Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
O prietena mi-a promis niste carti si nu mi le-a mai adus. a zis ca trebuie sa plece undeva si o sa vina inainte sa imi lase cartile. astept de 3 ore si nu mi le aduce. dupa parerea voastra, in cat timp...? (mai mult)
Ce parere aveti despre liceeni din R.Moldova care invata in Romania?
Salut am un prieten, de treaba cate odata... dar sa oftica mai mereu din nu stiu ce motive... ce sa ii fac sa inteleaga ca nu el conduce lumea asta, sal trezesc la realitate ( crede ca totul i se cuvine? (mai mult)
Cine imi poate da photoshop pe mess? uitati id meu :vise_colorate24 fundita
Ziceti`mi va rog niste remedii impotriva cosurilor.pe care pot sa le fac si acasa.am citit ca sunt ceva cu spirt, miere chestii de astea stiti ceva care intr-adevar sa mearga?:D va rog dau funda la alea...? (mai mult)
Saluut! Cine stie ce program sa instalez ca sa imi apara emoticoanele asa http://www.youtube.com/watch#! v=Uu2t2JVunEQ&feature=related? fundita!:*
Pentru pearkour cu ce scheme ar trebui sa incep :S:S (sunt incepator )
Va rog dati-mi un link cu poza gif din eclipse cand se antrenau jasper si alice, atunci cand cica se luptau, dar mai mult s-au sarutat, plz dau funda la cea mai corecta, lunga si clara poza, atentie...? (mai mult)
Cum instalez CEP fifa08 v5 am downloadat de aici http://www.filestube.com/6257a564f1614e0503e9, g/cep-08-v5-0-of3-001.html si nu stiu cum se instaleaza... ajutati-ma va rog.care va pricepeti.Multumesc!? (mai mult)
De unde pot downloada yahoo hacker sau hackul de la hackmuri de spart parole, dar sa mearga. Am downloadat eu de la hackmuri dar nu merge.
Intrebare dubla pentru fani JB si pentru oameni normali.Pt fani lu Biberon:Ce Doamne vedeti asa de interesant la mucosu asta? Pt oameni normali:Ce Doamne or vedea disperati astia la el?
Cum se face aceasta medie:80 la suta media generala si 20 la suta media de la bacalaureat?
Nu stiti careva cum se numeste melodia aia din reclama cu nescafe frappe?
Ce melodie credeti ca va fi hitul acestei veri?
Vreau si eu niste descrieri frmse.`;;) pentru. pozele dapa hi5:D
TPU Am si eu o intrebare Am 13 ani si jumatate si nu am intretinut relatii sexuale, doar ca luna aceasta mi. a venit c. m pe 10 si nu a tinut decat o zi. De ce? Ce pot sa am?
Credeti ca mai exista viata si pe alta Planeta? Sau suntem singuri in acest Univers? Parerile voastre sincere.Stintifice sau/si religioase.
Ce calciu pot lua fara sa ma ingras? mii de multumiri
Afara sunt 30-35 de grade. Ce faci ca sa te racoresti?
Ziceti-mi si mie site-uri de metin2 privat server dar saitu nu doar numele
Care este episodul in care dl mustacila canta cantecul cu papaya? fundita
Cine stie site`uri pe care pui o poza de la tine din calculator si dupa iti da un link cu ea? ( ca sa pot sa o pun pe un site intr-un comentariu ) Mersi =D
Am trecut clasa a VII-a. Mi s-a dat lista de lecturi pentru următorul an şcolar, dar vreau să mă transfer la altă şcoală şi cred că acolo îmi va da altă listă. Aş vrea să le am pregătite...? (mai mult)
O sa se vada chiar urat daca ma vopsesc bruneta si apoi o sa`mi creasca parul saten?:-s adica o sa se vada foarte urat la radacini:-s?
Va place acesta? http://www.creditfan.info/user-793-Sabylove
Traim, trecem prin viata si ne facem printre oameni prieteni si dusmani.Impotriva dusmanilor luptam pentru a ne impune, pentru ai invinge, pentru a putea trece mai dewparte etc.In acelasi timp avem alti...? (mai mult)
De ce murim?
Cine se uita la telenovela tradare in familie pe kanal d imi poate spune si mie de ce a murit balim si bebelusul ei si cum a aflat akin ca omer asaf e fiul lui? va multumesc
nu imi spuneti si mie niste statusuri noi?;;)
Ce fructe fermenteaza?
E o reclama la tv de ceva timp cu niste copii care danseaza, foarte colorata si faina. Melodia de pe fundal e sigur cantata de Mika, dar nu-s tiu ce melodie e. Cine imi spune primeste fundita:*
Hello, am multe alunite pe corp aia vrea sa zica ca am mult noroc in viata?
Cum pot face rost de clopotei mai multi pe site-ul clopotel.ro?
Hey TPU...ati incercat sa o strigati pe Mary Bloody in oglinda sau in fata focului? Daca da, ce s-a intamplat. Daca nu, de ce?
Cum pot sa uit si eu un film horror foarte foarte foarte enervant care nu ma lasa sa dorm deloc?
Cate ep are 1001 de nopti si cum se termina serialul?
Caut si eu hack de exp ca deabi cresc o bila imi i-a o saptamana sa ajung la 20, 25%exp ma puteti contacta pe id-ul: carmen_fun1 va rog din toata inima...? (mai mult)
Care este concurenta voastra preferata de la burlacul? cel care are aceeasi concurenta cu mine preferata primeste fundita
Ce parere aveti de emisiunea "Intalnire pe Intuneric" de pe Prima TV? Eu o ador, chiar daca stiu ca modelul e luat din strainatate. :)) E naspa ca unii aleg sa plece decat sa iasa pe balcon.Ar trebui...? (mai mult)
Ce meoldie ati vrea sa vi se portiveask voua ca persoana?:d
Cum pot pune filme cu subtitrare pe telefonul mobil? Cum pot lipi subtitrarea de film, deoarece telu' nu le poate citi separate, si nu poate executa la fel ca un player de filme... mersi anticipat :D
Vreau si eu subtitrarile la American Pie[1, 2, 3, 4, 5]Funda.va rog ajutati-ma!:*
Heeei care este cel mai amuzant filmulet pe care il stiti? Indiferent ca este de pe youtube, trilulilu sau alte sifte'uri.Filmuletul la care am ras cel mai mult primeste fundita!;;)
Unde pot gasi poze cu omuletu acela galben...cum ar fi: http://media.photobucket.com/image/triste/Beleniups/triste.jpg
Cate site-uri exemplu managerdefotbal.ro mai sunt dau funda
Ce va doriti de ziua voastra?
Stiti programe de posturi tv online? pls spuneti-mi... Dar nu PBX ca nu ma descurc deloc cu numele si parolaaa...:P
Sall! Ce carti merita citite la varsta de 12 ani?
Va place orasul Buzau? dar imprejurimile?
Vreau sa imi cumpar un tel samsung corby txt la oferta de la vodafone.Am vazut ca la continutul pachetului sunt doar castile si cele 2 carcase.La alte telefoane tot la oferta de la vodafone am vazut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!