Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Ce culoare are parul tau?☆
Intotdeauna ma ivesc de o problema: de fiecare data sunt "incurcata" de o singura intrebare. ce caduri sa aleg pentru baieti la aniversarile lor? Dar pentru un majorat? Dau fundita daca ma ajutati va rog:*...? (mai mult)
Cati ani aveti? va rog i-mi spuneti
Ce parere aveti despre publicitatea pe care eu fac lu` Madalina Manole? Parerea mea:Daca a murit, s-o lase sa moara.Pe fiecare canal pe care dau vad numai:Madalina Manole a murit.sa sinucis.Etc.X(
Cine stie cum se numesc ultimele 2 melodii din "O viata minunata cu Zack si Cody - Povestea unei seri de bal"? adica atunci cand Zack aduce circarii http://www.youtube.com/watch?v=o6XI24CLA0s& feature=related...? (mai mult)
Kum vi se pare? :> http://www.youtube.com/watch?v=Wi5zSF6WPo4
Ce faci daca te plictisessti si nu ai prieteni?
Va rog frumos, imi puteti da un cod de la Webkinz nefolosit? Codul m-il puteti trimite prin mesaj privat si un raspuns la intrebare pentru a va putea da
intrebare pentru baieti. va plac fetele acelea ca si manechinele sau fetele cu forme-cu fundul mai mare?(nu ma refer la cele obeze.ma refer la fete cu forme mai pline dar nu exagerat) astept raspuns:*...? (mai mult)
Vreau si eu un program de editat poze, care poate schimba fundalul pozei!:)
Ziceti-mi si mie niste programe de facut video din poze cu efecte, texte ecc. Va rog eu mult!
Buna as vrea si eu sa imi dati o idee de status pentru cand fac 18 ani.as vrea ceva adica mai multe cuvinte care sa defineasca varsta de 18 ani si p urma =18 ani.:)). multumesc pup
Pt cei ce ati trecut clasa a 8-a sau treceti clasa a 8-a si ati primit cartile, imi puteti spune si mie in cartea de engleza (snapshot) ce melodii sunt la fiecare sfarsit de capitol sau macar la...? (mai mult)
Hi! Am 15 ani si 1.64 inaltime.sunt inalta? As putea sa port tocuri de 6-7 cm? Majoritatea fetelor de varsta mea sunt mai mici de inaltime. si sincera f putine dintre ele poarta tocuri:D
Cine ma poate ajuta cu niste subtitrari in romana pentru serialul 7th Heaven (Seven Heaven)? As dori la primele sezoane...1, 2, 3? Lasati niste site-uri de unde sa le descarc sau daca le aveti voi trimiteti-mi? (mai mult)
Nu sunt demult timp inregistrat pe acest site si nu am pus foarte multe multe intrebari dar sincer va spun ca deja m-am saturat cand vad ca unii dau niste raspunsuri pur si simplu deviate de la subiect....? (mai mult)
Pe ce canale va place cel mai mult sa va uitati?
Cand creezi o pagina la wiki cum poti sa inserezi o imagine.
Maine ma tund... Cateva idei va rog? :D cea mai buna e rasplatita :* as prefera parerea fetelor sa vad ca ce gusturi au :D
Ce este fericirea pentru voi?
Buna mi-am instalat fifa 09 am itnrat pe cotnul meu sa joc in retea dar cum fac sa joc cu alti va rog ajutati-ma
Buna! cum este posibil sa ai 2 rasp castigatoare la aceeasi intrebare. am intrat pe profilul a 2 fete si este exact aceeasi intrebare, pusa de exact aceeasi persoana. 2 rasp diferite, adica la fiecare...? (mai mult)
Kaut o poezie foarte frumoasa de Nichita Stanescu, da' nu mai stiu titlul. stiu doar ca era ceva de genu' :"Hai, ia-ma de mana si vino sa-ti arat o nunta de fluturi.". Ma puteti ajuta? :D
Salut.Care va place cel mai mult din wrestling?
De exemplu sai conving sa ma lase la strand cu prietena mea cea mai buna si cu familia ei! aaa?
Buna! Am o intrebare: De ce la piczo nu mai merge optiunea "Add new page"? Am incercat si la new tools si la old tools, tot nu merge.:( Poate stiti voi... Multumesc!:*
Cum pot sa schimb ip-ul pe care ruleaza un server de cs ca este 192.168.1.2 si vreeau sa il schimb pe ip meu :) cine ma poate ajuta?:D
Cum pot sa devin reprezentant Maybelline?
Cum aflu lista elevilor care sunt in clasa cu mine la liceu? funda pentru un site ceva...:):x
Cum aflu cine ma suna cu numar ascuns? Am abonament ca cosmote si primesc si sms goale tot cu nr ascuns de o gluma nu cred ca poate fi vorba deoarece raspund si nu se aude nimic nici macar acel sunet al...? (mai mult)
De ce plangem cand ne dam seama ca viata este nedreapta? De ce uneori nu putem sa trecem cu vederea, sa nu ne mai macine gandurile, si o traim asa?
Joc Barn Buddy si nu stiu de ce nu merge sa imi adaug vecini. Vreau sa imi iau un caine din ala si am peste 20 de vecini.La mine scrie ca imi trebuie 50 de vecini.Deci cum imi adaug vecini?...? (mai mult)
Cum sa scap de tantarii? Am incercat cu pastile[raid], chestii cu fum, spray. Dar tot mai sunt, stiti vreo metoda de a scapa de ei? Una mai practica. Funda!
Care credeti ca este cel mai potrivit adjectiv pentru Usi?
Am o intrebare dar mai intai vreau sa va povestesc cu sta treaba: sunt de o luna in anglia(sunt aici pentru ca am luat un stagiu de practica cu tot cu bursa de la fac:)) impreuna cu un coleg de facultate...? (mai mult)
Caut o placa de baza acer aspire 5703z vreau sa stiu si eu cat costa
Buna!:* Am si eu o intrebare: unde imi pot face un site? (free) Ceva cam ca si piczo. (dar NU blog!) Multumesc!
Caut o placa de baza pentru acer aspire 5703z vreau sa stiu si eu cat costa
Ce trebuie sa faci ca sa te lase parintii sa faci un anumit lucru?
Pilula de a 2a zi ingrasa?
M-am despartit de prietenul meu acum 2saptamani, motivul e ca nu ma suna si nu ma cauta si eu i-am cerut asta...normal ca ironia sortii a facut ca dupa ce eu i-am trimis acel mail el sa ma caute(specific? (mai mult)
Buna :)... ma cheama Cristina. vreau si eu o reteta de ingrasat bazata pe ore... dar care sa ma ajute sa pun si la burta si pe solduri. multumesc!
Salut mi-am facut si eu un calculator cam de una saptamana si ma cam deranjeaza la el caldura imi sta pe 80, 70, 60 cine poate sa-mi spuna de ce este asa cald si imi merge greu dati-mi un sfat un raspuns...? (mai mult)
De ce cuvânt nu te-ai putea despărți?
gasesc si eu pe cineva care lucreaza la gara CFR Predeal?
Am si eu o intrebare...cum vorbesc cu cineva pe twitter?
Pacatele se platesc? rautatile se intorc impotriva noastra?
Am si eu o intrebare poate ca unii dintre voi ma veti injura sau cine stie dar nu ma doare: de ce romanul este asa prost crescut pe oriunde se duce se face de ras sau sta si ii vorbeste pe altii pe la spate...? (mai mult)
Am o intrebare care ma framanta si as vrea sa imi raspundeti foarte sincer:). Dc iubim persoanele care cateodata se intampla sa ne urasca si uram persoanele care ne ubesc? dc?
Ce parere aveti despre cartea Eu sint Tonita de Gheorghe Nica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?