Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Ce trebuie sa contina un bagaj avand in vedere ca unde merg stau 10 zile? P. S. merg la munte si dau FUNDA
Buuna TPU! Ce legende impresionante stiti? As vrea sa citesc una si sa raman uimita.
Care imi poate da un CNP ca sa-mi pot activa min. pe orange (intre 14 si 24) nu vreau altveva cu el ca al meu e deja folosit plz:*
Dau funda care imi zice si mie niste poante mateatice, cu tot cu raspuns
Imi spune si mie ceva daca pot avea doua placi de sunet instalate si care sa functioneze amandoua? Multumesc foarte mult.
Buna cati kilometri sunt din Alba-Iulia pana in Sighisoara?
E careva de pe aici la vreun liceu de arta?
Va cer parerea. Vreau sa imi fac un id nou, ma cheama ioana dar nu vreau sa fie un id gen printesa sau alte prostii din astea. Ceva mai rebel? Mai stil rock? Multumesc anticipat!
Imi puteti da niste idei de cadouri pentru rude ale familiei, pentru bunici, pentru matuse, unchi?
Cunoaste cineva o fata din Timisoara pe nume Diana? E bruneta, are o sora mai mica, are pana in 18 ani...Astazi (11.07.2010) a fost pe Heaven din Timisoara? Multumesc anticipat! Ma gasiti si? (mai mult)
Daca te`ai intalni cu pestisorul de aur si ti-ar cere 3 dorinte. care ar fi acelea?;;) ce v-ati dori cel mai mult?
de cand mi-am luat o cartela mi-a activat o optiune [pentru Vodafone] si acum vreau sa o dezactivez...ma poate ajuta cineva sa o dezactivez:>? fundita:X
Este vreo persoana din suceava aici?
Vreau si eu sa aflu cum se numeste melodia aia din reclama nescafe frappe...cu tipa care danseaza cu un frappe in mana.
"Dau fundita" o replica care ma deja incepe sa ma enerveze :D De ce is unii asa de obsedati cu fundele astea? Multi incep cu "dau fundita" desi eu credeam ca ne ajutam intre noi de bunavoie... Imi poate? (mai mult)
Mai stiti jocuri asemanatoare ca metin2.ro,4story,asda story, cabal, etc? plzzz dau fundita pentru cel care imi raspunde cu cele mai faine jocuri! si mai noi.
BunaDeci chiar am o problemutsaAcum cateva zile mi-am anuntat prietenii ca nu ma mai intorc in tara si raman la scoala aici.Si azi o prietena, sau cel putin era mi-a zis ca gata ca nu mai suntem prietene...? (mai mult)
Care formatie e mai tare : Cinema Bizardd sau Skillet:S:S
Pentru toti cei care nu au vazut meciul sau care intreba Viiiiiiictorieeee Spaniaaaaaaaaa! 1-0
cum pot afla cine imi voteaza cu stupid?
Ce te face sa slabesti mai mult? Fitness sau aerobic? Multumesc
De unde pot downloada for free sims 2? Dati-mi va rog frumos un site. ceva. Si daca nu necesita logare, si mai bine. Fundita!;))
DAU FUNDA! Vreau sa imi fac abonament la orange, pantera 8 si scrie ca am xmesaje, x minute, . etc gratis si 2 x 200 MB pentru internet pe mobil (primesti in plus 200MB pentru primele 6 luni) ce inseamna?...? (mai mult)
Mi-am cumparat un telefon mobil mai de joasa calitate, Samsung SGH-E250i, pe care am de gand sa-l folosesc doar in casa, sa vorbesc doar cu persoanele apropiate, avand in vedere ca multa lume imi cunoaste...? (mai mult)
Se pare ca Selena Gomez si Demi Lovato si-au inceput carierele de mici de la varsta de 8 ani. Ele au fost vazute in anul 2000, pe un program educativ pentru copii mici. Eimisiunea se numea Barney.Rostul...? (mai mult)
Pronosticuri! Olanda sau Spania? P. S.: Eu sunt cu Spania!
Vreau si eu statusuri noi si frumoase:X:Xpls
Ce program a fost folosit sa faca acest videoclip? Funda! http://www.youtube.com/watch?v=jJHK__4PfzA
Care este cel mai horror film pe care l-ati vazut?:>
A comandat cineva dupa http://miniprix.ro? Cum sunt produsele? Merita?
Buna ce jocuri noi cu impuscaruri au aparut? fundita :X:D
Am 34 de ani, sunt informatician, programator baze de date Access, as vrea sa intru in cadrul armatei, oare se mai poate? ce ar trebui sa fac?
A comandat cineva dupa http://miniprix.ro? Cum sunt produsele? Merita? Mersi!
Am si eu o intrebare si as avea nevoie de niste idei Prietena mea cea mai buna e plecata si parintii mei la fel. Nu am iubit si nici rude in orasul in care ma aflu. Trebuie sa stau 2 zile singura....? (mai mult)
Se merita in ziua de azi sa scrii o carte? Castigi doar o experienta, o carte in plus in biblioteca ta, sau poti da nastere unei cariere bine platite? As vrea sa incerc si acest lucru, insa nu stiu de...? (mai mult)
Ce pot sa faci daca te plictisesti? Inafara de a citi? Cateodata ma plictisesc de mor! dati-mi niste idei. Funda:)
Cine imi zice un site de descarcat jocuri faine pentru fete? Cam de 13 ani...
Am mai pus aceasta intrebare, dar nu am primit decat un raspuns.Am si eu o intrebare legata de catelusa mea(e maidaneza, asa ca nu stiu exact data nasterii, am gasit-o in luna august a...? (mai mult)
Care vrea intr'un campionat de fifa 07? add asuletz_4you
Am avut o relatie de 5 ani in care am visat mereu la momentul in care ne vom casatori.Tot ce mai lipsea era plecarea lui in misiune in afganistan pentru a ne aseza la casa noastra. Dar acest vis s-a spulberat...? (mai mult)
Cum vi se pare fotbalul feminin? :) Ce parere aveti despre fetele care practica acest sport?
Heyy cum dai scan la pc prin avira?
Buna! De unde pot downloada jocul "Worms Armageddon" free? Multumesc! :)
Dati-mi va rog statusuri pentru hi5
Care e cel mai bun adjectiv pentru. parlamentari?
Hei! Cine joaca ladypopular ma ajuta si pe mine putin? Sunt nivelul 0 si imi zice la goals ca trebuie sa ii fac un nou hairstyle cu codite si sa-i fac parul negru... Dar problema mea este ca de fiecare? (mai mult)
organizeaza cineva vreun concurs de miss pe hi5?:D
Heiii! Stie cineva cum pot scapa de virusul acela care il trimiti automat pe mess? Sa nu aud raspunsul: reinstaleaza windows. ul Acela cu: foto:... Dau fundita! Help plzzzzzzzzzzzzzzzzz:X? (mai mult)
Cum se numeşte melodia cântată de Demi Lovato şi Selena Gomez?
Funda! Ce bicicleta imi recomandati sub 400 ron? nu sunt pretentios. Vreau doar sa aiba suspensii pe fata. Dar vreau sa-mi spuneti si modelul daca se poate.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
Aurel100009 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!