau pe pc, si sa vezi tot ce faci pe laptop sau pe pc? de ex. E instalat pe pc si vezi ce face pe laptop, pe ce siteuri se intra, etc? Fundita Raspuns...? (mai mult)
Salut stiti vreun joc din asa cu nave spatiale razboi interglactic si alte chestii care sa para cat de cat real? MS
Puteti sa imi dati un site unde sa vad meciuri on-line eventual cu mozila de exemplu urmatoru e steaua-u cluj unde as putea sa il vad
Buna TPU:X Ziceti-mi si mie niste filme super ce merita vazute. De preferat horror, drama :D Mersi. aa si funda :X
Stiti programe de modificat poze pe care sa le pun direct de pe site pe hi5?(cum ar fi dumpr de ex.) Dau funda! Ms!
stiti unde pot gasi episodul 170 naruto shippuden.
Ati citit "Ciresarii"? Care e volumul vostru preferat? Dar ciresarul? Ma intereseaza mai ales pentru ca mie imi place primul volum, iar dintre ciresari de Maria dar am observat ca sunt singura.Multora...? (mai mult)
Hei! In seara asta este un concert, nu chiar cu trupa mea favorita dar totusi, cum ar trebui sa ma imbrac?
Cum pot sa imi fac bani pe imvu fundita:*
Cine are hack de exp pe metin2?(fundita) ma puteti contacta la id-ul:carmen_fun1 dau fundita mare:)
A folosit cineva BrainWave Generator? merge?
Daca nu imi place de un baiat care ma invita la o intalnire cum sa ii zic nu ca sa nu il ranesc?
Am impresia ca un baiat ma place dar ce sa fac ca sa vad daca ma place cu adevarat? dau funda pentru cele mai complexe raspunsuri :-*
Buna TPU am o intrebare pentru fete :Cam pe la ce varsta va invita un baiat la intalnire? Cum este? trebuie neaparat sa fin respungatoare? explicati-mi va rog cel mai complex raspuns si folositor funda:-*...? (mai mult)
Buna unde pot gasi site cu rezumate? piss. fundita
Ce inseamna cand visezi ca te musca un caine negru? De fapt, nu m- a muscat, ci mi- a prins mana in gura la el:)) si cu cat incercam sa scot mana din gura de la el cu atat strangea mai tare. Pana la ...? (mai mult)
Maine apare BRAVO Girl sau Bravo?
Dupa parerea voastra, care este cel mai bun antivirus? de ce? :)
In ce zodie st? :P
Imi puteti spune cel mai bun film de groaza pe care il stiti? :) Vreau sa ma uit impreuna cu un baiat si as vrea un film la care sa ma sperii cu adevarat. Multumiri :)
imi poate gasi si mie cineva, un videoclip sau poze de la aniversarea a 35 de ani de cariera a lui doru octavian dumitru, in mangalia, saturn pe data de 20 sau 21 iulie 2010? ca eu am fost acolo...? (mai mult)
ce poza as putea sa-mi pun pe desktop?
De ce nu pot vedea toate raspunsurile la o intrebare si nu vad decat 1 sau 2?
Buna cine se uita pe Tvr 1 la juvaieul palatului? Puteti sa imi spuneti cum se termina filmul?
Ce sa fac? Tatal meu este plecat in Franta, acolo a inatalnit un roman din Azuga iar acest roman si-a adus fratele de 19 ani acolo, tata nu stie sa umble pe mes asa ca a mers cu baiatul asta, ALEX sa-l...? (mai mult)
Am o prietena care are un program ce ii permite sa vada programele de la TV pe calculator. Ca si cum ar fi TV in calculator. Imi puteti spune cum se cheama?
vreau sa imi schimb imaginea de la profil si cand dau la editare profil imi apare imaginea care vreau sa o schimb si cand dau la vizualizare profil imi apare imaginea veche... ce sa fac, dau fundita;? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu niste statusuri. mai :x misto! Funditaa! :x >:D<
Daca ar fi sa fiti un fel de mancare, ce ati fi?
stiti unde pot gasi episodul 170 naruto shippuden?
Care stie un server privat de mt2 populat si cu arme epice?
Hey!:)Puteti sa imi spuneti si mien niste sit-uri cu avril lavigne in care se gasesc multe poze? Dau fundy:D
Buna as vrea un laptop imi puteti recomanda unu mai bun si la pret avantajos ( potrivit nici prea scupm nici prea ieftin)?
Doresc sa va intreb cum pot sa declar un abuz pe youtube? va multumesc anticipat
Bunaa! Unde pot vedea reclama de la Acasa tv? Cea in care apar versuri de genul, , Daca am avea totul, nu am mai avea nimic care sa ne bucure " ( ceva de genul :D ) iar la sfarsit spune, , Viata...? (mai mult)
De unde pot descarca sims 8 in 1 dar sa fie in engleza?:D Eu l-am descarcat si e in japoneza, nu stiu sa fac nimic la el.:( Multzam!;))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
RainWind întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?