Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Vreau si eu cateva filmulete din care pot invata sa dansez hip-hop.(sunt fata) mersi anticipat
Pufuleţii îngraşă?
Cum pot sa vad care raspunsuri au fost "amuzante" sau de alta categorie de pe TPU?
Am si eu o mica intrebare.Sunt noua in TPU si ma intrebam cine vrea sa-mi fie prieten.si sa-mi explice ce trebuie sa fac am asta de cateva zile...deci noua!
vreau sa-mi fac o coafura noua... aveti sugestii? am parul mare! cele mai multe funda:X::X:X
Cand trebuie sa sarutati un barbat pe obraz fiind barbat chiar il sarutati sau doar va atingeti obrajii?!
Cum pot face bani in Lady Popular? Sunt noua in joc si nu stiu nimic va rog sa imi spuneti si mie. :D Eu stiu ca am castigat niste points de la joculetele acelea mici. Dar cum fac diamante? Multumesc...? (mai mult)
Imi puteti da un tutorial sau ceva unde pot vedea cum fac wallpaper?
În Timişoara, cine ştie dacă se găseşte de cumpărat bilete la Iron Maiden? Dacă da unde?:D Mulţumesc!
Voi ce ati alege:Wii sau bicicleta?
Am 36 ani si mi s-a spus ca pot lua anticoceptionale novinnete, credeti ca e bine?
De unde stiu ca ea va fi aleasa? adica iubita mea pentru nu stiu cati ani buni de acum incolo, care sunt semnele sau compatibilitatile care fac un cuplu sa mearga cat mai mult, raspunsul care il consider...? (mai mult)
Ati putea sa ma ajutati si pe mine? Am vazut recent un film cu Cameron Diaz, Drew Barrymore si inca o vedeta, este un film action! Ati putea sa-mi spuneti cum se numeste filmul
Ati vazut aseara faza cu Connect-r la Romanian Music Awards cand si-a dat jos geaca si pe tricoul lui scria SUNT TIGAN. Eu sincer il admir pentru treaba asta ca a recunoscut ca e rrom si is curios cand...? (mai mult)
Sal am auzit o melodie foarte faina dar nu stiu cum se numeste si cine o canta... dar zicea foarte des asa: meniaito se bate din palme se tot repeta si pe urma spune aii adica in spaniola aici funda:X?? (mai mult)
De ce au unii dintre noi, tendinta sa rada de oamenii cu handicap sau de cei pe care natura nu i-a inzestrat cu calitati fizice?
Astazi dupa cum bine se stie...va fi finala CM cine credeti ca va castiga Pariez pe Spania cu toate ca imi place Olanda sau Germania din pacate a fost eliminata de masina asta de anti-fotbal (parerea mea)? (mai mult)
Ce sa fac? Debia am venit de la o nunta...somn nu am...toti dorm. :|:|. Care se baga la un cs? 1 vs 1? :D add id yo_vladutz_zzz.
EMOTICOANELE (adica - :D ) pe TPU. Sunteti PRO sau CONTRA folosirii lor? Va plac sau sunteti deranjati atunci, cand le vedeti, sau poate sunteti indiferenti (si asta e un raspuns)? Va ajuta sau va incurca? Este...? (mai mult)
E adevarat tot ce zic acum?:) si in care am invatat 1. E adevarat ca nu trebuie sa pui suflet din prima la persoana iubita?:) 2. E adevarat ca fetele din ziua de azi sunt numai pentru bani? 3. E adevarat...? (mai mult)
Care este diferenta intre rapp si hip-hop? rapp'ul este muzica si hip-hop cultura?
Pe ce program pot vedea si eu decernarea premiilor Oscar?
Cel mai tare film cu vampiri, dar sa fie horror.
Cum se numeste mel de al inceputul videoclipului http://www.youtube.com/watch?v=TqF5JLKXT3U&feature=channel? Thnx :*
Cine poate sa-mi zica se unde sa descarc si eu SAN ANDREAS, GTA4 si MAFIA2...astept raspunsurile voastre...sau add pe alexya_sexy
Ce v-a placut si ce nu v-a placut la RMA 2010?
Buna tuturor...sa incepem, o problema mai delicata dar de adolescenta Am 16 ani si m-am cunoscut cu o fata de 15 ani (aproape) am vb cam o saptamana, am iesit afara i-am spus ca o plac, cand i-am spus? (mai mult)
Caut si eu o fata cu un piercing la mijlocul buzei? Care aveti piercing in buza?
Cine crede ca TH st comerciali?:(.(adevarul e ca am auzit asta de multe ori dar nu -mi vine sa cred asa ceva:|)
Care stiti un program bun de facut chesti flash? dar sa nu fie Adobe Flash. Dau funda pentru cel mai bon.
Deci mor ...pe metin2.ro nu mai merg hackurile... cica este ceva de uplaod. care stie cum sa fac sa nu mai uploadez metin2.ro add : puiu_george1998. stiu ac nu-i bine cu coduri dar toti cresc cu hack :@? (mai mult)
Buna TPU. De vreo 3 zile telefonul meu a luat-o razna. imi apare pe display linite colorate. ba se inchide lumina. se aprinde se intoarce imaginea ca in oglinda. imi apar puncte colorate. Precizez ca telefonul...? (mai mult)
Hello! buna prietena meah Melania vrea sa va intrebe ceva :)) : ce ar trebui sa fac ca sa fiu emo? am 16 ani :) ... funda.:))
in ultima vreme am inceput sa visez in fiecare noapte, si niste chestii atat de ciudate... Nu pot sa imi dau seama de ce, pur si simplu ma trezesc mai obosita decat ma culc... Care este motivul? Daca? (mai mult)
Descrieri interesante pentru hi5. Funda :)
Cine are blogul lui connecte-r? dati-mi'l si mie! Va rog! Dau fundita pentru rasp corect!
Va plac fetele roscate natural?;;)
Cum e sa aveti un frate mai mic. dar nu ma refer cu 2-3 ani mai mic.ci cu mai multi.parintii si-au schimbat comportamentul fata de voi?:D. Daca da cum?:D
Cine e din timisoara?
Cei din politie pot sparge parola de la o adresa yahoo? Cineva mi-a spart parola sau a ghicit'o acum 5 luni si de abia acum resimt lipsa unor prietei care au insemnat mult pentru mine:(. Chiar trebuie...? (mai mult)
Va rog din suflet sa ma ajutati.Am pe picioare(mai mult pe coapse)niste bubite rosii, uneori parca arata ca niste cosuri.Ma gandesc ca e de la epilat dar imi apar si la 2-3 saptamani dupa ce ma epilez....? (mai mult)
Sunt noua pe Lady Popular si am reusit sa imi cumpar niste haine. Cand ajung in wardrobe imi gasesc hainele, dar nu stiu cum sa le pun pe mine. Unde trebuie sa apas ca sa port hainele cumparate? Multumesc...? (mai mult)
Sunt boboaca in sincai bucuresti filologie mai e cineva?
Salut am si eu o intrebare... daca stiti la ce ora este plecarea la un tren Bucuresti-Slatina-Craiova. dar doresc de dimineata.si sa fie sageata albastra.si as dori sa stiu cat este costul? please help? (mai mult)
Hey...Am pus o intrebare in legatura cu un liceu si mi-a fost refuzata, iar apoi am pus acceasi intrebare legata tot de liceu doar ca am formulat-o, altfel.Si amandoua mi-au fost refuzate, si nu stiu? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=0bYqtl1AoA0 V-a reusit? Mie da!
Buna stiti unde se gasesc cercei rotunzi cu bile? din aceia cre se poarta acum? ps; in bucuresti
Heyy! ce legende stiti?
Cine a fost la Pestera Batranilor din Letca, jud. Salaj? :D... Cum e acolo? :)... Dau funda
Buuna! Stiti care va fi vremea in 16 iulie-22 iulie in Bucuresti si la Salaj? Dau funda...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
Neagracaceara întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!