Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Am si eu o problema... De 3 zile m-am certat cu cel mai bun prieten (mentionez ca-s fata) si pe deasupra il si placeam (nu eram impreuna) dintr-o cauza total stupida. Am jucat cu el si cu inca un tip un? (mai mult)
Sunt in Italia de o luna si inca nu stiu sa vorbesc mare lucru.Inteleg totul, stiu sa citesc dar de vorbit prea mult nu pot.Imi puteti zice niste siteuri sau ceva care sa ma ajute sa invat mai repede limba...? (mai mult)
Imi poate spune cineva toate fetele din "Naruto"?
Ce program a fost folosit pentru acest videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=NZ_fBiJn9LA&feature=related
Pe Facebook se vede cine si de cate ori ti-a vazut profilul?
Pe hi5, pot muta poze dintr-un album in altul? daca da.cum?:D
Fetelor, ce cantaret credeti ca este mai dragut si mai dulce-bill kaulitz(de la tokio hotel) sau adam lambert? ce nota le-ati da?
Faceti o lista cu 5 filme preferate la care va-ti uita iar si iar O sa incep eu 1. Gladiatorul 2. Breaveheat 3. The 13th warrior 4. The ptriot 5. The legend of 1900
Va rog frumos raspunsurile foarte rapide.La ce ora incepe meciul de astazi seara? Si pe ce program? Repede! Va rog! Funda
Am si eu o problema. Cand trimit un e-mail pe de idul meu, apare la cel caruia i-a fost trimis in loc de numele pe care l-am setat eu, "Pam". Nu stiu de ce. Am schimbat si numele din setari si...? (mai mult)
De ce se mai joaca supercupa Romanei? Cfr Cluj a castigat tot si cupa si campionat si urziceniul...nimic:d
Pro sau contra tatuajelor(permanente)? Ma bate gandul sa imi fac unul finut pe glezna. Vreau si parerea voastra! Msik
Dc nu mai merge serveru meu private metin2 chiar cand ma bcuuram ca intr-o zi facusem lv 42 fas spune ce zice da e in germana se numeste serveru famoustmt2 dc nu merge dc :(((( :((((
Ce animale aveti eu am 3 pisici Arlin, Ketty si mama lor kitty
Facultatea Dimitrie Cantemir din Bucuresti este particulara? As vrea sa intru la limbi straine, trebuie sa dau admitere? pe site nu scrie de vreun examen
Ce pacate credeti ca nu se pot ierta?
Care are un joc fain. sa mi dea pe mess? plictiseaaala (:| add madu_tzuca funda;))
Am un maieu alb dala care se poarta acum cu o pereche de pantaloni albi scurti un fel de salopeta doar ca se da dupa gat si merge sa le iau cu o perghe de conversi pana la genuchi aproapte, sunt...? (mai mult)
Vreau si eu un joc super:D
Cine stie muzica super?:D
Spuneti-mi nispte porecle pentru Carla, eu sincer nu am gasit unele faine :I
Care este motivul pentru care va treziti dimineata? ce va face sa va doriti sa mai fie o zi dupa cea pe care deja ati trait-o?
Cine stie jocuri in doi de descarcat:d
De ce uneori sunt mai buni strainii ca cei de langa tine? de exemplu azi am primit mai multi de LA MULTI ANI! de la straini (inclusiv echipa TPU si le multumesc )si nici o atentie din partea familiei cat...? (mai mult)
Ce filme precum "Gladiatorul" mai stiti?
Va rog spuneti-mi de unde pot descarca sims 3! Adica gratuit si full. Dau funda :)
Pe ce post se joaca returul dinte Dinamo-Olimpia Balti?
V-ati operat vreo data? V-a fost frica? Detalii:D
Trebuie sa dau un reformat la calculator...stiti de unde pot lua un windows bun^_^ fara virusi. Xp de preferat:).
Unde pot citii online al 3. lea volum din academia vampirilor, atingerea umbrei. multumesc
Ce inseamna pentru tine iubirea?
As dori sa stiu de ce nu pot sa ma inregistrez pe metin 2 cand stiu parola si ussernam-ul perfect deoarece am verificat email-ul, si cand le bag pe metin 2 spune ca nu e corect.Am vrut sa-mi fac...? (mai mult)
Buna fetelor sunt insarcinata in 4 luni jumate dar nu prea mi se vede burtica doar putin... oare ii vreo problema bebele deja misca mersi de raspuns
Ce parere aveti despre Kriss Allen, castigatorul "american idol" din 2009? Mi nu mi se pare ca a facut cine stie ce.Adam s-a descurcat mult mai bine.Acum nu stiu ce s-a intamplat cu kriss, nu am mai auzit...? (mai mult)
Ma dispera un anonim care la fiecare intrebare da raspuns total stupid si nefolositor, si pe deasupra mai este si spam.Nu se poate face ceva? E chiar enervantX(
Salut cum dau fundita pe TPU? dau fundita daca aflu
Care nu mai foloseste un cont de metin2 lvl 25 sau mai mare sa dea add pe emo_boy_claudiu
As dori sa-mi dati un cont de metin2 ro lvl 25+ daca nul mai folositi datii ad emo_boy_claudiu sa mi-l dati
Cum se numeste melodia? http://www.jocuridegatit.net/jocuri-de-gatit/tasha-supermodel-dressup.html
CUm as putea face sa imi apara scrisul normal? daca eu scriu CEAU apare CEASSE! ce ttrebuie sa fac ca sa fie normal? [ e vorba de jocul ourworld] funda! ~Georgii~
Am si eu un blog cu muzica www.Zummer.blogspot.com Imi ziceti si mie cum e sau ce ar mai trebui sa pun pe el? Dau funda la raspunsul meu favorit :X.
Intrebarea este pentru prietena mea : Cum as putea face sa imi apara scrisul normal? daca eu scriu CEAU apare CEASSE! cum as putea face sa fie normal? [ e vorba de jocul ourworld] funda!
Anul trecut am vazut pe www.stirileprotv.ro o camera live de la mamaia in care arata plaja.As vrea sa stiu daca mai este pe site-ul protv-ului sau pe alt site o camera live. Multumesc anticipat! O...? (mai mult)
Am descarcat hack d eyang de pe siteul: http://uploaded.to/file/jf5n21 dar numi merge.Trebuie cumva sa fiu in joc? Si care nume sa-l scriu ala de caracter sau ala cu care ma loghez(ala cu care te ajuta...? (mai mult)
Stiti pe careva care a intrat la liceu ioan petrus otopeni. anul asta la profilu uman... daca da dati si mie id-u lor:D.
Sall TPU:imi spuneti si mie niste site-uri de unde pot trage filmu Things fall apart cu supces? saitu care merce sal trag va primi funda
HI! Deci, in 11 a fost ziua mea, si am facut ceva bani ...ma gandeam ca, ar fi timpul sa-mi cumparu un relax& tone, de la telesopping, voi ce parere aveti? e bun? , , , , , , , a, ,? (mai mult)
Ce simtiti atuncicand ascultati muzica voastra favorita? pe mine ma elibereaza de toate grijile char daca pentru putin da merita
Hi! Foarte multe prietene sunt innebunite dupa Justin Bieber Eu nu-l suport Daca il adorati ce va place la el? Bye!
Joi este ziua unei pritene si nu stiu ce sa-i cumpar. Face 15 ani si ii place tot ce are legatura cu moda si chestii din astea.Are cineva vreo idee?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!