Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Va simtiti prost cand cineva va da " stupid" la un raspuns? de ce?
Voi ati gasit cartea "Zori de Zi" (Twilight) in magazine?
Eu am observat ceva "foarte interesant" dar pana acum nu m`am gandit sa impartasesc cu voi.Sunt convinsa ca si voi ati observat asta insa nu ati dat importanta. Cel mai folosit cuvant de pe acest site este...? (mai mult)
Asta e o intrebare de cand lumea dar sunt tare curioasa:Ce vrei sa te faci cand o sa fi mare? %%-
Intrebare: Isus merge la scaldatoare si vindeca pe un bolnav. Care era problema cea mai mare a acelui bolnav? Indiciu: Ioan 5:7
Cat crezi ca mai "traieste" Romania?
Care credeti ca e cea mai buna bere?
Vi se pare amuzanta ideea ca imi place Naruto la varsta mea^_^?
Ma puteti ajuta cu ceva?^#(^Nu stiu ce inseamna webcam, pingbox, chat.Va dau fundita daca imi explicati.;)
Ceva se intampla in lume... ceva groaznic. Spune-ti parerea.
Vreau si eu un username si o parola valida pentru nod32.Multumesc Fundita!
Se cere multa matematica la facultatea de design interior?
Bunaa! Imi sp.si mie kineva cum pot face profilul pv la hi5? eu nu reusesc deloc.pls dau funditzzzaaa...:*:*
'Neata TPU! As vrea sa imi cumpar ochelari 3D. Cat costa o pereche si de unde pot sa iau? Sunt din Trivale.
Cine stie cum pun un server de cs sa se vada la internat sus in stanga cand intru in joc? dau fundita.
Vreau site-uri pentru fete: -cum sa te machiezi corect (din astea pentru ingrijirea corpului)
Am o problema ca toti altii! cand deschid webcam pe messenger mi-o poate deschide oricine fara ca eu sa ii dau accept. Ce trebuie sa fac? Cine ma pote ajuta? Astept raspuns!
Buna :)am o problema foarte dificila, m-am indragostit de un baiat de 17 ani si si lui ii place de minedar probleme este ce si verisorei mele ii place de el si eu i-am spus verisoarei mele ca lui ii place...? (mai mult)
De ce nu merge sa dau extract(sa dezarhivez) un fisier arhivat de tip iso.Nu imi apare extract(dezarhivare). Am downloadat tot felul de winrar dar tot nu merge. Ce sa fac?
Ati observat vreo schimbare la Mountain Dew? Pare ceva mai galben si cu un gust mai naspa in ultimu timp...
Ce cadou i-ai face unui tip de care iti place? ceva mai neobisnuit...nu ce a primit pana acum... dau funda la cele mai bune raspunsuri:*
Pentru ce sau cine v-ati calca pe orgoliu?
Buna eu sunt mai plinuta am nevoie de o reteta de slabit repede ceva sa faca minuni :d peste o saptamana si 4 zile ma duc la greci vreau sa fim mai silueta va rog ceva repede (nu supa de varza ) o urasc...? (mai mult)
Ce parere aveti despre infidelitate?
Cum asi putea sa iau legatura cu cati mai multi romani plecati din tara? Va rog sa ma ajutati.Nustiu ce trebuie sa fac.Va multumesc.
Ati incercat noul Nescafe Frappe? Am incercat si mi se pare groaznic, au schimbat reteta cred. Sunt curios daca a mia observat careva asta. (noul adica cele aparute cam din iunia incoace asa)
Vreau sa intru la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir din Bucuresti, la Limbi Straine.Problema e ca aceasta este doar autorizata, nu si acreditata.Ma afecteaza cu ceva? E mai bine sa fie acreditata?...? (mai mult)
BUNA! vreau niste nume de filme comedie, dragoste, dar mai ales filme cu copii as prefera mai mult, ma poate ajuta cineva? fundita
In curand iubi al meu face 30 de ani si a-si vrea sa-i fac o petrecere surpriza, dar nu acasa, problema e ca vreau cateva idei dar mentionez ca am un buget nu prea mare.
As putea afla data in care am primit anumite mesaje, tinand cont ca le-am sters?
Am un webcam si nu merge am pierdut de mult cd-ul de instalare si pe net nu gasesc driverele si cele pe care le-am gasit nu au mers va rog sa imi spune-ti ce ar fi de facut ca sa mearga? fundita
Ce parere aveti despre relatiile interrasiale? Se pot indragosti cu adevarat doua persoane ce provin din medii total diferite?
Aveti blog? :) Daca da puneti linkul sa ma holbez si eu la el :)
Daca ar trebui sa alegeti "parintii sau cel pe care il iubiti" ce alegere ati face in cazul in care familia nu ar fi de acord cu acel baiat/acea fata? ati ramane cu parintii sau ati pleca cu persoana iubita?...? (mai mult)
Buna! As vrea si eu traducerea in romana la melodia Tamer Hosny-Come back to me! Plzz Helpp dau funda;;)!
Cum ar putea o fata sa-si alinte iubitul(prin cuvinte)? Pna si masinile de idei mai fac cate o pana :D
Ce s-a intamplat saptamana trecuta in cameleonii de pe 11 iulie pana pe 18? Ce a patit Veronica? De ce s-a certat Esteban cu Izabela si cu Alexandra?
Este ok sa am 53 de kg a 14 ani?
Cine imi zice si mie toate schemele de la fifa 07 si cum as putea juca mai bine? funda!
Aţi văzut filmul Patru prietene şi încă o pereche de blugi? V-a plăcut? Cât despre cărţi... Le-aţi citit?
Cum va intelegeti cu prietenii vostrii virtuali, de pe TPU, mess? V-ati despartit de ei si cum? De ce prietenii virtuali nu sunt sinceri, ma refer la un fost prieten TPU.
Va rog ziceti-mi niste porecle pentru numele ioana >.< >.
Hey! Stiti cumva daca pot citi undeva Jurnalul secret al Laurei Palmer (Jennifer Lynch) online? Va rrrog mult. Multzu.
Ce parere aveti despre tiganii din Romania?
Pentru sport sunt bune lentilele polarizate?
Buna! sunt reprezentant avon in zona trendsetter vreau sa-mi comand cartela my avon mobile cu 21 lei Dar in fiecare luna daca incarc cu 4 euro primesc 2000 minute (orange si my avon mobile) 2000 mesaje...? (mai mult)
Nu stiu ce sa zic.Nu stiu daca am fata OVALA sau alungita... Eu ma tund la un stilist.Se face sa il intreb pe el? Sau nu stie? funda
Exista cumva vreun abonament la Cosmote cu telefonul Corby? Daca stiti lasati-mi un link!
Ceva porecle de la numele Patricia? Naspa nume, right, dar va rog ceva porecle TT.TT >.< :X Thx.
Sintem o comunitate ca toate comunitatile si sintem deschisi la discutii dincolo de neintelegeri, primim sa ajutam din experienta, din cultura, din cea ce ne da prin cap pe moment dar cu speranta de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?