Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Unde as putea sa vad the ring 1, 2, 3 online?
Cei care stiu sa faca sv private de metin2 dati-mi id vostru sau mai bine luati-l pe al meu ma gasiti mereu pe mess si o sa va dau GA pe sv
Hey! Cum reactionati cand vi se implinesc visele? (tipati, sariti in sus de bucurie etc.)
Se poate intampla ceva daca ai o mica lovitura la cap si in 2 zile nu te mai doare, dar in prima zi ti-a curs putin sange? Va intreb asta pentru ca, stit, am lovit un baiat cu piatra in cap din greseala(daca...? (mai mult)
Vreau sa fac un colaj de melodii ca un mix.Deci am nevoie de 2 programe. Unul care sa taie parti din melodii sau chiar videoclipuri...de la 0:30 la 1:00 de exemplu, iar altul care sa puna cap la cap aceste? (mai mult)
Nu stiti ce fel de culori de vopsele se folosesc pentru pictura pe apa? dau fundita
Eu scriu o carte in prezent despre vampiri, varcolaci, etc, in genul seriei Vampirii Sudului! Mi-e frica de faptul ca romanii nu se vor arunca sa citeasca o carte scrisa de o romanca! Imediat...? (mai mult)
de curand mi-a fost scoasa o masea. si ma doare foarte tare, si tot imi curge sange. e normal sa imi curga sange la vreo 3 ore dupa ce mi-a scos-o? cat timp ar fi normal sa imi curga sange? va...? (mai mult)
Am un prieten de 2 luni. el tine la mine si eu la el il iubesc mult. de obicei vb f mult la telefon dar cand il mai intreb pe unde e i'mi spune ca e la fete sau cand sunt cu el i'mi spune ca are intalniri...? (mai mult)
Fetelor, de ce credeti ca unii baieti iubesc o fata si nu recunosc? Vreau multe pareri.
Sunt noua pe site, ma puteti lamuri si pe mine cu ceva? Ce inseamna, sau ce este aceea "fundita"... am vazut la multe intrebari "va dau fundita"...
Caut si eu o fata cu un piercing in in mijlocul buzei? Care aveti piercing in mijlocul buzei?
Mai da de ce pe our world scriu unii The moons are circling tonight sau it's full of stars sau i go outside now!?! :d
Cum se prepara iaurtul din lapte de capra?
Cum o cheama pe prietena lui Buzea Florin din Harsova?
Cum imi poat creea un forum propriu, adica sa scriu eu site-ul nu cu www.exemplu.blogspot.com sau ceva de genul acesta si in care pot sa-mi pun eu imaginea proprie.Nu sa am de unde sa aleg de la altii....? (mai mult)
Imi puteti de niste sfaturi pentru a-mi face parul cret?
are cineva Pokemon seria 1(indigo league) in romana sau cu subtitrarea in romana, franceza sau spaniola? pls daca aveti ajutati-ma!
Salut.Care imi spune si mie va rog care e cel mai bun caracter la cabal online imi place BL dar imi place si FA si WA si nu stiu care e mai bun? Decat sa ma injurat mai bine nu mai scrieti...? (mai mult)
Cine ma poate juta cu ceva?: -V-as ruga sa imi pueti un site sau ceva de genul asta incare as putea sa invat sa cos la goblen
Voua va placut Miss Universs Romania de anul acesta? Credeti ca are vreo sansa sa ia un loc bun la Miss Univers pe 23 august?
Cum trebuie sa procedez sa pot vorbii pe tagged?
Voi credeti in jocurile de genul acesta? http://soferderomania.promotor.ro/belzebuth adica ai sanse sa castigi sau ii facut numa asa? Eu unu nu prea da tot am zis sa incerc asa ca dati si voi un click...? (mai mult)
Cine joaca grepolis?
Ce plante pot fuma pentru efecte halucinogene, dar de scurta durata, gen 10, 20 min? Cele de la spice-shop sunt cancerigene si au efect de lunga durata. Salvie nu stau sa comand dupa internet deci....? (mai mult)
Care este cea mai mare prostie pe care ati facut-o vreodata? :D
Se mai dau banii de liceu si in luna iulie? Multumesc
Salut, am si eu o problema cu Metin2.ro.am cont pe pegasus level 36 si merge ce merge, cand ma scoate din joc si cand vreau sa intru pe un server imi spune "Eroare la conectarea la server" ce este de...? (mai mult)
Hei! vara trecuta inainte sa se termine scoala am inceput sa vorbesc cu un baiat din scoala... ne-am vazut, ne intalneam des eram dupa parerea mea buni prieteni. vorbeam mult la tel, prin sms, si pe? (mai mult)
Cum si unde se fac "tatuajele"henna? aveti idee. astea st "tatuajele"henna:http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www9.0zz0.com/ 2009/04/02/21/435653661.jpg& imgrefurl=http://emiratesfun .blogspot.com/2009_06_01_archive.html&...? (mai mult)
Ce parere aveti? http://www.25h.ro/toate/alte-evenimente/romanian-music-awards-2010-craiova/10-iulie-2010/gallery.40941/photo.372.html http://www.25h.ro/toate/alte-evenimente/romanian-music-awards-2010-craiova/10-iulie-2010/gallery.40941/photo.536.html#photo E...? (mai mult)
Ceva wallpapere dragute? Vreau sa fie cu lucruri ireale, ca si cum ar fi desenate, spre exemplu. Sper ca intelegeti:D
Sunt foarte trista, la mine la bloc vin cam des hingherii sa ia caini, pe akoolo am si eu o catelusa foarte cumninte, si nu as vrea sa mi-o ia, totii vecinii urasc cainii de la bloc:(deci ce? (mai mult)
Am vrut sa setez TV fiindca afara era inourat, dar nu aveam semnal si nu mai am nici un program si nici semnal. Imi apare 9999. Ce trebuie sa fac? Am nivel 10 / calitatea 10. [digi tv] Dau funda!
De unde pot descarca internet explorer dati-mi un link dau funda urgent
Cum pun imagine la comentarii pe Lady popular? funda mare:)
Dati-mi un site unde pot sa vizionez ceea ce este la televizor pls dau o funda mare cat capu vostru dar care sa nu trebuieasca internet explorer
pentru a deveni membru Avon ce varsta trebuie sa ai? din cate stiu eu minimul e de 14 ani?:-? as vrea si eu sa intru:)
Exista site`uri unde pot viziona telenovele online? Multumesc.
Am o problema si sper ca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri.In vacanta aceasta, am fost in Austria pentru 10 zile, si acolo l-am cunoscut pe baiatul unor prieteni de familie de-ai parintilor mei.Eu am...? (mai mult)
Cum mi se poate mari rank-ul pe piczo? Am nevoie urgent de raspuns. Multumesc!
De ce e viata asa de frumoasa uneori si asa de urata alteori?:)):((
Va rog sa ma ajutati, este cu jocul fifa 2009 astazi l-am instalat si zice "FIFA 09 ne prend pas en charge vorte carte graphique. Reportez-vous au fichier LisezMoi pour connaitre la liste des cartes graphiques...? (mai mult)
Cine stie sa imi zica toate mall-urile din Bucuresti? Dar si adresa lor, aproximativ, daca se poate. S-ar putea sa ma mut in Bucuresti si nu stiu de unde sa imi fac cumparaturile :-? Multumesc!:)
Hei! :) Stiti cumva cum se numeste piesa de la inceputul si sfarsitul serialului "Stapanul Animalelor"? O caut de mult si nu o gasesc. Multumesc! :)
Câţi km sunt de la Botoşani până la Bucureşti? fundita:)
Cand eram mica jucam un joc de la "erc press". Se numea rexio si comoara piratilor. va rog frumos sa imi ziceti daca il pot descarca:*. MssX:.
Am pus o intrebare despre un personaj care apare in doua romane, Ion si Rascoala a lui Rebreanu si mi-a fost stearsa motivind un caracter IRELEVANT.Acuma ma bucur ca sint destule caractere relevante la...? (mai mult)
Ce trebuie sa contina un bagaj avand in vedere ca unde merg stau 10 zile? P. S. merg la munte si dau FUNDA
Buuna TPU! Ce legende impresionante stiti? As vrea sa citesc una si sa raman uimita.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!